Bunlar gerçekten uçmuşSu fali durugörü yıldızname 1500 tl yazmış. Kimse bastırmamış henuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar gerçekten uçmuşSu fali durugörü yıldızname 1500 tl yazmış. Kimse bastırmamış henuz
Evet ya. Cnm senin durumun iyi mi hala? Maşallah diyelimBunlar gerçekten uçmuş
Bir yolun var..Byv nin açılımı nedir kızlar
TeşekkürlerBir yolun var..
Canım benimki aynı bi sorun yok şuan yargıcın dediği gibi ilerliyoruz.Evet ya. Cnm senin durumun iyi mi hala? Maşallah diyelim
yargic tekrardan bakti mi ?Canım benimki aynı bi sorun yok şuan yargıcın dediği gibi ilerliyoruz.
Ya yargıç ve serkan batu bende öyle böyle patlamadi hani hic durmadan yeniden yeniden patliyor ve aklima geldikce sinirleniyorum ve üzülüyorum ikisini de çok sevmiştim
Ben de her şeye rağmen pembeci olduğunu düşünüyorum sorduğum 2 kişiden birini tutmadı lmaz dedi. diğerine sen alttan alıp susarsan kısaca geyşa olursan olacak dedi. Ama daha çok istediğim kişiye olacak dediği için pembeci diyorum.Yargıç pembeci bence
Burda rehberi deneyip memnun olan bi arkadaş vardiKankalar BYVde Rehber veya Medyum Ramon'a baktıran var mı? Ramon daha uygun fiyatlı gibi sizler için deneyebilirim.
Rehber nedense benim de dikatimi cekti ama onun da fiyati cok yuksek ve online falda sinirimi maksimum 70 tl belirledim ama Rehber'i merak ettim, baktiran yazarsa sevinirim.Kankalar BYVde Rehber veya Medyum Ramon'a baktıran var mı? Ramon daha uygun fiyatlı gibi sizler için deneyebilirim.
Rehber nedense benim de dikatimi cekti ama onun da fiyati cok yuksek ve online falda sinirimi maksimum 70 tl belirledim ama Rehber'i merak ettim, baktiran yazarsa sevinirim.
Bu ucretler cok iyi falcilara, referansla falan yuzyuze belki verilir ama online ve hic bilmedigin birine bu ucreti verenin sokaga atmaya hazir parasi var demektir. Bu fiyata neredeyse kahin olmalari beklenir ki 1500 TL yapan var BYV'da. Turkiye'de ne kadar cok kahin varmis da online fal bakmaya merak salmis meger. Unlu falcilara ulasmak bile zordur normalde, randevu falan alinamaz kolay kolay. Serbest piyasa zorlayan yok tabi isteyen baktirir ama Turkiyenin bu ekonomik kosullarinda, asgari ucrete yakin fal ucreti belirleyen sitelerin terbiyesizlik yaptigini dusunuyorum acikcasi,Kahve uygun fiyatlı gibi ama diğer fallar uçmuş 500tl
Ek olarak yargıç iş konusunda benim için ve sorduğum kişi için olumsuz konuştu bi süre daha konumunuz değişmeyecek diye. Pembeleri çıksa karaları çıkmasa keşke(Yargıç pembeci bence
Bu ucretler cok iyi falcilara, referansla falan yuzyuze belki verilir ama online ve hic bilmedigin birine bu ucreti verenin sokaga atmaya hazir parasi var demektir. Bu fiyata neredeyse kahin olmalari beklenir ki 1500 TL yapan var BYV'da. Turkiye'de ne kadar cok kahin varmis da online fal bakmaya merak salmis meger. Unlu falcilara ulasmak bile zordur normalde, randevu falan alinamaz kolay kolay. Serbest piyasa zorlayan yok tabi isteyen baktirir ama Turkiyenin bu ekonomik kosullarinda, asgari ucrete yakin fal ucreti belirleyen sitelerin terbiyesizlik yaptigini dusunuyorum acikcasi,
Şu 1500 olana ba Ktiran var mı diye sürekli sayfasına girip bakıyorum çok merak ediyorumGulistan diye bir falci gelmis, kahve fali da 500TL??? 500TLye online kahve fali mi olur Allah askina? Telefonda Elife baktirdim sahane, 5 dk uzun uzun 250tl odedim normali de o bence. Online 1 karis yaziya 500TL istemek icin deli olmak lazim.
Şu 1500 olana ba Ktiran var mı diye sürekli sayfasına girip bakıyorum çok merak ediyorum
Bence de. Elif'e basta cekindim biraz yuksek fiyatli oldugu icin ama baktirdiktan sonra hic oturmadi verdigim ucreti. iyi ki baktirdim dedim hatta online bilemedikleri fala ayda 100 lira harcayacagima 3-4 ayda bir Elif'e baktirmaya karar verdim. Zaten verdigi vadeye en az 3-4 ay var, gelecek soyledikleri cikmasa bile baktiririm diye dusunuyorum. Biz iyi alistik bu siteler yuzunden online sakiz fali gibi fal baktirmaya ama fal surekli baktirilmaz zaten.Gulistan diye bir falci gelmis, kahve fali da 500TL??? 500TLye online kahve fali mi olur Allah askina? Telefonda Elife baktirdim sahane, 5 dk uzun uzun 250tl odedim normali de o bence. Online 1 karis yaziya 500TL istemek icin deli olmak lazim.
Kankalar BYVde Rehber veya Medyum Ramon'a baktıran var mı? Ramon daha uygun fiyatlı gibi sizler için deneyebilirim.