Binnazda hiç kimse :) hatta engin gümüş ve bihter kara berbatı. Onlara burdan en içten küfürlerimi gönderiyorum hatta
Falsepetinde ela ışık, emir altun, gökhan aksoy ve didar evren ve namaste iyiydi bende. Alexi de severim normalde ama son falında sırf nasihat vermiş. Didar evren de başka bir konu hakkında son 2 falında zıt konuştu, soğumadım desem yalan olur
Nesibe de günündeyse çok güzel bakar ama açıkcası 120 tl olmuş o kadar etmez ve 8-10 dklık falın 3 dksı rahat iyi niyet temennisi
Keşke atmasaydım dediklerim:
Sezen yıldız:iğrençti. Verdiği tarih çoktan geçti ve sırf sallamış aşşırı pembe
Merve dizgin: tecrübesiz. Kart okumuş sadece, dediklerinin hiçbiri çıkmadı
Ayşim eren: 15 dk boş konuşmuş, ucundan kıyısından tutulacak bir yanı yoktu
Yağız okur: su falını çok beğenmiştim dolu dolu bakmıştı ama kahvede iyi olduğunu düşünmüyorum
Yeşilçingene:felaket tellalı. Bazen sırf olumsuz konuşmak için konuştuğunu düşünüyorum
Psişikhatun: falını kısa buldum diye cevap kısmında falda yazdıklarının tam tersini yazmış. Acımadım ağzıma geleni saydım, insanı aptal yerine koymanın alemi yok
Medyum hestia: falsepetinde selin ay. Yalancının teki.okumadığı soruma uydurmuş da uydurmuş. 3 dakikadan sonra dinlemedim bile neyseki yaptığı saçmalıkta tellwe de beni haklı buldu da kredimi iade etti
Bir de tellwedekiler iyice alışmışlar "şartlı fal" göndermeye. Zaten orda falcı yok saçma sapan bir yer.
Asıl byvde ilkay gür vardı artık bakmıyor. Onun falı çıkanlar bilir sadece hisleriyle 4-5 sene önce söylediği şeyleri yaşadım. Ama maalesef artık yok ortalıkta
Benim dediğim herkesin falcısı kendinedir, birinin çok beğendiği başkasına hiç çıkmayabilir. Sadece bu sitelerce yalancı çok dolu onlara kanmamak lazım. Bazıları da özellikle olumsuz konuşmaktan zevk alıyor bazısı da eğer uzun uzun yazdıysanız sallıyor da sallıyor. Maalesef bunlar da yaşanmadan anlaşılmıyor. Şimdi baktırdığım 1-2 kişi var onlardan başkasına baktırmam açıkcası. Dur bi şans veriyim dedim volkan canözüne baktırdım gerçekten emek verdi ama bana göre değil. Sevenler, çıkanlar baktırsın tabi ilerde binnazın 300 tlik falcılarından olacağını ben de düşünüyorum