- 21 Ağustos 2020
- 1.105
- 2.138
çok çok teşekkür ederim. aynen kopyalayıp gönderdim :)Kendi adıma konusayım, Koç burcu degilim kızın bakış acısını da bilemem ama zaten hayatımda başka biri varsa ex benim icin duygusal anlamda bitmistir, yani uzgunum ama kızın duyguları olsaydı arkadasına, yeni birini hayatına almazdı. Geri donerse ki sanmıyorum, kız boşluktan doner sevdigi icin degil. Bu sekilde arkadasın onu kabul eder mi? Ne kadar severse sevsin kabullenip o da unutmaya çalışmalı. Diyelim ki vazgecemiyor, o halde su an cok yanlış yapıyor hicbir paylaşım yapmıyorsa kızı dusunerek. Tam tersi davranmalı, bir egleniyorsa bin egleniyor gibi eklemeli hatta. Baska birini bile alabilir hayatına, kıskandırmak ise yarayabilir. Kadınlar bazen sevgisinden cok emin oldukları erkeklerden duyguları olsa bile soguyabiliyorlar, ben oyleyim mesela. Sevgisinden cok emin oldugum bir erkek cazibesini ve cekiciligini yitiriyor gozumde. Cogu kadın icinde bu gecerlidir, bad boylar sevilir. O kadar abartmasın ama sevgisinden de %100 emin olmasın kız, kadınlar belirsizlik sever seviyor mu sevmiyor mu diye dusundurtmeli bir erkek ama dozunda tabii ki. Bu her iki kişi için geçerli, hem kadın hem erkek biraz kaybetme korkusunu yasamalı ilişkide, o yoksa heyecan ve sevgi bitiyor. Erkek arkadasın cok yanlış davranıyor bana kalırsa, tabi kendi bilir kızı da tanımadıgım icin o biliyorsa ona gore davransın tabii.
Haziran başı baktırmıştım o zaman çok beğenmedim şimdi tekrardan dinledim Yargıc ve Didar ile paralel şeyler söylemiş ve doğru söylemiş . Sallayıp tutturmuşta olabilir . Anlıkta çok iyi diyemem .Bana olumlu konuştu . Umarım size çıkmaz.Kızlar selam. Falsepetinde eylül sayara baktırıp da patlayan ya da tam dediği gibi oldu diyen var mı? Bana acayip olumsuz konuştu öyle böyle değil hem de. Tamam benim durum için zaten olumlu beklemiyordum ama resmen yerin dibine soktu. Aynı konu hakkında ise didar evren, firuze şanlı, asude yıldız çok benzer yorumlar yaptı hatta bir olay hakkında üçü de aynı sebebi söyledi.onlar da olumsuzdu ama mantıklı olumsuzdu
Haziran başı baktırmıştım o zaman çok beğenmedim şimdi tekrardan dinledim Yargıc ve Didar ile paralel şeyler söylemiş ve doğru söylemiş . Sallayıp tutturmuşta olabilir . Anlıkta çok iyi diyemem .Bana olumlu konuştu . Umarım size çıkmaz.
Dediği gibi oldu bende ... Başka arkadaşlarda yorum yapsın ... Burda çok övülen falcılar bana olumsuz konuşup patladı . O yüzden canınızı sıkmayınAnladım canım çıkmış mıydı size falı? Didarın falı da olumsuzdu bana ama eylül direk bu adamı unut, aklına bile gelmiyorsun önüne bak sana değer bile vermiyor falan dedi. Didar da iletişim yok ama bu sana yaptıklarıyla sınanıyor bu yüzden de seni sık sık düşünüyor tarzında konuştu.hani benim için bu bile yeterli aslında ama eylül baya canımı sıktı.
Ben baktırdım bugün. Ve iade talep ettim. 2.5 senedir fal baktırıyorum 2 kez iade aldım. Biri Eylül sayar. Yani fallarımda olumsuz olan da epey falcı vardı, ama ne iade talep ettim ne bir şey dedim. Eylül sayar bugün beni adeta sorunları olan, özbenliğiyle problem yaşayan, özgüvensiz bir kadın ilan etti. Ki şu an hayatımın öyle bir zaman diliminde değilim aksine bir dönemdeyim. Falda sanki başkasını anlatıyor gibiydi. O kadar alakasız ve saçma...Kızlar selam. Falsepetinde eylül sayara baktırıp da patlayan ya da tam dediği gibi oldu diyen var mı? Bana acayip olumsuz konuştu öyle böyle değil hem de. Tamam benim durum için zaten olumlu beklemiyordum ama resmen yerin dibine soktu. Aynı konu hakkında ise didar evren, firuze şanlı, asude yıldız çok benzer yorumlar yaptı hatta bir olay hakkında üçü de aynı sebebi söyledi.onlar da olumsuzdu ama mantıklı olumsuzdu
Canım Eylül biraz sallıyor ya. İlk çıktığında iki fal atmışım. Güzel sallamış şimdi dinledim de. Hiçbir şey dediği gibi olmadı. Sesi hoş pozitif enerjili biri millet bunun için yüksek puanlar veriyor olabilir.Anladım canım çıkmış mıydı size falı? Didarın falı da olumsuzdu bana ama eylül direk bu adamı unut, aklına bile gelmiyorsun önüne bak sana değer bile vermiyor falan dedi. Didar da iletişim yok ama bu sana yaptıklarıyla sınanıyor bu yüzden de seni sık sık düşünüyor tarzında konuştu.hani benim için bu bile yeterli aslında ama eylül baya canımı sıktı.
Ben baktırdım bugün. Ve iade talep ettim. 2.5 senedir fal baktırıyorum 2 kez iade aldım. Biri Eylül sayar. Yani fallarımda olumsuz olan da epey falcı vardı, ama ne iade talep ettim ne bir şey dedim. Eylül sayar bugün beni adeta sorunları olan, özbenliğiyle problem yaşayan, özgüvensiz bir kadın ilan etti. Ki şu an hayatımın öyle bir zaman diliminde değilim aksine bir dönemdeyim. Falda sanki başkasını anlatıyor gibiydi. O kadar alakasız ve saçma...
Canım Eylül biraz sallıyor ya. İlk çıktığında iki fal atmışım. Güzel sallamış şimdi dinledim de. Hiçbir şey dediği gibi olmadı. Sesi hoş pozitif enerjili biri millet bunun için yüksek puanlar veriyor olabilir.
Doğum günün kutlu olsun, hep mutlu olSelam kızlarrrr.
Bugun doğumgunumdü. Doğumgünunde bile fal atan bir yıkıktımama bugün itibariyle fal falcılar bitti benim için yeni kararlar aldım. Bu arada malum şahıs doğumgünumu kutladı teşekkür ettim nasılsın vs dedi. Yani aylar sonra iletişim oldu. Benim için bi anlam ifade etmedi. Ne sevgim var ne nefretim düz bi insan benim için. Herkesi siliyorum bugun. Son dönemlerde yasadığım üst üste kırgınlıklar oldu bir şey olumsuz olacaksa bile net cevapları seviyorum ben kaçak dövüşmem hiçbir zaman. Hassas duygusal sulugöz biri olabilirim ama bi o kadar güçlüyüm bitti mi biter sabrım taştı mı taşar . O noktadayım . Vicdanım herkese karşı çok rahat kimseyi kıracak üzecek bir şey yapmadım bunları da yazdım buraya ama biraz duygusal moddayım her neyse elveda fallar diyorum.
Doğum günün kutlu olsunnnnSelam kızlarrrr.
Bugun doğumgunumdü. Doğumgünunde bile fal atan bir yıkıktımama bugün itibariyle fal falcılar bitti benim için yeni kararlar aldım. Bu arada malum şahıs doğumgünumu kutladı teşekkür ettim nasılsın vs dedi. Yani aylar sonra iletişim oldu. Benim için bi anlam ifade etmedi. Ne sevgim var ne nefretim düz bi insan benim için. Herkesi siliyorum bugun. Son dönemlerde yasadığım üst üste kırgınlıklar oldu bir şey olumsuz olacaksa bile net cevapları seviyorum ben kaçak dövüşmem hiçbir zaman. Hassas duygusal sulugöz biri olabilirim ama bi o kadar güçlüyüm bitti mi biter sabrım taştı mı taşar . O noktadayım . Vicdanım herkese karşı çok rahat kimseyi kıracak üzecek bir şey yapmadım bunları da yazdım buraya ama biraz duygusal moddayım her neyse elveda fallar diyorum.
Çokoook tesekkur sizde öyleee cokk mutlu olun,Doğum günün kutlu olsun, hep mutlu ol❤
Çokkk teşekkür ederim, hep beraber mutlu olalımmmÇokoook tesekkur sizde öyleee cokk mutlu olun,♥♥
Teşekkür ederim. Aslında sadece iletişim cıktı diyebiliriz o da bu şekilde oldu zaten artık gerisi gelse bile bende yok sildim numberı falan
valla ben çok basit düşünüyorum bu konudaKızlar ilk buluşmadan sonra maximum arama/mesaj ne kadar zamanda gelir? Ne kadar zaman gelmezse ümidimizi kesmeliyiz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
Ilk buluşmadan sonra normal bildiğimiz erkek modeliyse duramaz hemen yazar çizer. En kötüsü ertesi gün yazmalı canımKızlar ilk buluşmadan sonra maximum arama/mesaj ne kadar zamanda gelir? Ne kadar zaman gelmezse ümidimizi kesmeliyiz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim