Binnaz Abla

Kızlar binnaz abla da volkan canözü gelmiş yeni. Puanlamaları iyi baktıran var mı?
Ben falsepeti medyum gizem ile bu 2 kisi arasında kaldım baktırmak için. Ama en uygyn volkan gibi
Ne diyosunuz?

Böyle şeyler niye beni buluyor ya🤦‍♀️ Dünkü falsepeti iadesinden sonra hesabımdaki az bi krediyle yeni gelmiş beren kaya’ya katina gönderdim.Katinada HARF verdi🤬 fal baktırdığımız için halimiz içler acısı olabilir ama insanı salak yerine koymayın ya

Canım volkan canözü için 22 falda %94 başarı az değil mi sence?

Ama yeni belki toparlar durumu. Yalnız tek müsteri bile 1 puan verdiginde bayağı düsüyor puanı yüzde 99 du ilk baş sonra 93 oldu simdi 94
Ama puan odakli bakmamak lazım. Pembecei degilim diyor. Bilemiyorum baktırsam mı baktırmasam mı?

Bir de falnehri medyum kaan var o daha hesaplı 25 tl ile 35 tl arası bakıyo.
Ama bana en iyi bakan medyum ramon du sonra iyice özensizlesti. Canı isterse iyi bakıyor istemezse bakmıyo

Kızlar bu aralar öneriye ihtiyacım var şu telde bakan zerrin mi ne vardı dedikleri çıkan var mı? Ya da başak öneri geldiler yine :))

Canım ben baktırdım. Kendisi emin konuşmaz genelde yuvarlak konusur acık kapı bırakmak icin. Ama en iyi de bana yuzde 100 tutan bi rezzan abla vardır. Bi medyum ramon bi de medyum kaan. Bunlar harici hic tutan olmadı.
Kızlar bir de volkan canözü var binnaz da yeni geldi galiba. Fiyat iyi yorumlarda şok edici etkisi varmış. Ama galiba haksız puanlama sürekli yapıyolarmış. Deneyim mi denemeyeyim mi karar veremedim. Ama en cok erkek medyumlar daha iyi yapıyo sanki bu işi.
Merhaba
Canım ben baktırdım. Kendisi emin konuşmaz genelde yuvarlak konusur acık kapı bırakmak icin. Ama en iyi de bana yuzde 100 tutan bi rezzan abla vardır. Bi medyum ramon bi de medyum kaan. Bunlar harici hic tutan olmadı.
Kızlar bir de volkan canözü var binnaz da yeni geldi galiba. Fiyat iyi yorumlarda şok edici etkisi varmış. Ama galiba haksız puanlama sürekli yapıyolarmış. Deneyim mi denemeyeyim mi karar veremedim. Ama en cok erkek medyumlar daha iyi yapıyo sanki bu işi.
Rezzan ablayı ben de severim diğerlerinden tutan var mı ? Binnaz da baktırmamaya çalışıyorum fiyatlar uçmuş :/

Merhaba

Rezzan ablayı ben de severim diğerlerinden tutan var mı ? Binnaz da baktırmamaya çalışıyorum fiyatlar uçmuş :/
Canım bana rezzan abla
Medyum ramon
Ve medyum kaan herseyi tutturdu.
Volkan canözü biraz daha hesaplı. Ama baktirmadim bilmiyorum baktirayim mi. Ben erkek medyum begendigim icin bunlara baktirdim. Kadın falcilar iyi degil cok.

Kızlar şimdi telefonda volkan canözü ne baktırdım. Kendi kartları ile de açtı. Çok ilgili. Güzel baktı. Süreci bildi. Bakalım çıkarsa tekrar görüş bildiririm

Kızlar çoğunuza baktım, benim gibi boşuna paralarınızı ziyan etmeyin bence :KK43: Dünden beri en az 10 kişiye baktım. Şimdi sırada 6-7 arkadaşım kaldı, en güzel enerjimle bakacağım. ❤️

Canım ben rezzan abla ile volkan a atıcam.
Rezzan abla kahve
Volkan sadece tarot bakıyor

X