Binnaz Abla

Hangi konularda çıktı siz de
Hiç sormamıştım ama iş konusunda dediği çıktı üstelik bilgilerimi güncellemeyi unuttuğum halde doğru yorum yapmış. Bir de yakın çevremle ilgili söylediği birkaç bir şey. Fakat daha önce ki falında tam dediği gibi olacakken olmadı ilişki konusunda. İşte şimdi merak ettim acaba biraz pembeci mi yoksa çıkan var mı diye. Boş yere umutlanmak istemiyorum yine

Binnaz abla sitesine pek güvenmiyorum ben bir sürü kişiye baktırmıştım ama tam anlamıyla çıkan olmamıştı süreçle ilgili tek haziran ayını verdiler o tuttu . Falalem rezzan abla ve medyum fatimaya baktırdım bakalım çıkacak mı falları

kızlar fulya nas'ın falları çıkıyor mu yoksa onca yorum yapan insan sahte mi? bu ay için dediği birşey hala olmadı, acaba umudu kessem mi ki? konu aşkla alakalı değil ve odağımın olduğu bir konu da değil de çok emin konuştu merak ediyorum

Bana çıkmamıştı. Gerçi benim falım da iğrençti, temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı laflar etrafında dönmüş. 1 yıldız verip "soru bile sormaya gerek yok" demiştim. Ayrıca arkadan zırt pırt mesaj sesi geliyordu ordan da bi sinir olmuştum, danışana saygısızlık olarak görüyorum çünkü.
Ama hep şunu derim: "99 kişiye çıkmadı diye yüzüncüye de çıkmayacak değil ya da tam tersi"

bana da aynı konu için tutsun diye birçok örnek vermişti ama özellikle ve emin şekilde söylüyorum diye belirtmişti bu konu için, ondan merak ettim. hayır kahve falında kendisi harf, tip vs de göremiyormuş, ondan iyice merakım arttı da çok çıkacak gibi değil. hayır altındaki yorumlara baksam peygamber zannederim ama fal da ortada

Bir ara bütün fallarımı falsepetinde baktırırdım, altındaki yorumların çoğu yalan dolan. Benim de boşluğuma gelmişti o sıra yorumlara bakıp gitmiştim fulya nas'a da

İki berbat dediğim yorumcuyu da arka arkaya sorunca kendimi sıfırcı hafize gibi hissettim
Ahahahhaha ya benim sürpriz falımı kahin almıştı ve aşk hayatımla alakalı çok spesifik şeyler bilmişti gerçekten, harfler, tip, zamanlar, hissettiğim şeyler ama emin olamadım bu da zamanı aşırı aşırı vurgulamıştı kendinden emin şekilde ama bilemiyorum.. fulya nas da atıyor havaya artık nereye düşerse kafasında biri bence, ama neden bu derece seviliyor anlayamadım

Belki kahin kraliçe kahvede iyidir ama katina atmıştım ben öyle böyle sallamamıştı sadece harf vermeyi geçtim durumu da çok yanlış bilmişti bende sonra da kendi iade etmişti. Fulya nas benim sorularıma bile cevap vermemiş kendi kafasından konuşmuş habire. O alttaki yorumlar bana da yalan geliyor. Falsepetine buket türkmen mi ne öyle biri gelmiş hadi baktırıyım dedim en rezalet fallarımda ilk 3e rahat girer. Kadına tarot baktırdım 10 dk sadece ama sadece "bu adamın seni unutamadığını görüyorum" demişti. Aşırı sinirim bozulmuştu dinlerken iade almıştım direk. Ama alttaki yorumlara baksan o da efsane ahahaha

Bence kahinin kahvesi iyi çünkü ben sadece aşk konusunda beni neler bekliyor demiştim ve tak tak her şeyi söylemişti ama daha bir gelişme olmadı, vadesine var. Fulya nas hiçbir şekilde soruları okumuyor zaten benim sorumdan bağımsız bir cevap atmıştı bana ve detayları sorunca da ben göremiyorum demişti ama seveni çok anlamadım.. fulyanın falı arkadaşıma çıktığı için atmıştım ama o da tesadüfmüş demek ki zaten falsepetinden umudu kestim, twitterda herkesi denedim, binnazda da bir kişi var benim için. Yesilcingeneyi deneyeceğim, umarım bakar ve çıkar

Yesilcingene olumsuza yatkın oluyor benn 2 kere baktırdım 2sinde de vadeleri çıktı
Ya şu an hayatımda aklımda vs herhangi bir kimse Ya da konu yok genel baktırmak istiyorum, bakar mı? Bu durumda baksa da olumsuz konuşur mu? Çok merak ediyorum ama burada o kadar çok adı geçmiş ki

Genel olarak olumsuzlukları seven bir falcı olduğunu düşünüyorum ki bazen abartıya kaçıyor olumsuz olunca şartlı fal yolluyor zaten istemezseniz kabul etmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…