Kızlar falla alakalı degil ama Youtube’ta meditasyon ve imgelemeyle alakalı şu yontemi denedim
İngilizce ama kolay zaten cok bir zorlugu yok. Denedim iki defa ve hangi gun yapsam mesaj yazdı karşı taraf. İlkinde 3 haftadır hic konusmuyorduk ve en son ben artık sana yazmam demisti bir sebepten Pazar gunu bu meditasyonu denedim o akşam yazdı bir bahaneyle biraz sohbet ettik
Oyle yazısınca normalde tekrar yazmaz, 1 hafta falan gecer en az ama bugun tekrar denedim ve yine yazdı baska bir bahaneyle.
Kısaca ozetliyim ne yapıyorsunuz,
1. gozlerinizi kapayıp sessiz bir ortamda 5-10 dk rahatlıyorsunuz derin nefes alıp vererek, sırtınız dik olsun. Ben butun vucudumu sırayla icimden rahatadı diyorum, rahatlıyamıyorum obur turlu mesela gozlerim rahatlıyor, goz kapaklarım rahatlıyor, parmak uclarım rahatlıyor gibi...boyle sıradan icinizde soylerseniz odaklanmak ve meditasyona girmek daha kolay oluyor.
2. Mesaj atmasını istediginiz kisiyi gozunuzde canlandırıyorsunuz, evinde kanepede oturuyor mesela ve uzerinde ucuk yeşil ışık hüzmesi hayal ediyorsunuz, elinde telefon olacak ve telefon dahil her sey yeşil ışıkla aydınlanmış olacak. Kafasında canlandıramayan o kişinin fotoğrafına yeşil ışık ekleyebilir photoshop veya diger programlarla o fotografa meditasyondan once bakıp daha kolay hayal edebilirsiniz. size diyelim Whatsapp tan mesaj atsın istiyorsunuz, onun elinde telefonu gorun, sizi seciyor whatsapp’ta kendi fotografınızı hayal edin onun telefonunda tabi her seyi yeşil ışık altında hayal edeceksiniz. Size mesaj atarken gülümsedigini, iyi hissettigini iyi bir modda oldugunu hayal etmeniz gerekiyor.
3.Adım kendi telefonunuzu hayal ediyorsunuz ve kendi telefonunuz da aynı yeşil ışıkla aydınlanmış olacak hayalinizde. Telefona baktıgınızda mesaj geldigini, mesaj nasıl geliyorsa notifikasyonun sesine ve işaretin rengine kadar hayal ediyorsunuz.
Bu kadar, sonra kesinlikle mesaj yazacagından emin olarak telefonu kaldırıyorsunuz yani surekli kontrol etmiyorsunuz geldi mi miye gelmedi diye dusunmeden.En onemli kısım bu, emin olmak ve ustunde durmamak, gercekten iki defa ust uste oldu ve ben ilkinde anladım zaten ise yaradıgını cunku mumkun degil mesaj atmazdı son sozunden sonra. Bugun de saglamasını yaptım ve emindim yazacagına ve yazdı, iki gun arayla asla yazmaz normalde.