Binnaz Abla

BEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR

YARGIC: Eylül
Melek Ay: Eylül
Elfin Demet: Eylül
FALCIEFSUN: Ekim
FALCI SULTAN: Ekim
Alex: Ekim, en geç Aralık
Mısırlı Talia: Ekim
Nesibe Tekbaşer: Ekim
Banu Doğru: Ekim
Zeyder: Ekim
Yağız Okur: Kasım
Zümra Lal: Kasım
Falcı Jülide: Aralık
Asude Yıldız: Aralık
Melek Ay: Aralık (Vade erteledi)
Medyum Fatima: Aralık’ta ciddi adım, Mart 2021 (Evlilik)
FALCI SEMA: Aralık ya da Mart 2021
Rezzan Abla: İlk falı çıkmıştı, son falında yakın vadesi bile patladı. Sonuç için net konuşmuyor ve sonucun vadesini erteliyor.
elifsucan: İlk falları güzeldi, son falları topluca patladı.
Saraylıhanım: 2021 yılının başları
Falcı Aylin: Şubat 2021 (Berbat)
FAMA: Mayıs 2021 (Berbat) (BANUYILMAZ ve UYUMSUZZ ile aynı kişi)

BEKLEMEDE OLAN TÜM FALLAR

YARGIC: Eylül
Melek Ay: Eylül
Elfin Demet: Eylül
FALCIEFSUN: Ekim
FALCI SULTAN: Ekim
Alex: Ekim, en geç Aralık
Mısırlı Talia: Ekim
Nesibe Tekbaşer: Ekim
Banu Doğru: Ekim
Zeyder: Ekim
Yağız Okur: Kasım
Zümra Lal: Kasım
Falcı Jülide: Aralık
Asude Yıldız: Aralık
Melek Ay: Aralık (Vade erteledi)
Medyum Fatima: Aralık’ta ciddi adım, Mart 2021 (Evlilik)
FALCI SEMA: Aralık ya da Mart 2021
Rezzan Abla: İlk falı çıkmıştı, son falında yakın vadesi bile patladı. Sonuç için net konuşmuyor ve sonucun vadesini erteliyor.
elifsucan: İlk falları güzeldi, son falları topluca patladı.
Saraylıhanım: 2021 yılının başları
Falcı Aylin: Şubat 2021 (Berbat)
FAMA: Mayıs 2021 (Berbat) (BANUYILMAZ ve UYUMSUZZ ile aynı kişi)
Kızlar verilen tüm vadeleri unutmamak için buraya yazdım ve fallara bir süre ara veriyorum. Enerjim bitmiş vaziyette, ruhum yorgun... Eskiden falın f’sinden anlamazdım, şu an fala bakmasam bile arkadaşlarıma, çevreme fal baktığımda söylediklerim çıkmaya başladı. Bazen fincana bile bakmıyorum... Hatta aramızda özel mesajla fal baktığım arkadaşlar bile şaşırdı. Dua okuyup kendimi toparlamayı düşünüyorum, sizden de güzel enerjilerinizi, dualarınızı bekliyorum. Sevgiler... 🌹🌹🌹

Kızlar yeni haberle geldim tam cümleyi aktarıyorum. Sen şimdi mutlusun iyisin gayet güzel gidiyor tamam ama ondan dolayi oluşacak aile ici büyük sıkıntılı bir olayla yine aranız açılacak görüşmeler kesilecek hemde kısa süre değil çok sıkıntılı geçecek ayrı kalacaksınız sonra yine düzelecek demişti Didem. Annesi corona olmuş. 😔 yarın da ailedeki herkese test yapılacakmış. Didem bunu söylemiş demekki.Bunu söyleyen olmamıştı. Çok üzgünüm şuan.

Kızlar yeni haberle geldim tam cümleyi aktarıyorum. Sen şimdi mutlusun iyisin gayet güzel gidiyor tamam ama ondan dolayi oluşacak aile ici büyük sıkıntılı bir olayla yine aranız açılacak görüşmeler kesilecek hemde kısa süre değil çok sıkıntılı geçecek ayrı kalacaksınız sonra yine düzelecek demişti Didem. Annesi corona olmuş. 😔 yarın da ailedeki herkese test yapılacakmış. Didem bunu söylemiş demekki.Bunu söyleyen olmamıştı. Çok üzgünüm şuan.
Geçmiş olsun cnm. Inşallah sağlıkla bi an önce atlatır. ;(

Didem telefonda bakan degil mi? Çok geçmiş olsun bir an önce atlatirsiniz umarim🙏🏻

Canım geçmiş olsun,çabucak atlatır inşallah🙏🏻

Merhaba
Mart ayından beri binnazda iyi denilen bütün falcılara baktırdım.Şevdar,zişan,elfin demet,zümra lal,meral saydam,haleh çetiner,irem çerkez,eylem tüzün,melek yıldız,deniz sonay,nil güneş,nehir ateşoğlu,gilda koç,firuze erkmen ,serkan batu 2 defa ,ışıl parla,zehra görgün ,adını hatırlamadığım bir çok falcı ve en son dün tumay cennet..ilişkimde çok üzüldüm ,üzüldükçe fal baktırıp umutlandım.çünkü çoğunun dediği seni düşünüyor,unutamıyor görüşeceksiniz.Dün en son Tumay cennete baktırdım.Hiç bir detay vermedim ama Durumu o kadar güzel anlattı ve tüm analizleri öyle doğruydu ki..İlişkimde olan durumu birebir anlatarak bu kişinin kesin karar verdiğini,bu işin olmayacağını söyledi.Onun falından sonra bir güç geldi bu kişiye aylar sonra mesaj attım ve sonuna kadar zorladım.Kararının kesin olduğunu ilişki istemediğini söyledi.Şu an bu satırları ağlayarak yazıyorum ama aylardır takip ediyorum onun için yazmayı borç bildim.Bir de hakkını yiyemem tumay dışında nisan ayında baktırdığum elfin demet te güzel bakmış verdiği zaman ve sonuçlar ,yaşanılanlar dediği gibi gelişti.Bir de fal sepeti özlem yılmaz a baktırmıştım binnaz dışında o da iyiydi.Niyetim size bir falcı tavsiyesi değil sadece bilgi aldığım bu platformdan baktırdığım fallarla ilgili bilgi vermekti.Umarım herkes acısına ,üzüntüsüne en kısa zamanda bir şifa bulup mutlu olur ve bu fal batağından kurtulur.iyi günler

Merhaba
Mart ayından beri binnazda iyi denilen bütün falcılara baktırdım.Şevdar,zişan,elfin demet,zümra lal,meral saydam,haleh çetiner,irem çerkez,eylem tüzün,melek yıldız,deniz sonay,nil güneş,nehir ateşoğlu,gilda koç,firuze erkmen ,serkan batu 2 defa ,ışıl parla,zehra görgün ,adını hatırlamadığım bir çok falcı ve en son dün tumay cennet..ilişkimde çok üzüldüm ,üzüldükçe fal baktırıp umutlandım.çünkü çoğunun dediği seni düşünüyor,unutamıyor görüşeceksiniz.Dün en son Tumay cennete baktırdım.Hiç bir detay vermedim ama Durumu o kadar güzel anlattı ve tüm analizleri öyle doğruydu ki..İlişkimde olan durumu birebir anlatarak bu kişinin kesin karar verdiğini,bu işin olmayacağını söyledi.Onun falından sonra bir güç geldi bu kişiye aylar sonra mesaj attım ve sonuna kadar zorladım.Kararının kesin olduğunu ilişki istemediğini söyledi.Şu an bu satırları ağlayarak yazıyorum ama aylardır takip ediyorum onun için yazmayı borç bildim.Bir de hakkını yiyemem tumay dışında nisan ayında baktırdığum elfin demet te güzel bakmış verdiği zaman ve sonuçlar ,yaşanılanlar dediği gibi gelişti.Bir de fal sepeti özlem yılmaz a baktırmıştım binnaz dışında o da iyiydi.Niyetim size bir falcı tavsiyesi değil sadece bilgi aldığım bu platformdan baktırdığım fallarla ilgili bilgi vermekti.Umarım herkes acısına ,üzüntüsüne en kısa zamanda bir şifa bulup mutlu olur ve bu fal batağından kurtulur.iyi günler
Cikan cikmayan yorumculari yazdigin icin tesekkurler, Tumay'i denemedim ama Elfin benim Binnaz'da favorimdir. Bana da daha onceki iliskimle alakali cok olumsuz bir yorum yapmisti ve sirasiyla ne dediyse yasamistim, olumlu olumsuz ne varsa soyler zaten hic sevmiyorum olumsuz yorum yapmayi ama grdugumu soylemek duurmundayim demisti. Su an senin icin cok zor bir durum tahmin edebiliyorum cunku ben de boyle bir iliskinin icindeydim daha once, surekli duzelir diye umutla yasamak cok yipratmisti. Zor olsa da yuzlesmek en guzel, iyi ki uzerine gitmis ogrenmissin gercekten ne istedigini. Insan yuzlestikten ve her sey netlestikten sonra rahatliyor. Once tabi cok uzuluyorsun o hissi cok kotu, dunya basina yikilmis gibi ama sonrasinda hafifledigini hissediyorsun. Umarim en kisa zamanda bu uzuntuyu atlatirsin, sonrasinda daha huzurlu olacaksin kesinlikle tabi zaman gerekiyor.

İnanın bende de patlasaydı keşke demeyi çok isterdim😢
Tümaya 2 yada 3 kez baktırdım. Bende de söylediği gibi gelişti hep. Keşke ama dediğin gibi sende de patlasaymış😔 Özlem yılmaz bana bakmıyor iade ediyor fallarımı🤦‍♀️Çok da önemliydi...
Şimdilik sadece serkan batuyu tekrar yakalamak istiyorum,pek mümkün olmuyor. Telefonla bakan elif’i merak ediyorum ama biraz erteledim. Bir de didem’in numarası olan arkadaşlar bana gönderebilir misiniz? Şimdilik baktırmayacağım ama bulunsun

Merhaba
Canımm öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.. ama inanki geçecek.. hepimiz bu tip şeyler yaşadık. Ben de neler yaşadım ne acılar ne ağlamalar .. faldan sonra o kişiye mesaj attım demişsin ya bence o kadar mantıklı bir hareket yapmışsın ya (senin oldugun durum için konuşuyorum) belirsizlik insanı yorar heleki uzun süren bir belirsizlik sen bu mesajla o beliriszliği ortadan kaldırmışsın. Şimdi kendine gel yarın geriye kalan hayatının ilk günü olsun. Kendine yeni bir yol çiz küllerinden yeniden doğ! Belirsizlikten kurtulduğun için Allaha şükret. Artık hayatında o kişi yok ve hayatın netlik içinde bundan sonraki günlerine odaklan daha iyi şeyler olacağını düşün emin ol iyileşeceksin...

Canımm öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.. ama inanki geçecek.. hepimiz bu tip şeyler yaşadık. Ben de neler yaşadım ne acılar ne ağlamalar .. faldan sonra o kişiye mesaj attım demişsin ya bence o kadar mantıklı bir hareket yapmışsın ya (senin oldugun durum için konuşuyorum) belirsizlik insanı yorar heleki uzun süren bir belirsizlik sen bu mesajla o beliriszliği ortadan kaldırmışsın. Şimdi kendine gel yarın geriye kalan hayatının ilk günü olsun. Kendine yeni bir yol çiz küllerinden yeniden doğ! Belirsizlikten kurtulduğun için Allaha şükret. Artık hayatında o kişi yok ve hayatın netlik içinde bundan sonraki günlerine odaklan daha iyi şeyler olacağını düşün emin ol iyileşeceksin...
Ne iyi geldi yazdıklarınız🙏🏻Allah size de iyi gelecek nice güzellikler yaşatsın.çok teşekkür ederim

X