Ara ara derken 2 gündür bekliyoruz herhalde bu hafta bakarYargıc geldi beni olayı güzel tarif etmiş begendim... Ama kısa buldum sesli baksa çok dhaa iyi olur bence ama bence bu başka sitede bi falcı ondan yazılı bakıyorbu arada hastalık sıkıntısı varmış ara ara bakacakmıs olan fallara bekleyenlere duyurulue
Şaka gibi. Byv Binnaz’ı geçti, bu da yeni bir taktik sanırım. Yeni gelmişler ve online fala istedigi 950 TL, ne zannediyorlar bunlar kendilerini?ismihan ve gulistan gelms yeni falcilar..biri 750 biri 950..bu fiyatlar ne boyle
Enerjimiz uyustu surece bilirim demiş biri de, açık kapı da bırakıyor yani tutmazsa enerjimiz uyusmadı diyecek. Cafe falcıları bile bu kadar almıyor, ya tutarsa demişler işte bu da yeni taktik kesinlikle, yuksek diye insanlar vardır bir hikmeti diye baktırır diye dusunmusler herhalde.Aynen ya... bi de içinizi okuyorum demiş. ICimi ben de biliyorum ztn:)
Ben çok ayrıntı veriyorum galiba falda tüm olayı anlatıyorum. Sadece bunu yorumlamış o da.Aa dün ben de katina baktırdım ona, benim de sorum üzerine yoğunlaşmış ama kendisi de bir şeyler söylemiş. Sadece verdiği vade geneldi ama onun dışında fena değildi. Ama 70 tl'lik bir fal değil tabiki, indirim gününde denenebilir.
oyle yapma cnm..direk sunla sunla ne olcak..yorumunuzu bekliyorum de.Ben çok ayrıntı veriyorum galiba falda tüm olayı anlatıyorum. Sadece bunu yorumlamış o da.
Sizin durumunuzun da buraya üye olduktan 9 gün sonra çözülmesi de mucize gibi gerçekten.Ya yargıç ve serkan batu bende öyle böyle patlamadihani hic durmadan yeniden yeniden patliyor ve aklima geldikce sinirleniyorum ve üzülüyorum ikisini de çok sevmiştim
Ahahahahaha dimi ben ne paralar döktümSizin durumunuzun da buraya üye olduktan 9 gün sonra çözülmesi de mucize gibi gerçekten.
İnsanlar aylarca haber almayı beklerken
Aynen ya günlerce hatta aylarca sürünüyoruz. Bir iki falcinin ufak tefek dedikleri oluyor esas mesele olmuyor. Ama bugüne kadar enerjimin tuttuğunu hissettiğim yargıç ve geysu var. Daha önce de yazmıştım ufak tefek dedikleri oluyor. Tabi bunlar benim sormadığım ve pek merak da etmedigim konular ama olsun. Ben sonuç olumsuz şekilde sonuçlansa ama bi an önce sonuçlansa raziyim artkAhahahahaha dimi ben ne paralar döktümkeşke bizim de 9 günde sonuclansa olumsuz da olur farketmez
Aslinda insan ne olumsuzluk görürse görsün çabalamaya peşinden gitmeye devam ediyor ama bir noktadan sonra vazgeçiyor :) Ben belki çoğu insan için '' yeter '' diyeceği şeyler yaşarken son noktam bu oldu. İnşallah bir mucize daha olur da her şey tersine dönerSizin durumunuzun da buraya üye olduktan 9 gün sonra çözülmesi de mucize gibi gerçekten.
İnsanlar aylarca haber almayı beklerken
Geysudan çok yorum aldım, şuana kadar dediği şeylerin hiçbiri olmadı da ama zihin okuduğundan eminim, sadece bu konuda çok memnun olarak ayrıldım hep. Nedense yine de yorum alasım var kendinden, o naifliği, ilgilenmesi heralde çekiyor beni kendine.Aynen ya günlerce hatta aylarca sürünüyoruz. Bir iki falcinin ufak tefek dedikleri oluyor esas mesele olmuyor. Ama bugüne kadar enerjimin tuttuğunu hissettiğim yargıç ve geysu var. Daha önce de yazmıştım ufak tefek dedikleri oluyor. Tabi bunlar benim sormadığım ve pek merak da etmedigim konular ama olsun. Ben sonuç olumsuz şekilde sonuçlansa ama bi an önce sonuçlansa raziyim artk
Iki günde bakıyor fala, ama haftasonu kpss ye girecekmiş, bu hafta belki hemen dönmez. Yazmak yasak mı bilmiyorum facede geysu tellwe ismiGeysudan çok yorum aldım, şuana kadar dediği şeylerin hiçbiri olmadı da ama zihin okuduğundan eminim, sadece bu konuda çok memnun olarak ayrıldım hep. Nedense yine de yorum alasım var kendinden, o naifliği, ilgilenmesi heralde çekiyor beni kendine.
Yakın zamanda yorum aldınız mı , hemen dönüş yapabiliyor mu, ulaşılabilir miyiz kendisine
Kıyamam ya geysuda sanırım ben kendisini tanıdım tanıyalı sınava hazırlanıyor, iyi bir insan ama, hakkında hayırlısıIki günde bakıyor fala, ama haftasonu kpss ye girecekmiş, bu hafta belki hemen dönmez. Yazmak yasak mı bilmiyorum facede geysu tellwe ismi
ahahah :) evet iyi ve çok kibar.Kıyamam ya geysuda sanırım ben kendisini tanıdım tanıyalı sınava hazırlanıyor, iyi bir insan ama, hakkında hayırlısı
Neyse o zaman önümüzdeki hafta tekrar bir yorum alayım kendisinden. Teşekkürler bu arada
Ne bakıyor olabilir kiByv himmetnur diye biri gelmiş 1.500 tl ye bakıyor şok
en azndan kahveyi 100 lira yapmsByv himmetnur diye biri gelmiş 1.500 tl ye bakıyor şok
Su fali durugörü yıldızname 1500 tl yazmış. Kimse bastırmamış henuzNe bakıyor olabilir kialın yazısını mi değiştiriyor