Binnaz Abla

Yargıc geldi beni olayı güzel tarif etmiş begendim... Ama kısa buldum sesli baksa çok dhaa iyi olur bence ama bence bu başka sitede bi falcı ondan yazılı bakıyor 🤪🤪 bu arada hastalık sıkıntısı varmış ara ara bakacakmıs olan fallara bekleyenlere duyurulue
Ben de öyle düşündüm. 20 yildir bakıyorum demişti. Kesin başka sitelerde de bakıyodr

Arkadaşlar dediği çıkmayan birine 200 300 lira vermek bana saçma geliyor şu an :KK70: Yani dönüp bakıyorum Doğa, Şevdar felan bana neler demiş? Ben tam aksini yaşamışım. Bile bile lades için tekrar neden 250 300 lira vereyim ki o arkadaşlara :) Binnaz'da ilerde öyle terapi için tek baktıracağım kişi Serkan Batu çünkü 75 TL. 100 Bile yapsa gitmem zaten baktırırım deme sebebim de sesini pozitifliğini seviyorum diye falı çıkacak diye değil çünkü çok denedim bana olmuyor :)

Of yaa ben de bırakacağım artık bu fal işlerini. Boş yere harcadığım paralarmış mı yanam, işlediğim günahlara mı yanam yoksa boş yere umut etmeme mi yanam :cry:

Falevi’nde 1000 kredim var, son kez Jale ablaya (inşallah önümüzdeki 20 yıl içerisinde yakalarsam tabi) baktıracağım ve bu fal defterini kapatacağım.

Tabi inşallah ;((((((

X