Binnaz Abla

Ara ara derken 2 gündür bekliyoruz herhalde bu hafta bakar

Aynen ya... bi de içinizi okuyorum demiş. ICimi ben de biliyorum ztn:)
Enerjimiz uyustu surece bilirim demiş biri de, açık kapı da bırakıyor yani tutmazsa enerjimiz uyusmadı diyecek. Cafe falcıları bile bu kadar almıyor, ya tutarsa demişler işte bu da yeni taktik kesinlikle, yuksek diye insanlar vardır bir hikmeti diye baktırır diye dusunmusler herhalde.

Ben çok ayrıntı veriyorum galiba falda tüm olayı anlatıyorum. Sadece bunu yorumlamış o da.

Ya yargıç ve serkan batu bende öyle böyle patlamadi hani hic durmadan yeniden yeniden patliyor ve aklima geldikce sinirleniyorum ve üzülüyorum ikisini de çok sevmiştim
Sizin durumunuzun da buraya üye olduktan 9 gün sonra çözülmesi de mucize gibi gerçekten.
İnsanlar aylarca haber almayı beklerken

Ahahahahaha dimi ben ne paralar döktüm keşke bizim de 9 günde sonuclansa olumsuz da olur farketmez
Aynen ya günlerce hatta aylarca sürünüyoruz. Bir iki falcinin ufak tefek dedikleri oluyor esas mesele olmuyor. Ama bugüne kadar enerjimin tuttuğunu hissettiğim yargıç ve geysu var. Daha önce de yazmıştım ufak tefek dedikleri oluyor. Tabi bunlar benim sormadığım ve pek merak da etmedigim konular ama olsun. Ben sonuç olumsuz şekilde sonuçlansa ama bi an önce sonuçlansa raziyim artk

Sizin durumunuzun da buraya üye olduktan 9 gün sonra çözülmesi de mucize gibi gerçekten.
İnsanlar aylarca haber almayı beklerken
Aslinda insan ne olumsuzluk görürse görsün çabalamaya peşinden gitmeye devam ediyor ama bir noktadan sonra vazgeçiyor :) Ben belki çoğu insan için '' yeter '' diyeceği şeyler yaşarken son noktam bu oldu. İnşallah bir mucize daha olur da her şey tersine döner Ben artık istemeden ezberledim. Herhangi birine şu an fal göndersem '' Sevmiyor veya aklı sende veya araları bozuk '' diyecek. Yeşilçingeneye göndersem ohoo olay bitmiş bekleme boşuna diyecek O yüzden artık göndermek istemiyorum kimseye. Serkan Batu'ya bi gönderirim ilerleyen günlerde o da üslubunu özlüyorum diye

Geysudan çok yorum aldım, şuana kadar dediği şeylerin hiçbiri olmadı da ama zihin okuduğundan eminim, sadece bu konuda çok memnun olarak ayrıldım hep. Nedense yine de yorum alasım var kendinden, o naifliği, ilgilenmesi heralde çekiyor beni kendine.
Yakın zamanda yorum aldınız mı , hemen dönüş yapabiliyor mu, ulaşılabilir miyiz kendisine

Iki günde bakıyor fala, ama haftasonu kpss ye girecekmiş, bu hafta belki hemen dönmez. Yazmak yasak mı bilmiyorum facede geysu tellwe ismi

Iki günde bakıyor fala, ama haftasonu kpss ye girecekmiş, bu hafta belki hemen dönmez. Yazmak yasak mı bilmiyorum facede geysu tellwe ismi
Kıyamam ya geysuda sanırım ben kendisini tanıdım tanıyalı sınava hazırlanıyor, iyi bir insan ama, hakkında hayırlısı
Neyse o zaman önümüzdeki hafta tekrar bir yorum alayım kendisinden. Teşekkürler bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…