Binnaz Abla

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Özel mesaj olarak detay olarak nelerin söylendiğini soran arkadaşlar olmuş tek tek cevap vermek istemedim çünkü inanın vaktim yoktu çok özür dilerim. Buradan toplu şekilde yazayım.

(Hepsine hayatında birisi olduğunu düşünüyorum, biriyle flört ediyor bence çünkü '' o '' kişiyle sosyal medya üzerinden gördüğümüz kadarıyla aynı ortamdalar hep dedim.) Dün forumda mesajımda belirttiğim yani son gördüğüm fotograflar 2 aydır ilişkileri olduğunu kanıtlıyordu zaten.

Serkan Batu : Üst üste 3 falda da hayatında birisi yok ben görmüyorum dedi. En fazla sohbeti muhabbeti hoşuna gidiyordur dedi.
Alex : İlişkisi var diyemem en fazla bir flörttür duygusal bir şey yok dedi.
Yargıç: Ben aralarında bir bağ bir ilişki görmüyorum diyordu ilk falında. 2. Falda görüşmüyorlar konuşmuyorlar yakın zamanda seninle bir iletişimi var dedi ve beni en çok umutlandıran bu olmuştu fakat Yargıç'ın böyle dediği dönemde zaten beraberlermiş.
Peki hayatında biri var veya tekrar dönüş yok diyen bir falcı hiç mi yok?

Evet foruma son yazımı yazıyorum ve şu fal olayını kapatıyorum :KK70:
Serkan Batu patladı
Didar Evren patladı
Zümra Lal patladı
Doğa Dan patladı
Gilda Koç patladı
Tüm o kendinden emin yorumculara baktırmış biri olarak diyorum ki hepsi ama hepsi patladı. Olayın iç yüzünü tamamen öğrendim. Asla hiç birinin söylediği gibi değilmiş.
Aynen bende kapatıyorum. Bende de hepsi patladı Şevdarlar Zişanlar Gilda Koç ( asıl konu haricinde bildi ama ) , Yargıc ( Gilda ile aynı ) vesaire . Bu arada Yeşilçingene çoğu zaman olumsuz konuştuğu için en çıkan oluyor çünkü exler genelde dönmez, platonikler için fal baktırıyorsan zaten olmayacak .

Aynen bende kapatıyorum. Bende de hepsi patladı Şevdarlar Zişanlar Gilda Koç ( asıl konu haricinde bildi ama ) , Yargıc ( Gilda ile aynı ) vesaire . Bu arada Yeşilçingene çoğu zaman olumsuz konuştuğu için en çıkan oluyor çünkü exler genelde dönmez, platonikler için fal baktırıyorsan zaten olmayacak .
Bence bizi faldan beklentiye boğan şey ise de tamamen geçmişteki biraz da onların karakterlerini okumaları onun dışında fos

Bir de şunu söylemeden geçemeceyeceğim. Evet olmadı vs ben bir sürü zamanda beklemiş oldum ama zaten çok uzun süre geçtiği için ilk günkü acımda kalmadı, düşüncemde. Zaten ister istemez beklerken bir yandan da iyileşiyor insan. Zaman her durumda ilaç olmaya devam ediyor. Belki hiç gelmeyecek asla olmayacak deseler daha da hırpalanacaktım. Şimdi kendimi iyi hissettiğim için, bir şey hissetmedim duruma extra . Aksine hastalıklı düşüncelerimi farkındalığa çevirme şansı yakaladım. Zaten fal olayını kapatmıştım ama bu da olayınca şuraya nokta koymadan gitmek istemedim :) En güzeli akışta kalabilmek gerçekten :) Herkese bol şans dilerim.

Bu arada bende şu an Yargıc’ın söylediği gibi bir tatil yapıyorum cam kenarına bakıp dinleniyorum söylediği gibi 🤣 Onun söylediği çok şey doğruydu bazı şeyleri de yaşadım ama maalesef asıl konu söylediği gibi Pembe olmadı. Yine en beğendiğim falcı Yargıc oldu. Umarım hepimiz mutlu oluruz ♥️

Bu arada bende şu an Yargıc’ın söylediği gibi bir tatil yapıyorum cam kenarına bakıp dinleniyorum söylediği gibi 🤣 Onun söylediği çok şey doğruydu bazı şeyleri de yaşadım ama maalesef asıl konu söylediği gibi Pembe olmadı. Yine en beğendiğim falcı Yargıc oldu. Umarım hepimiz mutlu oluruz ♥
Kuzu serko sana olumsuzdu galiba demi

Olumsuz olanlar ÇIKTI diyemem çünkü anlıkta 0 ve söylediği hiç birşey yaşamadım yanlış yönlendirmek istemem. Olumsuzlar sallayıp tutturuyor bence . Yine hepinizin olumlu falları çıksın 🙏
Yani sonuc olarak sordum zaten yönlendirmelik durum yok zaten giden gidiyor vs. Zaten ya olur der sallar ya olmaz der sallarlar hangisi tutarsa 🤪🤪 bu arada byv serkan tek falıma baktı vallahi begendim cok doğru tespitler yapmış

Ben yargıca ön yargılıyım niyeyse atmak hiç içimden gelmedi ama indirim olunca kararsız kaldım ve attım yorumu bekliyorum.

7 eylül doğumgünüm.yeni kararlar aldım ve uygulayacağım. 1 aydır falı azaltmıstım ama 2 haftadır yine at at mahvoldum. Bu haftada böyle gider yeni yaşımla fala falcılara elveda diyeceğim. Yani en azından ayda 2 falan atarım tamamen zor olur ilk başta🙈🙈🙈
Memnun kaldın mı cnm? Ben de bugün son kez yargıç a attım. Artık kimseye atmayacağım. Kendimi tutmak için pırlanta kolye almıştım ona para verince biraz azalttım falı. Şimdi bilekligini küpesini de alayim fala param kalmasın hiç ddm . Bi de bi eğitim vakfına para attm. Daha istesem de baktıramam:KK70:

Olumsuz olanlar ÇIKTI diyemem çünkü anlıkta 0 ve söylediği hiç birşey yaşamadım yanlış yönlendirmek istemem. Olumsuzlar sallayıp tutturuyor bence . Yine hepinizin olumlu falları çıksın 🙏
Cnm üzüldüm ya :KK43: inşallah hakkında hayırlı olacak kişi bi an önce karşına çıkar. Fal batağından kurtulmana sevindim ama. darısı basimiza

Memnun kaldın mı cnm? Ben de bugün son kez yargıç a attım. Artık kimseye atmayacağım. Kendimi tutmak için pırlanta kolye almıştım ona para verince biraz azalttım falı. Şimdi bilekligini küpesini de alayim fala param kalmasın hiç ddm . Bi de bi eğitim vakfına para attm. Daha istesem de baktıramam:KK70:
Hala gelmedi canım

Yargıç herkese olumlu konuşuyor anladığım kadarıyla zaten. Yağız Okur da bunlarla pararleldi sanırım dimi?
Yağız Okur bir dönem geçiriyor biraz bekle aklı sende tarzında konuşmuştu.
Peki hayatında biri var veya tekrar dönüş yok diyen bir falcı hiç mi yok?
Malesef ki sadece Yeşilçingene hayatında birisi var diyordu. Malesef diyorum çünkü başından beri '' olumsuz '' olarak ne dediyse hepsini yaşadım. Son fallarımda mesela Yargıç kısa vade de iletişim gözüküyor seni düşünüyor v.s konuşurken Yeşilçingene aralarında gönül bağı var boşuna bekleme, en fazla dönse bile onu kıskandırmak için sana döner yarabandı olursun tarzında konuşmuştu. Geri kalan; Serkan Batu, Yargıç, Alex, Doğa Dan v.s forumda güncel olarak konuşulan herkes hayatında bir ilişkisi yok, duygusal bir bağ yok v.s diyordu. Ama sosyalmedya hesapları öyle demiyor :) Kalpler gülücükler fotoğraflar v.s v.s.

Özetle arkadaşlar kısaca bir şey anlatmak istiyorum. İlk mesajımı hatırlayanlar vardır. Benim annem uzun yıllar fal baktı. Bu işleri '' tamamen '' bırakmadan önce ben çok şahit oldum. Onun dediği gibi bizim şu bazen arayarak, bazen siteden v.s baktırdığımız fallar tamamen psikolojik bir rahatlama veya sabırsızlıktan dolayı. Hani diyoruz ya şu çıktı bu çıktı diye. Zaten 2 ihtimal var. Arayacak der, o dönemde denk gelir ararsa çıktı oluyor.Aynı fal bakan isim başka birinde arayacak der aramazsa çıkmadı oluyor. Benim baktırdığım fal değil ki bu iç rahatlatmaymış resmen. Kendi ses kayıtlarımı dinledim de şimdi. O 300 liralar 200 liralar verdiğim kişiler, eski sevgilim onlarla konuştuğum tarihlerde o kişiyle gezip tozarken(eski fotografları olayları yeni öğrendim) bana aklı sende veya dönecek diyorlarmış ? Her zaman diyorum benim kimseye ne akıl vermek haddime ne de maddi bir harcamasına karışmak arkadaşlar. Sadece bir kaç aylık süreçte arkama baktığımda gördüklerim bunlar. Terapiye ihtiyacım olursa evet tekrar baktırırım ama fal düşüncesiyle değil psikolojimi rahatlamak için.

Bu arada lütfen duygulara olan inancınızı kaybetmeyin. Geçen size burada da bahsettiğim çok yakın bir erkek olan dostum var. O da bizler gibi 5 aydır fal baktırır, sabırla da sevdiği kadını bekler. Hiç bir yanlış yapmadan bekliyor hem de. Üstüne düşe düşe çabalaya çabalaya emekler vere vere. İstese çoktan başka birini de bulurdu yüreği kadar tipi de yerinde kara kaş kara göz akrep burcu zaten siz düşünün hahaha :) Daha 2 gün önce o da gözünün önünde o sevdiği kadının şimdi ki ilişkisi olan erkeğin profiline sevgi sözcüğü yazdığını gördü. Baktı, gülümsedi öyle. İlla ki o erkek onu aldatacak üzecek o zaman bana döndüğünde hesabını veremeyeceği şeyler yapıyor demişti bize :) Ama demek istediğim şu ki hala gerçekten değer veren seven erkekler az da olsa var. Önümüze bakalım ve doğru insanı bekleyelim :) Evet benim için de belki bunu okuyan bir çok kişi içinde zor şu an önüne bakmak ama gerçek bu. Değer veren, seven insan böyle aylarca sizden uzak kalmayı tercih edemez :)

Arkadaşlar biraz dertlendim bugün. Kafamı çok fazla yoruyorum bı kaç gündür. Utanıyorum söylemeye ama ritüel falan bile denedim 😔Bı ara sakinleşmiştim epey. Bugün hediye falıma burçak demir baktı zaten fal çok genel pembe böyle gülerek okudum. Ondan önce Firuze şanliya baktırmistim anlikta kişilik analizinde iyiydi. Adim atacak falan dedi ama inanmıyorum ve hicbi şey beni rahatlamiyor artık :KK43:

Arkadaşlar biraz dertlendim bugün. Kafamı çok fazla yoruyorum bı kaç gündür. Utanıyorum söylemeye ama ritüel falan bile denedim 😔Bı ara sakinleşmiştim epey. Bugün hediye falıma burçak demir baktı zaten fal çok genel pembe böyle gülerek okudum. Ondan önce Firuze şanliya baktırmistim anlikta kişilik analizinde iyiydi. Adim atacak falan dedi ama inanmıyorum ve hicbi şey beni rahatlamiyor artık :KK43:
Yaa biz seninle youtube tarot batağına sarınca aynı şeyleri yapmışız ben de bir tane denedim yorumları okuyunca. gerçekten var mı bunlar çok merak ediyorum 😂🙈 Ben kendime tarot kartları bile aldım ancak başta ruh halim iyiykem pozitifken güzel şeyler geliyordu şimdi onlarda kötü ya da ben objektif yorumlayamıyorum kendime

X