- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Mesajınızı bekliyorumNe tatlısınız❣o zaman sizden haber bekliyorum sabırsızlıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajınızı bekliyorumNe tatlısınız❣o zaman sizden haber bekliyorum sabırsızlıkla
Canım volkan canözü için 22 falda %94 başarı az değil mi sence?Kızlar binnaz abla da volkan canözü gelmiş yeni. Puanlamaları iyi baktıran var mı?
Ben falsepeti medyum gizem ile bu 2 kisi arasında kaldım baktırmak için. Ama en uygyn volkan gibi
Ne diyosunuz?
Canım volkan canözü için 22 falda %94 başarı az değil mi sence?
Rica ederim, her zaman bakarımO kadar falcıya gittim. Harf ve geçmişi net tutturan senin kadar çıkmadı valla sen daha güzel bakıyorsun G geceninkralicesi teşekkür ederim baktığın için
Rica ederim, her zaman bakarım
Mesaj at canımBenim de birkac sorum var.
Cevaplar misin rica etsem
MerhabaCanım ben baktırdım. Kendisi emin konuşmaz genelde yuvarlak konusur acık kapı bırakmak icin. Ama en iyi de bana yuzde 100 tutan bi rezzan abla vardır. Bi medyum ramon bi de medyum kaan. Bunlar harici hic tutan olmadı.
Kızlar bir de volkan canözü var binnaz da yeni geldi galiba. Fiyat iyi yorumlarda şok edici etkisi varmış. Ama galiba haksız puanlama sürekli yapıyolarmış. Deneyim mi denemeyeyim mi karar veremedim. Ama en cok erkek medyumlar daha iyi yapıyo sanki bu işi.
Rezzan ablayı ben de severim diğerlerinden tutan var mı ? Binnaz da baktırmamaya çalışıyorum fiyatlar uçmuş :/Canım ben baktırdım. Kendisi emin konuşmaz genelde yuvarlak konusur acık kapı bırakmak icin. Ama en iyi de bana yuzde 100 tutan bi rezzan abla vardır. Bi medyum ramon bi de medyum kaan. Bunlar harici hic tutan olmadı.
Kızlar bir de volkan canözü var binnaz da yeni geldi galiba. Fiyat iyi yorumlarda şok edici etkisi varmış. Ama galiba haksız puanlama sürekli yapıyolarmış. Deneyim mi denemeyeyim mi karar veremedim. Ama en cok erkek medyumlar daha iyi yapıyo sanki bu işi.
Canım bana rezzan ablaMerhaba
Rezzan ablayı ben de severim diğerlerinden tutan var mı ? Binnaz da baktırmamaya çalışıyorum fiyatlar uçmuş :/
Kız anlat çabuk. Bende baktırcam eger bilebilirse seni. Ya özel mesaj atsana bana rica etsem ya da ben atayımÇok ilginç volkan, kimsenin bilemediği, söylemediği bir şeyi bildi.
Kızlar çoğunuza baktım, benim gibi boşuna paralarınızı ziyan etmeyin bence Dünden beri en az 10 kişiye baktım. Şimdi sırada 6-7 arkadaşım kaldı, en güzel enerjimle bakacağım.
Sen bilirsin canımCanım ben rezzan abla ile volkan a atıcam.
Rezzan abla kahve
Volkan sadece tarot bakıyor