Binnaz Abla

Herkese tekrar merhaba :) Benim olumlu olan ve hayatında birisi yok denilen tüm fallarım patlamış oldu an itibariyle :) Bir sosyal medya platformunda ikisinin beraber zaman geçirdiğini gösteren bir fotoğraf gördüm. Yani gayet hayatında birisi vardı öyle arkadaş felan gibi de denilecek tarzda değildi yani yanlış anlaşılamaz bir durum. Umarım size güzel enerjiler denk gelir güzel şeyler olur arkadaşlar.
Olumlu olan fallarım; Serkan Batu, Yargıç ve Alex en yakın tarihli baktırdıklarım ve güncel olarak konuda en çok söz edilenlerdi. Diğerlerini detaylı yazmıştım geçen hafta zaten.

Herkese tekrar merhaba :) Benim olumlu olan ve hayatında birisi yok denilen tüm fallarım patlamış oldu an itibariyle :) Bir sosyal medya platformunda ikisinin beraber zaman geçirdiğini gösteren bir fotoğraf gördüm. Yani gayet hayatında birisi vardı öyle arkadaş felan gibi de denilecek tarzda değildi yani yanlış anlaşılamaz bir durum. Umarım size güzel enerjiler denk gelir güzel şeyler olur arkadaşlar.
Olumlu olan fallarım; Serkan Batu, Yargıç ve Alex en yakın tarihli baktırdıklarım ve güncel olarak konuda en çok söz edilenlerdi. Diğerlerini detaylı yazmıştım geçen hafta zaten.
Üzüldüm canım. Serkan da mı çıkmadı. Ben de Serkan dan umutluydum.

Tasikardi Tasikardi Hediye falımı Medyum Sıla almış. Detay vermedim, sadece aşk hayatımla ilgili yorum istedim. Kadın takır takır dizmiş. 7:34 dakika boyunca. Ben şok! Daha önce kendisine hiç baktırmamıştım, birkaç defa gözüme kestirmiştim ama hep vazgeçtim. Hediye fal için oldukça iyi, hatta fazla iyi. Denenebilir

Tasikardi Tasikardi Hediye falımı Medyum Sıla almış. Detay vermedim, sadece aşk hayatımla ilgili yorum istedim. Kadın takır takır dizmiş. 7:34 dakika boyunca. Ben şok! Daha önce kendisine hiç baktırmamıştım, birkaç defa gözüme kestirmiştim ama hep vazgeçtim. Hediye fal için oldukça iyi, hatta fazla iyi. Denenebilir
Benim hediye falimi Alev Seçkin aldı ben de gayet beğendim. İlk kez hediye falimdan memnun kaldım.

Bebeğim ya ben o bana baktı mı hatırlayamadım kafamda biraz kalmış ama iade istemiş olabilirim ya iade olunca siliniyor fallar o yüzden tam emin olamadım günahını da almak istemiyorum🙈🙈🙈

Ben yargıca ön yargılıyım niyeyse atmak hiç içimden gelmedi ama indirim olunca kararsız kaldım ve attım yorumu bekliyorum.

7 eylül doğumgünüm.yeni kararlar aldım ve uygulayacağım. 1 aydır falı azaltmıstım ama 2 haftadır yine at at mahvoldum. Bu haftada böyle gider yeni yaşımla fala falcılara elveda diyeceğim. Yani en azından ayda 2 falan atarım tamamen zor olur ilk başta🙈🙈🙈

Canım emin misin belki de gerçekten arkadaşıdır ne bileyim kuzenidir akrabasıdır. Bazen gördüklerimiz yanıltıcı olabiliyor. Benim fotoma bi erkek arkadaşım "bu ne güzellik ettiğim duaların karşılığı mısın mübarek" yazmıştı ve eski sevgilim bunu yanlış anlayıp "seni kaybettim ama bu yorum daha çok canımı yaktı" demişti bana. Belki sen gör diye yaptı, yani elbette saf gibi kanalım inanalım demiyorum ama hiçbir şey apaçık görünen kadar yanıltıcı değildir bunu da unutma.

Canım emin misin belki de gerçekten arkadaşıdır ne bileyim kuzenidir akrabasıdır. Bazen gördüklerimiz yanıltıcı olabiliyor. Benim fotoma bi erkek arkadaşım "bu ne güzellik ettiğim duaların karşılığı mısın mübarek" yazmıştı ve eski sevgilim bunu yanlış anlayıp "seni kaybettim ama bu yorum daha çok canımı yaktı" demişti bana. Belki sen gör diye yaptı, yani elbette saf gibi kanalım inanalım demiyorum ama hiçbir şey apaçık görünen kadar yanıltıcı değildir bunu da unutma.

yok yok %100 eminim:) Cocuk gibi birbirlerinin profiline kalp göndermeler vs de gördüm. Kiz daha istekli daha üstüne düsen gibi hatta. Kisacasi varmis hayatinda birisi. Simdi eski fallari dinliyorum da ne kadar komik geliyor haha :)

Bu arada bunca fal baktırıp ve çok şükür sonunda kurtulup böyle bir şey fark ettim ... Bence bu falcılar önceki falları okuyup yorum yapıyor . Örnek vereyim Duygu Aura anlıkta efsane demiştim : ne zaman konuşma oldu , ne kadar beklediğimi , ne konuşulduğu birebir tutturdu. O bilgileri önceki fallarda ya vermişim ya soru kısmında yazmışım .

BYV ilk Yargıca baktırdım aynı ortama girip çıkıyorsunuz yazmış . Bende soru kısmında iş bağlantımız olduğunu bildirdim. Ondan sonra baktırdığım Şehrazat ve Falcı Istanbul fallarında direkt iş bağlantınız var demişti .

Yada gerçekten iyiler 🤣 ama ben hepsinden umudumu kestim .

Bende yenilerden deneyecegim indirim varken. Kabul ederse birde yargıca atıp bu ay bir daha fal baktirmak istemiyorum.

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Özel mesaj olarak detay olarak nelerin söylendiğini soran arkadaşlar olmuş tek tek cevap vermek istemedim çünkü inanın vaktim yoktu çok özür dilerim. Buradan toplu şekilde yazayım.

(Hepsine hayatında birisi olduğunu düşünüyorum, biriyle flört ediyor bence çünkü '' o '' kişiyle sosyal medya üzerinden gördüğümüz kadarıyla aynı ortamdalar hep dedim.) Dün forumda mesajımda belirttiğim yani son gördüğüm fotograflar 2 aydır ilişkileri olduğunu kanıtlıyordu zaten.

Serkan Batu : Üst üste 3 falda da hayatında birisi yok ben görmüyorum dedi. En fazla sohbeti muhabbeti hoşuna gidiyordur dedi.
Alex : İlişkisi var diyemem en fazla bir flörttür duygusal bir şey yok dedi.
Yargıç: Ben aralarında bir bağ bir ilişki görmüyorum diyordu ilk falında. 2. Falda görüşmüyorlar konuşmuyorlar yakın zamanda seninle bir iletişimi var dedi ve beni en çok umutlandıran bu olmuştu fakat Yargıç'ın böyle dediği dönemde zaten beraberlermiş.

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Özel mesaj olarak detay olarak nelerin söylendiğini soran arkadaşlar olmuş tek tek cevap vermek istemedim çünkü inanın vaktim yoktu çok özür dilerim. Buradan toplu şekilde yazayım.

(Hepsine hayatında birisi olduğunu düşünüyorum, biriyle flört ediyor bence çünkü '' o '' kişiyle sosyal medya üzerinden gördüğümüz kadarıyla aynı ortamdalar hep dedim.) Dün forumda mesajımda belirttiğim yani son gördüğüm fotograflar 2 aydır ilişkileri olduğunu kanıtlıyordu zaten.

Serkan Batu : Üst üste 3 falda da hayatında birisi yok ben görmüyorum dedi. En fazla sohbeti muhabbeti hoşuna gidiyordur dedi.
Alex : İlişkisi var diyemem en fazla bir flörttür duygusal bir şey yok dedi.
Yargıç: Ben aralarında bir bağ bir ilişki görmüyorum diyordu ilk falında. 2. Falda görüşmüyorlar konuşmuyorlar yakın zamanda seninle bir iletişimi var dedi ve beni en çok umutlandıran bu olmuştu fakat Yargıç'ın böyle dediği dönemde zaten beraberlermiş.
Yargıç herkese olumlu konuşuyor anladığım kadarıyla zaten. Yağız Okur da bunlarla pararleldi sanırım dimi?

Evet foruma son yazımı yazıyorum ve şu fal olayını kapatıyorum :KK70:
Serkan Batu patladı
Didar Evren patladı
Zümra Lal patladı
Doğa Dan patladı
Gilda Koç patladı
Tüm o kendinden emin yorumculara baktırmış biri olarak diyorum ki hepsi ama hepsi patladı. Olayın iç yüzünü tamamen öğrendim. Asla hiç birinin söylediği gibi değilmiş.

X