Nasıldı ben de düşünüyorum onuYeliz müsait oldu baktı valla aşırı moralimiz bozdu sağolsun
Kötü değil ama beklediğim kadar da değildi sorum üzerinden gittik zatrn iyi niyetli bir kadın. Aklımdaki kişiye ana avrat düz gitti sağolsunNasıldı ben de düşünüyorum onu
Yelize ben yüz yüze 2-3 kere baktırdım. İlk falı iyiydi çıktı yakın zamandaki şeyler ama sonra ı ıııh, o yüzden bozma moralini. 3 harflilerle bakıyor çok belli, karalama yapıyo isimleri falan. Arkadaşım evli olduğu halde onu bilemedi düşün. Çok takılma tabi ki çıkanı çıkmayanı var ama böyle bir örnek var karşında diye yazdım:)Kötü değil ama beklediğim kadar da değildi sorum üzerinden gittik zatrn iyi niyetli bir kadın. Aklımdaki kişiye ana avrat düz gitti sağolsunne enerji kaldı ne bir şey söyledikleri benim o kişi hakkında düşündüğüm tahmin ettiğim şeylerdi ama yine de biraz abartılı buldum.
Ayyy kuzum sağol valla başıma ağrılar girdi bak biliyorum doğru ama abartılı o o kadar kötü biri değilYelize ben yüz yüze 2-3 kere baktırdım. İlk falı iyiydi çıktı yakın zamandaki şeyler ama sonra ı ıııh, o yüzden bozma moralini. 3 harflilerle bakıyor çok belli, karalama yapıyo isimleri falan. Arkadaşım evli olduğu halde onu bilemedi düşün. Çok takılma tabi ki çıkanı çıkmayanı var ama böyle bir örnek var karşında diye yazdım:)
AMa iyi niyetlidir, istediğin kadar soru sordurur falan, ama cıx olmadıııı:)
Her daim burdayızbir günü daha acaba söylenen fal çıkar mı diye geçirenler burda mı
aa önemli bir detay mıydı :) umarım öyledirHer daim burdayızvalla bu arada özlemin dediği bir şey çıktı bugun
Beklediğim olay değil ama benden bagımsız karsı cinsle ilgiliydi böyle böyle olacak demişti hayatında bugun öyle bi şey olmuş sanırımaa önemli bir detay mıydı :) umarım öyledir
Yaa bende makbuş abla dinliyorum şu sıralar daha önce rastgele dinliyordum sanki özel açılım hemen şimdi buna bakcamKızlar YouTube da Tarot kanallarına taktım bu aralar. Cans Tarot diye bı kanal var seçtiğim desteden mi bilmiyorum bayağı uyumlu çıkıyor bense siz de deneyin isterseniz tatmin ediyorçıkar mı çıkmaz mı bilemem tabi
Bende makbuşu izleyeyim. Yorumunu merak ediyorum izleyince söyleYaa bende makbuş abla dinliyorum şu sıralar daha önce rastgele dinliyordum sanki özel açılım hemen şimdi buna bakcam
Makbuş ablayı dinleniz mi hatta eleştiri alıyormuş olumsuz söylüyor diye hatta çok güzel bir tabiri var bazı erkekler için yetersiz bakiyeYoutube açılımları bana hiç uymuyor yadoğal olarak genele yapıldığı için hep olumlu veya klişe olan olumsuz şeyleri söylüyorlar
Videolara girince farkettim ben bunu da izliyormuşum bu da çok uyuyor bana hatta az önce üç gün önce attığı bir video izledim.Makbuş ablanın anlatım tarzı daha hoşuma gidiyor vadeleri şu tarihte iletişim keislmiş diyo gerçekten öyle tabi ben bütün videoları hızlandırılmış dinliyorumBende makbuşu izleyeyim. Yorumunu merak ediyorum izleyince söyle
[/QUOT
İzledim bir videosunu enerjisi çok güzel çok tatlı bir kadin. Evet boşuna para kaybından iyi. Uygulamalardan baktirdiklarimdan daha nokta atışlı :)Videolara girince farkettim ben bunu da izliyormuşum bu da çok uyuyor bana hatta az önce üç gün önce attığı bir video izledim.Makbuş ablanın anlatım tarzı daha hoşuma gidiyor vadeleri şu tarihte iletişim keislmiş diyo gerçekten öyle tabi ben bütün videoları hızlandırılmış dinliyorum.fal terapisi için bana çok iyi geliyorlar.Zaten arafığım falcıya henüz ulaşılamadı vadeleri falan yalan oldu Böyle devam.
Bu saatlerde kaan balkan bakıyor tam delirmelik fal desen fal değil kağıttan okuyor giibi bi metinFalsepetinde hediye fallarıma neredeyse hep Eftelya Esen bakıyor ;( Kötü bir yorumcu değil kesinlikle, ama bir Alex de değil mesela =) Hazır Eftelya yokken az önce yine bir hediye fal attım. Çok heyecanlıyım
Ayyy desene yağmurdan kaçarken doluya tutulacağım ;((( (hala bakılmadı)⁸
Bu saatlerde kaan balkan bakıyor tam delirmelik fal desen fal değil kağıttan okuyor giibi bi metin