Binnaz Abla

Kahve uygun fiyatlı gibi ama diğer fallar uçmuş 500tl🤐
Bu ucretler cok iyi falcilara, referansla falan yuzyuze belki verilir ama online ve hic bilmedigin birine bu ucreti verenin sokaga atmaya hazir parasi var demektir. Bu fiyata neredeyse kahin olmalari beklenir ki 1500 TL yapan var BYV'da. Turkiye'de ne kadar cok kahin varmis da online fal bakmaya merak salmis meger. Unlu falcilara ulasmak bile zordur normalde, randevu falan alinamaz kolay kolay. Serbest piyasa zorlayan yok tabi isteyen baktirir ama Turkiyenin bu ekonomik kosullarinda, asgari ucrete yakin fal ucreti belirleyen sitelerin terbiyesizlik yaptigini dusunuyorum acikcasi,

Bu ucretler cok iyi falcilara, referansla falan yuzyuze belki verilir ama online ve hic bilmedigin birine bu ucreti verenin sokaga atmaya hazir parasi var demektir. Bu fiyata neredeyse kahin olmalari beklenir ki 1500 TL yapan var BYV'da. Turkiye'de ne kadar cok kahin varmis da online fal bakmaya merak salmis meger. Unlu falcilara ulasmak bile zordur normalde, randevu falan alinamaz kolay kolay. Serbest piyasa zorlayan yok tabi isteyen baktirir ama Turkiyenin bu ekonomik kosullarinda, asgari ucrete yakin fal ucreti belirleyen sitelerin terbiyesizlik yaptigini dusunuyorum acikcasi,

Gulistan diye bir falci gelmis, kahve fali da 500TL??? 500TLye online kahve fali mi olur Allah askina? Telefonda Elife baktirdim sahane, 5 dk uzun uzun 250tl odedim normali de o bence. Online 1 karis yaziya 500TL istemek icin deli olmak lazim.

Gulistan diye bir falci gelmis, kahve fali da 500TL??? 500TLye online kahve fali mi olur Allah askina? Telefonda Elife baktirdim sahane, 5 dk uzun uzun 250tl odedim normali de o bence. Online 1 karis yaziya 500TL istemek icin deli olmak lazim.
Şu 1500 olana ba Ktiran var mı diye sürekli sayfasına girip bakıyorum çok merak ediyorum

Bence de. Elif'e basta cekindim biraz yuksek fiyatli oldugu icin ama baktirdiktan sonra hic oturmadi verdigim ucreti. iyi ki baktirdim dedim hatta online bilemedikleri fala ayda 100 lira harcayacagima 3-4 ayda bir Elif'e baktirmaya karar verdim. Zaten verdigi vadeye en az 3-4 ay var, gelecek soyledikleri cikmasa bile baktiririm diye dusunuyorum. Biz iyi alistik bu siteler yuzunden online sakiz fali gibi fal baktirmaya ama fal surekli baktirilmaz zaten.

Kankalar BYVde Rehber veya Medyum Ramon'a baktıran var mı? :KK19: Ramon daha uygun fiyatlı gibi sizler için deneyebilirim. :halay:

medyum ramon baktirmistim. Ask ile gittigim falin ceyreginde sağ bacağın çok ağrıyora bağladı dedim ne alaka :KK70: Seni zaten beraberken aldatiyormuş dedi yani pek bir şey anlamadım ben. Tavsiye etmem ama bana çok iyi gelmemişti

X