Neden reddediyor acababen yıllar önce bi kere baktırmştm dönüş yok demişti adam ağlayarak 15 gün sonra benle barışmak istediğini söylemişti. sonra tekrar baktırmak istedim falımı reddetti. bu ara yine gönderdim yine reddetti :/
bana enerji alamadım demiştiNeden reddediyor acaba
Hiç farketmez. Hepsinde aynı kendi yöntemiyle bakıyor.Yeşilçingene ne falı bakıyor daha doğrusu hangi falda daha iyi
Zişan bende aslında bilmiş ama atarken farketmiyor insan ben 4-5 aydır pahalı fal atmıyorum. Ona da gitmedim. Zaman geçince dediklerinin çıktığını farkediyorsun. Sadece vadeler sıkıntılı
Yaa ilk baktığını reddediyorsa bakmadığını da kabul eder mi acababen yıllar önce bi kere baktırmştm dönüş yok demişti adam ağlayarak 15 gün sonra benle barışmak istediğini söylemişti. sonra tekrar baktırmak istedim falımı reddetti. bu ara yine gönderdim yine reddetti :/
Aynı zamanda hangi fal türünü attığınızı da belirtseniz kızlarKızlar ilk kez Özlem yılmaz a fal attım. Çok beğendim söylemediğim şeyleri bildi. Tavsiye ederim
Ah olsa ben de söylerdim buradan ama hiç yok ki. Bu piyasada bir güzel bakanı bulamadım ben deARKADAŞLAR GERÇEKTEN YÜZDE YÜZ PERFORMANS ÇOK İYİ FALDI DEDİKLERİ OLDU DİYEBİLECEĞİNİZ TELEFONDA BAKAN FALCI VAR MI? VARSA NO VEREBİLİR MİSİNİZ?
Katina :)Aynı zamanda hangi fal türünü attığınızı da belirtseniz kızlar
Tümayın falı bana da hiç çıkmadı Şubat gibi baktırdım hiçbir dediğini yaşamadımBu arada karşı tarafın burcunu bilmiyordum bir kaç gün önce öğrendim . Şevdar Avaz, Tümay Cennet ve Yargıc fallarında tahmin etmeye çalıştı şu burcununun özelliklerini taşıyor diye. Şevdar ve Tumay hiç bilemedi ( yakın bile olmadı ) vadeleride patladı. Yargıc bilemedi ama şu burç yada ona yakın demişti ( yakın konusunu tutturdu ) . Hepsi boş işteÖzellikle Şevdar o kadar övülüyordu krediside yüksek. Falı 0 % çıktı . Tümayda aynı .
Evet yesilcingene bana da bir önceki falında yanlış yorumlamıştı bazı şeyleri, Temmuz Ağustos Eylül icin bir şeyler söyledi tek tek su ay böyle bu ay böyle diye, su an Temmuz ve Ağustos’u dediğinin tam tersi olarak atlattım. Ama hakkını da yemıyım bana demisti her şey senin elinde senin nasıl davranacağına bağlı. Ben de biraz politik olup olgun davranmaya çalıştım. O yüzden belki de aşabildik bu problemleri, çünkü görüntüde kötüydü o da doğru söyledi bu şekilde giderse biter diye ben iyi yönettim sureci o yüzden problem yasamadık diye düşünüyorum. Yesilcingeneye yansıttıgım panikli halim ile hareket etsem muhtemelen dediği gibi olumsuz olurdu sonuçBu kadar nasıl zıt oluyor inan anlamıyorum. Yani diğerleri hayatında birisi yok sadece konuşuyordur tarzında söylerken Yeşilçingene olaylar ciddi, gönül bağı var diyor :) Bu arada %100 emin olduğum birşeyi farklı yorumladı yani yanıldı diyebilirim bunu da küçük bir not olarak ekliyim.