Yaa biz seninle youtube tarot batağına sarınca aynı şeyleri yapmışız ben de bir tane denedim yorumları okuyunca. gerçekten var mı bunlar çok merak ediyorumBen kendime tarot kartları bile aldım ancak başta ruh halim iyiykem pozitifken güzel şeyler geliyordu şimdi onlarda kötü ya da ben objektif yorumlayamıyorum kendime
İstediğin kişiyi kendine çekme meditasyonuCanim ben geçen sene denemiştim bı kaç tane olmuştu gerçekten. Meditasyon tarzı yapmıştım ama. Şimdi İki tane yaptım ama olacağını sanmıyorum hem karşı taraftan ümidim kesildi ve hevesim kalmadı, hem de enerjimin kirlendigini düşünüyorum fal baktirmaktan+ kafam allak bullak. Artık kendimi saplantılı gibi hissetmeye başladım yanlış anlasilmasin,taktim kafaya. Tarot bende almak istedim ama objektif olamayacagimi tahmin ettiğimden vazgeçtim. Sen hangisini yaptın rituellerden bayağı dönüş alan varmış yorumlarda görmüştüm
Evet ilk defa atam dedim şansıma bak adam kayıplara karıştıson kez yargıca fal atmıştım ama 2 gündür sıra hiç ilerlemedi :/
Ilk defa böyle yaptı yaa,,Evet ilk defa atam dedim şansıma bak adam kayıplara karıştı
Adamn indirimi görünce kapadı resmen ben hoş bulmuyorum bu davranışı. Her neyse yorumu yapsa bi notunu vereceğim hala beklemede cevrımdısıIlk defa böyle yaptı yaa,,
Belki enerjisi 3 4 fala yetiyodur. 4 fal almış sadece.Adamn indirimi görünce kapadı resmen ben hoş bulmuyorum bu davranışı. Her neyse yorumu yapsa bi notunu vereceğim hala beklemede cevrımdısı
Yok enerji meselei tabi ayrı indirim günü kahve falını kapatıp ucuz diye diğerlerinin açık olması sacmaBelki enerjisi 3 4 fala yetiyodur. 4 fal almış sadece.
Geysu da ben 2 3 fal bakabiliyorum fazlasını alamıyorum halsizlesiyorum diyodu.3 4 gün sonra bakıyordu ancak
Aynen kahveyi kapatmasına ben de bozuldumYok enerji meselei tabi ayrı indirim günü kahve falını kapatıp ucuz diye diğerlerinin açık olması sacma
Aa dün ben de katina baktırdım ona, benim de sorum üzerine yoğunlaşmış ama kendisi de bir şeyler söylemiş. Sadece verdiği vade geneldi ama onun dışında fena değildi. Ama 70 tl'lik bir fal değil tabiki, indirim gününde denenebilir.Kızlar merhaba. Fama ya katina attim ben de dün. O kadar kötüydü ki anlatamam. Uzunca durumu anlatıp soru sormuştum. Sadece yazdığım durumu yorumlamış. Fal falan yok ortada. Çok zahmet oldu kendisine
hmm ay olarak vade vermedi mi sana canım, bana ay olarak vade vermişti bir konu ile ilgiliAa dün ben de katina baktırdım ona, benim de sorum üzerine yoğunlaşmış ama kendisi de bir şeyler söylemiş. Sadece verdiği vade geneldi ama onun dışında fena değildi. Ama 70 tl'lik bir fal değil tabiki, indirim gününde denenebilir.
Tam olarak vermedi hani daha çok 5-6 vakte kadar tarzı bir şeyler demişti. Birde ilk başta falını okumakta zorlandım kelimelerin sonlarına hep -dır,-dur eklerini eklemişhmm ay olarak vade vermedi mi sana canım, bana ay olarak vade vermişti bir konu ile ilgili
Evet biraz garip yaziyo o kadınTam olarak vermedi hani daha çok 5-6 vakte kadar tarzı bir şeyler demişti. Birde ilk başta falını okumakta zorlandım kelimelerin sonlarına hep -dır,-dur eklerini eklemiş
Ilkaya gecen ay kaç kere face den yazmıştım cevap vermedi ama tatil fotosu paylasiyo surekliBu ilkaya nasıl ulasırız birde ne kadar baktıran Varmı
Face hesabı nedır bende bır deneyeyımIlkaya gecen ay kaç kere face den yazmıştım cevap vermedi ama tatil fotosu paylasiyo surekli