Binnaz Abla

Kızlar Elif’in dediği bir şey daha çıktı bugün. Ama asıl konu daha çıkmadı.
Elif ciktikca mutlu oluyorum :) Tek falci bulup artik onunla devam etmek istiyorum cunku ve 3-4 ayda bir ona baktirmak istiyorum. Elif o yolda su anda ama dedigim gibi gelecek cikmasa da baktirmaya devam ederim arada.

grbpink grbpink Kahve baktırıp memnun olan var mı bilemiyorum. Ben su falı denemiştim. Kısa vadede iletişim olacak dedi ama dediği şekilde olmadı fakat Binnaz sitesindekilere göre felan kat kat çok daha iyi yinede
Evet daha bilgili gibi geldi bana da. Farsça bakıyormuş bana hem orijinalleri hem de Türkçe şeklinde attı falı.

Arkadaşlarından birinin boşanma haberini alacaksın dedi. Bende düşündüm kimseyi bulamadım. Bugün bir arkadaş aradı ve o kişilerin boşanacağını boşanma davası açtıklarını söyledi.

kızlar bi teklifim var nedersiniz bilmiyorum ama burada yaptığımız yorumlar herkes tarafından görülüyor ve falcılarda okuyup reklamlarını yapabiliyor bi wp grubu kuralımmı evet derseniz

kızlar bi teklifim var nedersiniz bilmiyorum ama burada yaptığımız yorumlar herkes tarafından görülüyor ve falcılarda okuyup reklamlarını yapabiliyor bi wp grubu kuralımmı evet derseniz
Çok tehlikeli 🤭
ki site kurallarında açıkça yasaklanıyor
siberde takma isimlerle kayıt olduğumuz bir yerde tanımadığımız insanlara tel numaralarımızı vermek?
Müge anlı izlemiyorsunuz sanırım hiç :)

Çok tehlikeli 🤭
siberde takma isimlerle kayıt olduğumuz bir yerde tanımadığımız insanlara tel numaralarımızı vermek?
zamanında bu sitede dostluk edip, falcıya ona buna yönlendirilip tehdit edilenler olmuştu. hala aramızda reklam yapanlar vardır. benim fikrim buradaki mesaj kutusu dışında özele geçmemek daha iyi. dost gibi görünüp falcıya tüm bilgileri veren oluyor bu sitede.

Çok tehlikeli 🤭
site kurallarında bilmiyordum böyle olduğunu müge anlı izliyorum ama sonuçta banka hesap numara şifresi değil alt tarafı telefon numarası diye düşündüm

zamanında bu sitede dostluk edip, falcıya ona buna yönlendirilip tehdit edilenler olmuştu. hala aramızda reklam yapanlar vardır. benim fikrim buradaki mesaj kutusu dışında özele geçmemek daha iyi. dost gibi görünüp falcıya tüm bilgileri veren oluyor bu sitede.
ayyy cidden tehlikel,ymiş ne oldu tam olarak bu kadarınıda beklemezdim

İnstagramdaki kahinRa.
Ben ask fali atttim ona, ask fali 75 tl ama gelecek 2-4 ay sonra mesaj atacak dedigi kisi dun mesaj atti konustuk. Sadece bir ongorusu olmustu zaten gelecekle alakali o da patlamis oldu. Ask fali kisilik analizi, astroloji haritasi yorumu gibiydi ben fal olarak begenmedim, karsi tarafi birebir anlatti ama karakterini.

Olma ihtimali yüksek
Burdan 1 kişiyle arkadaş oldum, hatta dostum oldu. Ama sonradan fark ettim ki biz ikimiz de büyük risk almışız aslında.
Tel numarası paylaşmak büyüm risk, özel bilgileri de.

site kurallarında bilmiyordum böyle olduğunu müge anlı izliyorum ama sonuçta banka hesap numara şifresi değil alt tarafı telefon numarası diye düşündüm
Canım yaa :) çok masumsun :)
Tel numarandan yola çıkıp çoğu bilgin bulunabilir
site kurallarında da hukuksal açıdan doğurabileceği sakıncalar yüzünden yasak zaten.
Aman dikkatli olalım.

X