Binnaz Abla

Arkadaşlar yargıça baktırıp yönlendirmelerine uyan kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Ben fal baktırdığımda bir şey sormuştum sizce yapsam ters teper mi diye. O da kesinlikle yapmalısın yaparsan süreci çok hızlandırmış olursun dedi. Soru kısmında yeniden sordum emin misiniz yaparsam ve olmazsa çok utanırım aynı ortamlarda karşılaşma ihtimalimiz var dedim. Eminim eğer senin üzüleceğin bir şey olsa asla yap demezdim oluru yok derdim, ilk kez içi bu kadar acıyan bir adam görüyorum falda sizin ufacık bir adımınız onun daha hızlı çözülmesine sebep olur dedi. Ama ben dediği şeyi hala yapmadım aylar geçmiş ya olmazsa diyip gururuma yeniliyorum. Yargıcın yap dediklerini dinleyen memnun olan ya da yapmadığı için pişman olan birileri varsa aranızda yazabilirler mi?
Ben banada arayacak buluşmaya gitme dedi tekrar arayacak dedi yine aradı ondan sonra gittim. Hala dediğini yapıyorum :-) Zaten ilişki kocuymus bundan dolayı doğru yönlendiriyor diye düşünüyorum.

Bana bekle dedi bekliyorum 😅Ama iletişim falanda demişti iletişimden kastı beni engelleyip hesabını gizliden çıkarması benim de bunu görmemse bilemiyorum.Ayrıca söylediği gibi esmer uzunca boylu biri yazacak demişti yazdı.ne yazık ki gerisi yok.
Faldan sonra siz hiçbir şey yapmamışken mi sizi engelledi. Öncesinde engel yoktu anladığım kadarıyla. Ben de bilemiyorum o kadar net konuştu ki kararsız kaldım.

Bana bekle dedi bekliyorum 😅Ama iletişim falanda demişti iletişimden kastı beni engelleyip hesabını gizliden çıkarması benim de bunu görmemse bilemiyorum.Ayrıca söylediği gibi esmer uzunca boylu biri yazacak demişti yazdı.ne yazık ki gerisi yok.
Olacak denilen güzel hakkımızda hayırlısı olan tüm fallar çıksın canım inşallah. Bana da bekle demişti işte demekki beklemelisin :110:

Evet ben . 1,5 senedir doğru düzgün iletişim yoktu . Konuyu kapattım . Yargıcın dediğini yaptım . Biraz riskliydi . Ama doğru yaptım memnunum .
Ya aslında şunu sordum karşı taraf bir sebepten instagramını kapatmıştı daha sonra yeni bir hesap açtı bir kaç ay önce. Eskiden ayrı olduğumuz hiçbir dönemde de birbirimizi çıkarmadık takipten. Tabi takip ettiğimizde az çok hareketlerden anlam çıkardığımız için tahmin ediyorduk birbirimiz için paylaşım yaptığımızı. Bu da bir tarafın (ki genelde de o oluyor bu bir taraf 😂 ) adım atmasını kolaylaştırıyordu. Şimdi bir sebepten o beni eklemiyor biliyorum sebebi. Ben onu eklersem kabul eder mi diye sordum. Kesinlikle eder dedi. Ben de aradan aylar geçti ona sorsan beni asla unutamaz güya ama şimdi hareketlerini de tahlil edemediğim için biraz çekiniyorum eklemeye.

Şu noktada bir şey yapmayınca bir şey olmamış panpa. Sen adım at, bir şeyleri değiştir sonuca bak. (falan bağımsız fikrim😁) sen çabanı koy ki, ilerde ben niye çaba koymadım deme.
Ah bu gururummm, annem hep der ki normal insanların vücutlarının yüzde yetmişi su seninki gurur ve inat karışımı 😂

Faldan sonra siz hiçbir şey yapmamışken mi sizi engelledi. Öncesinde engel yoktu anladığım kadarıyla. Ben de bilemiyorum o kadar net konuştu ki kararsız kaldım.
Evet hiç bir şey yapmadım bekliyordum sadece 😅Yalnız benim durumlar biraz karışık karşımdaki kişide biraz muhafazakar hesabım açıktı durumuma bakıp engellemiş olma ihtimalide var.Onun dediğine göre bana yazacak ama sevgili olmak için değil 😕Neyse benim fal patlamış kendimi kandırmayım

Ya aslında şunu sordum karşı taraf bir sebepten instagramını kapatmıştı daha sonra yeni bir hesap açtı bir kaç ay önce. Eskiden ayrı olduğumuz hiçbir dönemde de birbirimizi çıkarmadık takipten. Tabi takip ettiğimizde az çok hareketlerden anlam çıkardığımız için tahmin ediyorduk birbirimiz için paylaşım yaptığımızı. Bu da bir tarafın (ki genelde de o oluyor bu bir taraf 😂 ) adım atmasını kolaylaştırıyordu. Şimdi bir sebepten o beni eklemiyor biliyorum sebebi. Ben onu eklersem kabul eder mi diye sordum. Kesinlikle eder dedi. Ben de aradan aylar geçti ona sorsan beni asla unutamaz güya ama şimdi hareketlerini de tahlil edemediğim için biraz çekiniyorum eklemeye.
Karşı tarah whatsappta yazdığım mesajlara dönüş bile yapmıyordu 😂 Hiç yazmıyordu . Bende Yargıcın dediği gibi instagramdan ekledim . Eklerken red edeceğinden emindim Yeşilçingene söylediği gibi 😡 6 aydır hiç iletişim yoktu . Ama red etmedi geri takip etti . Şu an yazışıyoruz . Resimlerimi beğeniyor storylerimi kaçırmıyor :KK68:

Son düzenleme:
Olacak denilen güzel hakkımızda hayırlısı olan tüm fallar çıksın canım inşallah. Bana da bekle demişti işte demekki beklemelisin :110:
Bir hafta demişti iletişim için hatta küçük küçük iletişim demişti sadece uzaktan haberlerini aldım benim falım çıkmasa benim için daha iyi hatta olumsuz söylesin diye yeşilçingeneye attım ama olumlu veya olumsuz göremiyorum diye bakmadı.Yeni hayat mottoma göre daha iyisini hak ediyorum ki olmuyor kızlar 😂

Ben banada arayacak buluşmaya gitme dedi tekrar arayacak dedi yine aradı ondan sonra gittim. Hala dediğini yapıyorum :-) Zaten ilişki kocuymus bundan dolayı doğru yönlendiriyor diye düşünüyorum.
İlişki koçluğunda yönlendirme yapmak kolay iletişim varken arada ama bizde hiçbir iletişim yok bu bir kumar olacak 😂😂

Karşı tarah whatsappta yazdığım mesajlara dönüş bile yapmıyordu 😂 Hiç yazmıyordu . Bende Yargıcın dediği gibi instagramdan ekledim . Eklerken red edeceğinden emindim Yeşilçingene söylediği gibi 😡 Ama red etmedi geri takip etti . Şu an yazışıyoruz . Resimlerimi beğeniyor storylerimi kaçırmıyor :KK68:
Senin de durum benim kadar vahimmiş gaza geliyorum galiba yavaştan 😂😂 bir kabul etse zaten emin olurum devamının geleceğinden.

Evet hiç bir şey yapmadım bekliyordum sadece 😅Yalnız benim durumlar biraz karışık karşımdaki kişide biraz muhafazakar hesabım açıktı durumuma bakıp engellemiş olma ihtimalide var.Onun dediğine göre bana yazacak ama sevgili olmak için değil 😕Neyse benim fal patlamış kendimi kandırmayım
Olabilir belki duruma bakıp gördüğünü görme diye engellemiş olabilir. Yoksa durduk yere takip etmediğin birini engellemek de çok anlamsız.

Bu bahsettiğin senin eski sevgilin mi açıkcası erkeklerin %80 i bir şeyi yapmak istediklerinde genelde yaparlar nerden biliyorsun derseniz 100 erkeğin içinde 6 kız olarak okudum yakın arkadaşlarımın çoğu erkek kızlar ha bana sorsan ben eklerim öyle bir şeyi yapsam mı düşüncesi bana göre değil bunları çok gurur meseleside görmüyorum (keşke görsem) 😅.Ben zaten çocuğa ilgimi söyledim fakat daha önceden onun bana ilgisi varken uzak durup başkasıyla nişanlandığım için şu an yazmamı boşluktan sanıyor muhtemelen halbuki çok yakın bir arkadaşım ona aşıktı şimdi arkadaşım evli mutlu ben nişanlımdan ayrıldım ama tabi yinede olmadı.

X