- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana bu salı günü baktı pazartesi yazdım kedisine döndü havale yaptım salı gece raduvulastik çocukları olduğu için alsam saatlerinin uygun olduğunu düşündüm. Bence sen bir kaç kez daha yaz yoğunluktan dönemiyor ve sonra unutuyor olabilirArkadaşlar merhaba Elif’in numarasını burdan almıştım. Geçen haftadan bu yana kendisine ulaşamıyorum. Daha doğrusu whatsappta çevrimiçi görünüyo fakat cevap vermiyor. Doğum yaptığını söyleyen arkadaşlar olmuştu bu nedenle darlamak istemedim ama son 1 haftadır kendisi ile görüşebilen oldu mu acaba?
Size daha önceden de baktıysa belki o yüzden daha hızlı geri dönüş yapmıştır. Şuan o kadar ihtiyacım var ki. Yıllardır online olarak bir çok kişiye baktırdım. Hiçbiri çıkmadığı için artık boşuna para vermek istemiyorum. Bir kez denemek istiyorum da geri dönüş yapmıyor maalesefCanım bana bu salı günü baktı pazartesi yazdım kedisine döndü havale yaptım salı gece raduvulastik çocukları olduğu için alsam saatlerinin uygun olduğunu düşündüm. Bence sen bir kaç kez daha yaz yoğunluktan dönemiyor ve sonra unutuyor olabilir
Numarasını burdan aldığınızı söyleyin bu siteden o zaman dönüş yapabilirSize daha önceden de baktıysa belki o yüzden daha hızlı geri dönüş yapmıştır. Şuan o kadar ihtiyacım var ki. Yıllardır online olarak bir çok kişiye baktırdım. Hiçbiri çıkmadığı için artık boşuna para vermek istemiyorum. Bir kez denemek istiyorum da geri dönüş yapmıyor maalesef
Tamam bir kez de öyle deneyeyim teşekkür ederimNumarasını burdan aldığınızı söyleyin bu siteden o zaman dönüş yapabilir
Ben de bütün falları patladı canım.Kızlar Venüs ateşe temmuzda baktirdigim falı dinledim dediği şeylerin büyük bir kısmı çıkmış. 6 hafta içinde eski sevgilinin yeni ilişkisini ogreneceksin demişti gerçekten tam Eylül'ün ilk günlerinde öğrendim. Yakın bir akrabamın hamile haberini alacağımı söylemiş, o da çıktı. Asıl konu eski sevgilimdi. Yani asıl konuyu bilmiş oldu. Bazı ufak tefek dediği şeylerde çıkmış.Burda pek begenmedigimi söylemiştim biraz klasik bir fal gibiydi ama hakkını yemişim özür diliyorum burdan da
Biz de zor randevulasmistik bence de unutuyor olabilir, biraz yonlendirici olmak gerekiyor mesela ben direkt iban numaranizi atar misiniz diye mesaj yazdim sonra odemesini yapip dekontu gonderdim bu aksam su saatte arasam uygun musunuz dedim oyle randevulastik yani o biraz unutuyor sanirim yogunluktan, sen verirsen saati daha iyi olur uygun degilse o soyler zaten.Size daha önceden de baktıysa belki o yüzden daha hızlı geri dönüş yapmıştır. Şuan o kadar ihtiyacım var ki. Yıllardır online olarak bir çok kişiye baktırdım. Hiçbiri çıkmadığı için artık boşuna para vermek istemiyorum. Bir kez denemek istiyorum da geri dönüş yapmıyor maalesef
Yarın bir de dediğiniz gibi yapayım.Biz de zor randevulasmistik bence de unutuyor olabilir, biraz yonlendirici olmak gerekiyor mesela ben direkt iban numaranizi atar misiniz diye mesaj yazdim sonra odemesini yapip dekontu gonderdim bu aksam su saatte arasam uygun musunuz dedim oyle randevulastik yani o biraz unutuyor sanirim yogunluktan, sen verirsen saati daha iyi olur uygun degilse o soyler zaten.
Yargıç bitanedir. Şok eder benimkiler tarihiyle çıktı aldığı para helali hoş olsun şu himmetnura icim ısınmadı hiç yaaa
Telefonda bakan Didem ne kadar fiyatı? Uzun bakıyor mu bir de?Bende hepsini olmasada bazılarını yazmıştım.
Ama sanıyorum ki birimize çıkan diğerimize çıkmıyor yada enerji konusu kimiyle uyuşuyoruz kimiyle kesinlikle en iyi falcıda olsa çıkmıyor.
Online da..
Falcı istanbul,eliza,serkan,efsun,karacuma,sultan,medyum cem,şubat... Bunlar anlikta iyi olup hemen hemen konuyu detay vermeden de olsa bilenler.
Julide: vadesiyle birlikte bilmiş olumlu bir tablo çizmiş arada olacaklari söylememiş.
Sehrazat: Konuyu tamamen söylemiş nerde yaşadığını kimle yaşadığını tüm anlık analizleri güzeldi. Bildi durumu
Yargıç: O efsane ilkdefa özel durumları bile söyleyen baskasiyla görüp yanlış anlayacağıma kadar ne iş yaptığını ne zaman büyük kayıplar verdiğini benimle neden böyle olduğunu iliskisinin ve özellikle belirtigi böyle yaparsan düzelir yönlendirmelerine uyduğum için şuan iyi olduğumuzu düşünüyorum. Emek ettiği belli günü günü ne cıktı iki tanesi vadesi gelmeden çıktı.
Telefonda didem: bilen bilir ben çok uzun zaman ona baktirdim telefonda onu bulmak zor biraz ünlü tayfasına bakar zamanında kapısındasıra olurdu insanlar sonra taşındı evinden telefona döndü. Çok iyidir kalbin dayanırsa baktirirsin aldatıyorsa bile çat diye söyler gönder bak yoluna kızım der. Oda süreci tamamen bilip olumsuza bağlamıştı. Kapanışı onunla yaptım uzun uzun bakti simdi iyisiniz tartışma olacak ama uzun sürmeyecek dedi. Bakalım.
Söylediği gibi gidiyor.
Semabi : Konuyu bildi vade vermedi
Saraylı: Oda süreci söyledi ama olumsuza bağladı. Ama iyi gidiyor
Yiğit vardı nerdeyse bilen varsa yazsin bana. Çok iyiydi eskiden de sorunlu bir durumum vardı dediği tamamen çıkmıştı.
Bunlar aklımda kalanlar cikmayanlari da listeleyeceğim. Saçma sapan atıp tutan ve pahalı olan okadar çok var ki.
Onlar için bu kadar para harcadigimizi bilseler zaten geri dönerler diye düşünmeye başladım. Kart borçlarımi öderken tukeniyorum. Bu iş bağımlılık tamamen bıraktım dediğim her seferinde birine yine baktırdım. Bir tek elif kaldı aklımda belki ona baktiririm ama şimdi değil.
Yargıça birşey olduğunda soruyorum terapi gibi oluyor arada baktirirsam ona baktiririm.
Kendime hiç borçsuz bir araba alırdım yıllardır heralde. Kitaplara vericem kendimi kararlıyım
Daha öncede çok soran oldu geçmiş sayfalarda yazdım canım. Didem pahalı ama doyurucu bakar tabi randevu alabilirsen dediğim gibi yüreği dayanan baktirmali ben kötüyü duyunca çabuk yıkılıyorum. O yumuşatmadan söylüyor hemen uzunca anlatıyor. 300Telefonda bakan Didem ne kadar fiyatı? Uzun bakıyor mu bir de?
Ben de aslında etkilenebiliyorum olumsuz fallardan, herkes etkilenir bence. Aslında gerçekleri söylemesi güzel ama biraz yumuşatsa daha iyi olur tabii :) Kendime fal kotası belirledim Aralık’tan once fal baktırmayacagim ama belki bir dahaki fal hakkımda ulaşırsam ona baktırırım. Bana telefonunu yazman mumkun mu ozelden?Daha öncede çok soran oldu geçmiş sayfalarda yazdım canım. Didem pahalı ama doyurucu bakar tabi randevu alabilirsen dediğim gibi yüreği dayanan baktirmali ben kötüyü duyunca çabuk yıkılıyorum. O yumuşatmadan söylüyor hemen uzunca anlatıyor. 300