Arkadaşlarından birinin boşanma haberini alacaksın dedi. Bende düşündüm kimseyi bulamadım. Bugün bir arkadaş aradı ve o kişilerin boşanacağını boşanma davası açtıklarını söyledi.
özelden özet geçtim :)ayyy cidden tehlikel,ymiş ne oldu tam olarak bu kadarınıda beklemezdim
merak ettm bu kisiyi.yazili mi bakiyo? yoksa arayip konusuyo msn?Telde güzel iskambil bakan birini tavsiye edebilirim.
Kefilim demiyorum sadece baktırdım ve beğendim diyorum.
50 tlye bakıyor.
Arayıp konuşuyorsun. Ben biriyle ilgili baktırdım. Uzun uzun soru sormuyorsun. Önce o anlatıyor sonra soruların varsa soruyorsun.merak ettm bu kisiyi.yazili mi bakiyo? yoksa arayip konusuyo msn?
Evet değişik bı tarzi var. Emek gösteriyor ama istediği ücret fazla baktığı fala göreBen ask fali atttim ona, ask fali 75 tl ama gelecek 2-4 ay sonra mesaj atacak dedigi kisi dun mesaj atti konustuk. Sadece bir ongorusu olmustu zaten gelecekle alakali o da patlamis oldu. Ask fali kisilik analizi, astroloji haritasi yorumu gibiydi ben fal olarak begenmedim, karsi tarafi birebir anlatti ama karakterini.
Valla ben çok seviyorum çingeneyi. Ben de ilk gittiğimde tü kaka yapmıştım. Sonra zamanla dedikleri oldu şimdi diyorum benim diyenlere taş çıkartır :)Bana da bu tarz bir cümle kurdu :) Ben mutluluğunu istiyorum ne seni ne onu tanımıyorum ama seni görüyorum seni biliyorum inşallah yanılırım diyor ama arkasından pat pat pat ekliyor hahahaGerçekten yardımcı olmaya çalışıyor ama evet bazen çok katı konuşuyor fakat dürüst. Ben ne yazık ki enerjisi tutanlardanım sanırım çünkü olumsuz dediklerini yaşıyorum fakat sizin gibi gelip yanılmış demeyi o kadar isterim ki haha :)
Bu arada başlayacak olan ilişkiniz için şimdiden çok çok çok mutluluklar umarım hiç ayrılmazsınız artık siz bize burdan yönlendirme yaparsınız :)
Bana da oyle geldi, daha detayli ve farkli bir fal beklemistim cunku faldan once soyle bakim yapiyorum size turkce gonderiyorum iste bana su bilgileri yazin, faliniz su saatler arasinda hazir diye uzun uzun anlatmis ben de beklentiye girdim. Gonderdigi bir paragraf fal, tek gelecekle ilgili tek 2-4 ay sonra mesaj yazacak demis o da patladi dun yazinca. Bir de uymunuz yok bence gelirse hic cevap verme yazmis, sordugum sorulara da bu falda sadece uyum var mi yok mu o cikar demise. Memnun kalmadim pek, instagram falcilarinda is yok genelde zaten. Kisilik ozelliklerini nokta atisli bilmis yalniz, o tarz fal baktirmayi sevenler deneyebilir.Evet değişik bı tarzi var. Emek gösteriyor ama istediği ücret fazla baktığı fala göre
Kızlar bende bir kaç gündür yazmak istiyordum ama kendimi yeni yeni toparladım. Elif işimle ilgili söylediği seyler çıkıyor bugün yine 2 telefon aldım. Birde bana 11 li bir vade içerisinde kötü bir haber alacaksın çok üzüleceksin demişti onuda cuma aksami almış bulunuyorum aldığım haberde de bahsettiği bir konu da çıktı. Umarım dediği ve asıl beklediğim şeyde çıkar da sizede burdan yazabilirim. Ayrıca Yargıç a da attım ben o karmaşa içerisinde onun verdiği vadeye de cok az var. Bir gelişme olursa bilgilendiririm sizi yine.Kızlar Elif’in dediği bir şey daha çıktı bugün. Ama asıl konu daha çıkmadı.
mrk ettm elifi :)Elif çıkınca çok seviniyorum. Bana da çıksın.
Bugün tekrar mesaj attım, perşembe hatırlatacağım. Ücreti ne kadar bu arada?mrk ettm elifi :)
wuu çok pahalıElif hanıma ben 2 kez baktırdım hatta en son bu geçtiğimiz salı günü, hoş bir enerjisi var ve yaklaşık telefonda size 1 saat yakin bakıyor kahve 250 su fali 300 TL geçmişi ve anda mükemmel gelecek için bir şey söylemek erken ama binnazda ki yorumculara bin basar
elife mi attn cnm?Bugün tekrar mesaj attım, perşembe hatırlatacağım. Ücreti ne kadar bu arada?
Evet canım,daha önce yazmıştım cevap vermemişti.şimdide şehirdışına çıkıyorum dedi.perşembe dönecekmişelife mi attn cnm?
begenirsen yazarsnEvet canım,daha önce yazmıştım cevap vermemişti.şimdide şehirdışına çıkıyorum dedi.perşembe dönecekmiş