- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
Çikmayan fallara artik kiziyorum... çöpe yapilan harcama oldugu için...24 eylül. Bugüne kadar Çikan fal sayisi: 0 :) yokk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çikmayan fallara artik kiziyorum... çöpe yapilan harcama oldugu için...24 eylül. Bugüne kadar Çikan fal sayisi: 0 :) yokk:)
Aynen ama parasından ziyade başka şeyler üzüyo benceÇikmayan fallara artik kiziyorum... çöpe yapilan harcama oldugu için...
Beklenti ve hayal kırıklığı bizi çok yıpratıyor haklısınızAynen ama parasından ziyade başka şeyler üzüyo bence
Yok baktirmadim :) epeydir fal orucundayim. eğer bktırırsam yazarım size:)yalnizkus siz Elif hanıma baktırmış mıydınız?
Çok kaptırmayın kendinizi, yıllarca çok para harcayan ve aptallık yapıp kredi kartlarını bile dolduran biri olarak diyorum. 2013'den beri baktırıyorum, şimdi çok nadir tabii ki ama falcılara göre evli olmam gerekirdi. Şu an aday bile yok, önceden övdükleri ve kesin evleneceksin dedikleri adamlardan biri uyuşturucu satıcısı çıktı, düşünün artık nasıl saçmalamışlar.Aynen ama parasından ziyade başka şeyler üzüyo bence
Zaten olumlu şeyler yaşıyor olsak fallardan niye ümit bekleyelim aslında hepşmiz içimizde gerçeği biliyoruz benceVe bugün çok olumsuz bi şey gördüm, olumlu konuşanlar kesinlikle yaniliyorr
rezzan kiraz mı?bir tane vedik astrolog var adını unuttum ama direkt size evlilik tarihi hamilelik çocuk vs butun tarihleri veren her seyyle bilimsel bakan bir kadın var hatta karı koca bunlar siteleri kitapları var. 800 tl ye harita çıkarıyor o mesela yıldıznameye bakıyor hem batı hem hint astrolojisine göre tarihleri vererek analiz yaparak cok uzun. yani 800 ona vermek daha mantıklı geldi bana. cok pahalı geldi hepsi ya
astromistik.com diye bir site, yücel sügen & özlem sügenrezzan kiraz mı?
400 TL çok pahalı bence de, 400 tl vermem için %100 çıkma garantisi olmalı yaniburada ismini cok gorunce yargıc a yıldızname atayım dedim ama 400 tl mis aşşşırı pahalı degil mi ya indirim falan olmuyor mu hic :/
cnm bzn site indrm yapiyo yada instasindan ulas istersn daha uygun olabiliyoburada ismini cok gorunce yargıc a yıldızname atayım dedim ama 400 tl mis aşşşırı pahalı degil mi ya indirim falan olmuyor mu hic :/
öyle biri olduğunu nasıl anladın yani birinin bakıp engellediğiniKızlar konuyla alakasız olacak ama
Instagramda hikayelerime bakıp engelleyen birisi var nasıl tespit edebilirim
Geçen gün twitterda gördüm postegro diye bir şeyden bahsediyorlardı kim baktı diye ama şöyle bir şeyede sebep oluyormuş sizin profilinizdeki gizli hesapların verileri yüklenip başkalarının görmesini sağlıyor.Yani gizli hesaplarıda görwbiliyorsunuz program sayesinde ama siz yüklediğinizde sizde ekli olanlarında verileri ele geçmiş oluyor.o yardımcı olur mu bilmiyorum ben yüklemedim.Kızlar konuyla alakasız olacak ama
Instagramda hikayelerime bakıp engelleyen birisi var nasıl tespit edebilirim
Ben yapıyorum bunu ya yakalandım ama bir sefer neyse ki sahte hesaptan yapıyorım hikayeden takip edilen sayısından anlıyor muhtemelenöyle biri olduğunu nasıl anladın yani birinin bakıp engellediğini