Binnaz Abla

Zişan bende aslında bilmiş ama atarken farketmiyor insan ben 4-5 aydır pahalı fal atmıyorum. Ona da gitmedim. Zaman geçince dediklerinin çıktığını farkediyorsun. Sadece vadeler sıkıntılı

Ya birkaç kart açılımıyla destekledi falı. Katina, tarot, lady bişe kartı bi de yurtdışından yeni getirdim diye bi kart söyledi. 5-6 açılım yapmış baya uzun ve detaylı bakmış, tüm açılımlar paralel bakalım ne olacak ya cidden sabır konusunda sıkıntımız var sanırım.

Kızlar Zişan 3 gün önce bakmış bana; başka bir erkek enerjisi var senin çevrende, eski sevgilin ya da tanıdığın biri aklını karıştıracak önümüzdeki 1 ay içinde demişti. Biraz önce daha önce görüştüğüm biri aradı, beni özlememişsin diye gerginleşti falan. Evet Zişan'ın falından umutluyum artık.

Daha önce söylediğim gibi fal gerçekten bir enerji işi gibi. Karşınızda size fal bakmaya çalışan kişiyle o an durumunuz uymazsa çok yanlış oluyor. Zişan konuşulmuş Zişan'a ben 3 kere gitmişimdir üçü de birbirinden alakasız patladı. Seni özlüyor düşünüyor dediğinin ertesi yakın zamanlarında 3. kadın ortaya çıktı. Serkan Batu'nun her dediği çıksın diye resmen ekstra bekliyorum o kadar seviyorum ve hala baktırıyorum ama dediklerinin aksine ilerliyor herşey. Yeşilçingene'den resmen korkuyorum gıcık oluyorum ama en iyi reaksiyonu ondan alıyorum sanırım çünkü onun dediği olumsuz herşeyi takır takır yaşıyorum :) Artık kabullenmeye ve umudumu kesmeye başladım yani ex olaylarından. Aşk harici yine yeşilçingeneye göndereceğim fal ama hiç denemedim. Aşk harici baktıran var mı ?

ARKADAŞLAR GERÇEKTEN YÜZDE YÜZ PERFORMANS ÇOK İYİ FALDI DEDİKLERİ OLDU DİYEBİLECEĞİNİZ TELEFONDA BAKAN FALCI VAR MI? VARSA NO VEREBİLİR MİSİNİZ?

Kızlar böyle bir sayfaya denk geldim baktıran oldu mu ????? Anıl diye birini övüyolar buradaki

Eklentiler

• 44A722F2-ECCB-4FD0-9984-29C8F0454BE2.png
    44A722F2-ECCB-4FD0-9984-29C8F0454BE2.png
    576,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu arada karşı tarafın burcunu bilmiyordum bir kaç gün önce öğrendim . Şevdar Avaz, Tümay Cennet ve Yargıc fallarında tahmin etmeye çalıştı şu burcununun özelliklerini taşıyor diye. Şevdar ve Tumay hiç bilemedi ( yakın bile olmadı ) vadeleride patladı. Yargıc bilemedi ama şu burç yada ona yakın demişti ( yakın konusunu tutturdu ) . Hepsi boş işte 😂 Özellikle Şevdar o kadar övülüyordu krediside yüksek. Falı 0 % çıktı . Tümayda aynı .

Bu arada karşı tarafın burcunu bilmiyordum bir kaç gün önce öğrendim . Şevdar Avaz, Tümay Cennet ve Yargıc fallarında tahmin etmeye çalıştı şu burcununun özelliklerini taşıyor diye. Şevdar ve Tumay hiç bilemedi ( yakın bile olmadı ) vadeleride patladı. Yargıc bilemedi ama şu burç yada ona yakın demişti ( yakın konusunu tutturdu ) . Hepsi boş işte 😂 Özellikle Şevdar o kadar övülüyordu krediside yüksek. Falı 0 % çıktı . Tümayda aynı .
Tümayın falı bana da hiç çıkmadı Şubat gibi baktırdım hiçbir dediğini yaşamadım

Kızlar selam şimdi Melek Yıldız'ın falını da tekrar dinliyorum o da başka bir erkek enerjisi görüyorum demiş. Zişan ve Melek'in falları şimdilik çıkmaya başladı diyebilirim.

Bu kadar nasıl zıt oluyor inan anlamıyorum. Yani diğerleri hayatında birisi yok sadece konuşuyordur tarzında söylerken Yeşilçingene olaylar ciddi, gönül bağı var diyor :) Bu arada %100 emin olduğum birşeyi farklı yorumladı yani yanıldı diyebilirim bunu da küçük bir not olarak ekliyim.
Evet yesilcingene bana da bir önceki falında yanlış yorumlamıştı bazı şeyleri, Temmuz Ağustos Eylül icin bir şeyler söyledi tek tek su ay böyle bu ay böyle diye, su an Temmuz ve Ağustos’u dediğinin tam tersi olarak atlattım. Ama hakkını da yemıyım bana demisti her şey senin elinde senin nasıl davranacağına bağlı. Ben de biraz politik olup olgun davranmaya çalıştım. O yüzden belki de aşabildik bu problemleri, çünkü görüntüde kötüydü o da doğru söyledi bu şekilde giderse biter diye ben iyi yönettim sureci o yüzden problem yasamadık diye düşünüyorum. Yesilcingeneye yansıttıgım panikli halim ile hareket etsem muhtemelen dediği gibi olumsuz olurdu sonuç

X