Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonla bakan elif mi?Kızlar Elif’in dediği bir şey daha çıktı bugün. Ama asıl konu daha çıkmadı.
Kızlar Elif’in dediği bir şey daha çıktı bugün. Ama asıl konu daha çıkmadı.
Elif ciktikca mutlu oluyorum :) Tek falci bulup artik onunla devam etmek istiyorum cunku ve 3-4 ayda bir ona baktirmak istiyorum. Elif o yolda su anda ama dedigim gibi gelecek cikmasa da baktirmaya devam ederim arada.Kızlar Elif’in dediği bir şey daha çıktı bugün. Ama asıl konu daha çıkmadı.
Evet daha bilgili gibi geldi bana da. Farsça bakıyormuş bana hem orijinalleri hem de Türkçe şeklinde attı falı.grbpink Kahve baktırıp memnun olan var mı bilemiyorum. Ben su falı denemiştim. Kısa vadede iletişim olacak dedi ama dediği şekilde olmadı fakat Binnaz sitesindekilere göre felan kat kat çok daha iyi yinede
kim bu?Evet daha bilgili gibi geldi bana da. Farsça bakıyormuş bana hem orijinalleri hem de Türkçe şeklinde attı falı.
İnstagramdaki kahinRa.kim bu?
Kahvede detay bana da vermemişti su yildizname daha iyi canımKızlar yargıcın kahve falı bende tutmadi sizin yazdıklarınızı okuyorum da bana resmen atmasyon olmuş acaba diğer fallarda mi iyi? Tekrar denersem şu yada duru görü mü atsam
4 ay sonramı dedi 4 lü vademi dedi :) ay dedikleri çıksın yeter vallaBen yorumunu ve analizlerini beğenmiştim ama 4 ay sonra olacak dediği 10 gün sonra oldu. Tutmuş mu tutmamış mı şimdi?
Çok tehlikelikızlar bi teklifim var nedersiniz bilmiyorum ama burada yaptığımız yorumlar herkes tarafından görülüyor ve falcılarda okuyup reklamlarını yapabiliyor bi wp grubu kuralımmı evet derseniz
zamanında bu sitede dostluk edip, falcıya ona buna yönlendirilip tehdit edilenler olmuştu. hala aramızda reklam yapanlar vardır. benim fikrim buradaki mesaj kutusu dışında özele geçmemek daha iyi. dost gibi görünüp falcıya tüm bilgileri veren oluyor bu sitede.Çok tehlikeli
ki site kurallarında açıkça yasaklanıyor
siberde takma isimlerle kayıt olduğumuz bir yerde tanımadığımız insanlara tel numaralarımızı vermek?
Müge anlı izlemiyorsunuz sanırım hiç :)
site kurallarında bilmiyordum böyle olduğunu müge anlı izliyorum ama sonuçta banka hesap numara şifresi değil alt tarafı telefon numarası diye düşündümÇok tehlikeli
ki site kurallarında açıkça yasaklanıyor
siberde takma isimlerle kayıt olduğumuz bir yerde tanımadığımız insanlara tel numaralarımızı vermek?
Müge anlı izlemiyorsunuz sanırım hiç :)
ayyy cidden tehlikel,ymiş ne oldu tam olarak bu kadarınıda beklemezdimzamanında bu sitede dostluk edip, falcıya ona buna yönlendirilip tehdit edilenler olmuştu. hala aramızda reklam yapanlar vardır. benim fikrim buradaki mesaj kutusu dışında özele geçmemek daha iyi. dost gibi görünüp falcıya tüm bilgileri veren oluyor bu sitede.
Ben ask fali atttim ona, ask fali 75 tl ama gelecek 2-4 ay sonra mesaj atacak dedigi kisi dun mesaj atti konustuk. Sadece bir ongorusu olmustu zaten gelecekle alakali o da patlamis oldu. Ask fali kisilik analizi, astroloji haritasi yorumu gibiydi ben fal olarak begenmedim, karsi tarafi birebir anlatti ama karakterini.İnstagramdaki kahinRa.
Olma ihtimali yüksekzamanında bu sitede dostluk edip, falcıya ona buna yönlendirilip tehdit edilenler olmuştu. hala aramızda reklam yapanlar vardır. benim fikrim buradaki mesaj kutusu dışında özele geçmemek daha iyi. dost gibi görünüp falcıya tüm bilgileri veren oluyor bu sitede.
Canım yaa :) çok masumsun :)site kurallarında bilmiyordum böyle olduğunu müge anlı izliyorum ama sonuçta banka hesap numara şifresi değil alt tarafı telefon numarası diye düşündüm