Binnaz Abla

Nasıldı ben de düşünüyorum onu
Kötü değil ama beklediğim kadar da değildi sorum üzerinden gittik zatrn iyi niyetli bir kadın. Aklımdaki kişiye ana avrat düz gitti sağolsun 🤗🤗🤗ne enerji kaldı ne bir şey 😃😃😃 söyledikleri benim o kişi hakkında düşündüğüm tahmin ettiğim şeylerdi ama yine de biraz abartılı buldum.

Kötü değil ama beklediğim kadar da değildi sorum üzerinden gittik zatrn iyi niyetli bir kadın. Aklımdaki kişiye ana avrat düz gitti sağolsun 🤗🤗🤗ne enerji kaldı ne bir şey 😃😃😃 söyledikleri benim o kişi hakkında düşündüğüm tahmin ettiğim şeylerdi ama yine de biraz abartılı buldum.
Yelize ben yüz yüze 2-3 kere baktırdım. İlk falı iyiydi çıktı yakın zamandaki şeyler ama sonra ı ıııh, o yüzden bozma moralini. 3 harflilerle bakıyor çok belli, karalama yapıyo isimleri falan. Arkadaşım evli olduğu halde onu bilemedi düşün. Çok takılma tabi ki çıkanı çıkmayanı var ama böyle bir örnek var karşında diye yazdım:)
AMa iyi niyetlidir, istediğin kadar soru sordurur falan, ama cıx olmadıııı:)

Yelize ben yüz yüze 2-3 kere baktırdım. İlk falı iyiydi çıktı yakın zamandaki şeyler ama sonra ı ıııh, o yüzden bozma moralini. 3 harflilerle bakıyor çok belli, karalama yapıyo isimleri falan. Arkadaşım evli olduğu halde onu bilemedi düşün. Çok takılma tabi ki çıkanı çıkmayanı var ama böyle bir örnek var karşında diye yazdım:)
AMa iyi niyetlidir, istediğin kadar soru sordurur falan, ama cıx olmadıııı:)
Ayyy kuzum sağol valla başıma ağrılar girdi bak biliyorum doğru ama abartılı o o kadar kötü biri değil 😃 iyi niyetli biri kapamasam hala sorsam cevap verirdi . Ama neyse yeniliklere kapatıyorum kendimi artık dünden beri sacma sapan fallar baktırdım 🙈🙈🙈

Kızlar YouTube da Tarot kanallarına taktım bu aralar. Cans Tarot diye bı kanal var seçtiğim desteden mi bilmiyorum bayağı uyumlu çıkıyor bense siz de deneyin isterseniz tatmin ediyor :KK70: çıkar mı çıkmaz mı bilemem tabi
Yaa bende makbuş abla dinliyorum şu sıralar daha önce rastgele dinliyordum sanki özel açılım hemen şimdi buna bakcam💪🏻

Bende makbuşu izleyeyim. Yorumunu merak ediyorum izleyince söyle:21:
[/QUOT
Videolara girince farkettim ben bunu da izliyormuşum bu da çok uyuyor bana hatta az önce üç gün önce attığı bir video izledim.Makbuş ablanın anlatım tarzı daha hoşuma gidiyor vadeleri şu tarihte iletişim keislmiş diyo gerçekten öyle tabi ben bütün videoları hızlandırılmış dinliyorum😂😂.fal terapisi için bana çok iyi geliyorlar.Zaten arafığım falcıya henüz ulaşılamadı vadeleri falan yalan oldu Böyle devam.

Videolara girince farkettim ben bunu da izliyormuşum bu da çok uyuyor bana hatta az önce üç gün önce attığı bir video izledim.Makbuş ablanın anlatım tarzı daha hoşuma gidiyor vadeleri şu tarihte iletişim keislmiş diyo gerçekten öyle tabi ben bütün videoları hızlandırılmış dinliyorum😂😂.fal terapisi için bana çok iyi geliyorlar.Zaten arafığım falcıya henüz ulaşılamadı vadeleri falan yalan oldu Böyle devam.
İzledim bir videosunu enerjisi çok güzel çok tatlı bir kadin. Evet boşuna para kaybından iyi. Uygulamalardan baktirdiklarimdan daha nokta atışlı :)

Falsepetinde hediye fallarıma neredeyse hep Eftelya Esen bakıyor ;( Kötü bir yorumcu değil kesinlikle, ama bir Alex de değil mesela =) Hazır Eftelya yokken az önce yine bir hediye fal attım. Çok heyecanlıyım :mad:

Falsepetinde hediye fallarıma neredeyse hep Eftelya Esen bakıyor ;( Kötü bir yorumcu değil kesinlikle, ama bir Alex de değil mesela =) Hazır Eftelya yokken az önce yine bir hediye fal attım. Çok heyecanlıyım :mad:
Bu saatlerde kaan balkan bakıyor tam delirmelik fal desen fal değil kağıttan okuyor giibi bi metin

Merhabalar🌸Rica etsem Merkür kedisi’nin numarası olan kişiler özelden mesaj atabilir mi ve fiyatınıda öğrenebilir miyim?

X