Binnaz Abla

Kızlar falla alakalı degil ama Youtube’ta meditasyon ve imgelemeyle alakalı şu yontemi denedim İngilizce ama kolay zaten cok bir zorlugu yok. Denedim iki defa ve hangi gun yapsam mesaj yazdı karşı taraf. İlkinde 3 haftadır hic konusmuyorduk ve en son ben artık sana yazmam demisti bir sebepten Pazar gunu bu meditasyonu denedim o akşam yazdı bir bahaneyle biraz sohbet ettik Oyle yazısınca normalde tekrar yazmaz, 1 hafta falan gecer en az ama bugun tekrar denedim ve yine yazdı baska bir bahaneyle.
Kısaca ozetliyim ne yapıyorsunuz,
1. gozlerinizi kapayıp sessiz bir ortamda 5-10 dk rahatlıyorsunuz derin nefes alıp vererek, sırtınız dik olsun. Ben butun vucudumu sırayla icimden rahatadı diyorum, rahatlıyamıyorum obur turlu mesela gozlerim rahatlıyor, goz kapaklarım rahatlıyor, parmak uclarım rahatlıyor gibi...boyle sıradan icinizde soylerseniz odaklanmak ve meditasyona girmek daha kolay oluyor.
2. Mesaj atmasını istediginiz kisiyi gozunuzde canlandırıyorsunuz, evinde kanepede oturuyor mesela ve uzerinde ucuk yeşil ışık hüzmesi hayal ediyorsunuz, elinde telefon olacak ve telefon dahil her sey yeşil ışıkla aydınlanmış olacak. Kafasında canlandıramayan o kişinin fotoğrafına yeşil ışık ekleyebilir photoshop veya diger programlarla o fotografa meditasyondan once bakıp daha kolay hayal edebilirsiniz. size diyelim Whatsapp tan mesaj atsın istiyorsunuz, onun elinde telefonu gorun, sizi seciyor whatsapp’ta kendi fotografınızı hayal edin onun telefonunda tabi her seyi yeşil ışık altında hayal edeceksiniz. Size mesaj atarken gülümsedigini, iyi hissettigini iyi bir modda oldugunu hayal etmeniz gerekiyor.
3.Adım kendi telefonunuzu hayal ediyorsunuz ve kendi telefonunuz da aynı yeşil ışıkla aydınlanmış olacak hayalinizde. Telefona baktıgınızda mesaj geldigini, mesaj nasıl geliyorsa notifikasyonun sesine ve işaretin rengine kadar hayal ediyorsunuz.
Bu kadar, sonra kesinlikle mesaj yazacagından emin olarak telefonu kaldırıyorsunuz yani surekli kontrol etmiyorsunuz geldi mi miye gelmedi diye dusunmeden.En onemli kısım bu, emin olmak ve ustunde durmamak, gercekten iki defa ust uste oldu ve ben ilkinde anladım zaten ise yaradıgını cunku mumkun degil mesaj atmazdı son sozunden sonra. Bugun de saglamasını yaptım ve emindim yazacagına ve yazdı, iki gun arayla asla yazmaz normalde.

Kızlar aklıma takılan bir şey oldu, sizlere sormak istedim. YARGIC fal baktırma sebebim olan kişinin kafasını karıştıran iki isimden biri olduğunu söylemişti. Beklediğim kişi beni ilk buluşmada bu isimden bir ünlüye benzetmişti, YARGIC’ın diğer olabilir diye söylediği isim ise benzetildiğim ünlünün filmdeki adı. Hatta beklediğim kişi bana “bu filmde oynayan kıza benziyorsun” demişti. Sizce ben saçma mı düşünüyorum? Ama iki farklı ismi benim falımda görmesi de benim kafamı karıştırdı açıkçası...

cnm o adamin baska teknikleri de var onlari da dene ise yaradiysa Lizyaa fala mala gerek kalmaz
Ben bu tekniklerin neredeyse hepsini denedimhayatimda uzerinde test edecegim biri de var arada yazar, bazen hic konusmuyoruz. Mesaj yazmasi beni icin bir onem ifade etmiyor artik ama yontemleri denemek icin onu kullaniyorum, bu yontem de iki defa test edildi ve onaylandi en etkilisi bu benim simdiye kadar kullandiklarim icinde. Videoda aciklamis zaten bir sey enerjisel anlamda size yaklastiginda aurasi ucuk yesil isik olurmus bizden uzaklastiginda da kirmizi, o yuzden yesil isik imgeleyerek aurasini bize yonlendirmis oluyorz gayet mantikli.

denemek lazm ama konsantreolmak ve yaptiktan sonra takintili olmamak en onemlisi.ben cogunlukla konsantre olamiyorum

denemek lazm ama konsantreolmak ve yaptiktan sonra takintili olmamak en onemlisi.ben cogunlukla konsantre olamiyorum
Konsantre olmak icin sessiz ortam sart, kimsenin rahatsiz etmemesi lazim. Kasmadan normal dinlenir gibi ama dik oturup (ayaklar yere duz temas edecek) yanaklarim gevsiyor, boynum gevsiyor, sac uclarim gevsiyor vs vs ben bpyle aklima gelen her seyi icimden geciriyorum oyle olunca 10 dakika icinde rahatlamis olunuyor. Goz kismina uyku bandi gibi bir bant da takilabilir gozleri kapamak zor oluyorsa. Bende cogu yontem yaramiyordu ama bu oldu, denemek isteyen denesin bence cok yapamiyorum diye dusunmeden cunku bence etkili ozellikle renk ve isikla hayal edilip yapilan meditasyonlar ise yariyor.

Son düzenleme:
Iki defa Binnaz'a Serkan onlinesa fal atayim diye girmis ikisinde de online gorup kolaylikla yakalmistim. Boyle olunca enerjimiz uyustu herhalde dedim beklentiyle fal attim ama tutan ufak bir sey disinda hic bir sey cikmadi ik faldan da.
bende 2 kere baktırdım. Anı çok güzel bildi ama ufak tekef şeyler dışında bana da çıkmadı valla Lizyacım

bende 2 kere baktırdım. Anı çok güzel bildi ama ufak tekef şeyler dışında bana da çıkmadı valla Lizyacım
Seninle sanki benzer oluyor tutan falcilarimiz, Dogadan disinda gerci oonun bende tuttugu fallar olmustu ama tutmayan daha fazla oldu ve ucretine gore az buluyorum bakimini. Sen telefondaki Elif'e baktirmis miydin? Henuz gelecek icin soyledikleri olmadi, fiyati da yuksek sayilir ama oneririm.

Yok baktırmadım ama aklımda aslında da bu ay baktıramam artık, belki diğer ay olabilir. 2 gündür fal krizindeyim zaten ya, birini arıyorum baktıracak ama bulamadım. Binnazda kredim var tumayı bekledim dün bldirimler gelmedi kadın girmiş oysa ki şimdi de çevrimdışı.

Sorma ben de krizdeydim hatta gecen hafta gereksiz bir fal yorumu aldim ama ben en az 2 ay baktirmamaya kararliyim. Tumay'i denemek istemistim bir ara ama begenmeyenler de vardi, Binnaz'da kredim de az var tamamlamam gerekecek o yuzden kredi alip hic bulasmak istemiyorum oraya.

Ben indirimlerden 50 tl ala ala baya biriktirdim:)) ben beğeniyorum o kadını gerçekçi bide bana çıkıyor genelde. Elifi diğer ay denicem bende

Ben indirimlerden 50 tl ala ala baya biriktirdim:)) ben beğeniyorum o kadını gerçekçi bide bana çıkıyor genelde. Elifi diğer ay denicem bende

500 kredi kalmisti ben de belki indirimden azar azar alip son Tumay'i denerim belki aklimda olsun.
Ben eger yuksek fiyatliysa cok onermeyi sevmiyorum falciyi ama Elif farkli gercekten, su gune kadar baktirdigim en iyi faldi anlik ve gecmis serdi zaten hic online falla kiyaslanamaz, ondan once de online azaltmistim ama ondan sonra online fala asla bu paralari vermem diyorum, iyice anlamsiz geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…