Binnaz Abla

Anaaa falsepetine öylesine bakıyordum Yorumcular profiline ses kaydıı koymuşş şu teknolojii ne güzel şey ya çok şaşırdım hehehe 😃😃😃😃

Kızlar Didem servet diye bir yeni falcı var telefonla bakıyor ve ben çok beğendim 150 kredi verdim tüm anlıkları da bildi ayrıca hiç pembeci biri değildi gerçekleri de söyledi bana ilk defa birinin yorumu bana karşı gerçekçiydi tavsiye ediyorum size

Kızlar Didem servet diye bir yeni falcı var telefonla bakıyor ve ben çok beğendim 150 kredi verdim tüm anlıkları da bildi ayrıca hiç pembeci biri değildi gerçekleri de söyledi bana ilk defa birinin yorumu bana karşı gerçekçiydi tavsiye ediyorum size
direkt 250 kredi olmus :KK70: ama 250 kredi Binnaz icin cok tatli cok samimi bir rakam :) Fal orucuma virgül koyup sırf 250 kredi ve yeni birisi diye tekrar girdiğinde sisteme mutlaka deneyeceğim.

Kızlar yargıcın dediği gibi bugün bana hastane kapısı göründü. Sonuç temiz demişti ama bende trigliserid cıktı. Gerçi corona ile ilgili gelmiştim ama o konuda iyilesmisim ciğerlerde falan da bi sey yok. Tutmuş sayılır mi yine pembe mı sayılır;(

Kızlar yargıcın dediği gibi bugün bana hastane kapısı göründü. Sonuç temiz demişti ama bende trigliserid cıktı. Gerçi corona ile ilgili gelmiştim ama o konuda iyilesmisim ciğerlerde falan da bi sey yok. Tutmuş sayılır mi yine pembe mı sayılır;(
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, kendinize çok dikkat edin lütfen :dua: Fal konusuna gelince bence siz sağlık veya hastane ile ilgili bir şey demeden böyle bir yorum yaptıysa takdir edilmesi gerekir yaptığı iş ile alakalı. Ama siz böyle bir durumdan bahsettiyseniz ve o böyle bir yorum yaptıysa pembe denilebilir fakat söz konusu sağlık bence hiç bizim pembe veya başka bir şey dememiz bile uygun değil :)

Yani zaten sesli bakım zaten var onu diyor olamazsınız diye düşünüyorum ama yeni bir şey yok göremedim 🙈🙈🙈
Ben de şimdi merak edip baktım falcıların hesabına girince fotoğrafının altında takip et yazan yerin hemen altında kendi ses kayıtları var. Gerçi bir tane baktım sadece merhaba ben bla blaaa diye bir tanıtım kaydı vardı.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, kendinize çok dikkat edin lütfen :dua: Fal konusuna gelince bence siz sağlık veya hastane ile ilgili bir şey demeden böyle bir yorum yaptıysa takdir edilmesi gerekir yaptığı iş ile alakalı. Ama siz böyle bir durumdan bahsettiyseniz ve o böyle bir yorum yaptıysa pembe denilebilir fakat söz konusu sağlık bence hiç bizim pembe veya başka bir şey dememiz bile uygun değil :)
hastane ile ilgili bi şey dememiştim, küt diye oldu aslında, coronayı atlatmıştım ama başka sıkıntım oldu birden. meğer trigliseriddenmiş. güzel dilekleriniz için tşk ederim :) yaşım genç olduğundan beslenmeyi düzeltip ilacı da kullanarak kısa sürede düzeltebiliriz :)

Yani zaten sesli bakım zaten var onu diyor olamazsınız diye düşünüyorum ama yeni bir şey yok göremedim 🙈🙈🙈
Hahahhaha 😂😂 yok kız öyle değil profillerine kendilerini tanıtmak amaçlı sesli kayıt koymuşlar 😀 artık sesinden etkilendiğğmize atarız 😂😂

Fal sepeti kaan balkan yakamı bırak kurban olurum taktı bana. Yani bugün o kadar kötüydüm ki fal atmaya bile keyfim yoktu gözümü yeni açtım şiş şiş. neyse hadi hediye falım vardı fal sepetinden atayım dedim kafam dagılsın .aynı soruyu 3 kez bakma be kardeşim okudun soruyu aynı soru bırak işte ne diye alıyorsun fal baksa için gam yemeyecek oof sakinleşirim dedim iyice sinirlendim 😀

Kızlar binnaz- Gizem Tuna yı deneyen var mı ? Nasıl fal bakıyor , hep Tumay Cennet e baktırdım ama uzun zamandır yakalayamıyorum

Arkadaşlar sitede biri yazdığı için bugün ucuz diye falsepeti Ela Işık’a baktırdım. ( Binnaz Didem Servet yakalayamadım. ) Ela Işık geçmişi doğru analiz etti ve bildi. Ama malum benim konuyu biliyorsunuz, bir ilişkisi var eminim. Ama Ela’da ilişkisi yok diyenler kervanına katıldı :KK70: öyle konuşuyordur hayalperest bakıyor vs dedi. An olarak da seni düşünüyor ama hatırlamak istemiyor vs dedi. Gelecek için bence anda ki gibi pembe konuştu çünkü ciddi adım atıcak dedi. Kısacası kredisi böyle düşükken denenebilir ama " bana göre " benim geleceği pembe yorumladı. Size de fikir olması için baktırınca paylaşmak istedim

Kızlar bugün bir sayfa buldum tarot bakımı ama değişik bir yöntemle bakıyodu ve danışmanmış galiba kadın ama ücreti sorunca tabi baktırmadım 😀 bana pahalı geldi 150-200 dü bence güzel gözüküyordu belki biri baktırır diye ekliyorum

Eklentiler

• 72829770-EC7F-4E63-AD08-EA4E326EEDEB.png
    72829770-EC7F-4E63-AD08-EA4E326EEDEB.png
    347,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 1ACB2791-ACC5-492A-A44B-5140BAF1CA7D.png
    1ACB2791-ACC5-492A-A44B-5140BAF1CA7D.png
    323,8 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bugün bir sayfa buldum tarot bakımı ama değişik bir yöntemle bakıyodu ve danışmanmış galiba kadın ama ücreti sorunca tabi baktırmadım 😀 bana pahalı geldi 150-200 dü bence güzel gözüküyordu belki biri baktırır diye ekliyorum

Danışmanlık ve ilişki taktiği de veriyormuş :p Acaba sorsak kendi ilişkisi nasıldır:)

X