Binnaz Abla

Teşekkür ederim kızlar yorumlar içinnnn❤️ Valla baya arada kaldım iki farklı yorum oldu dediğiniz gibi artık düşünüp iç sesimi dinleyip baktırırsam baktırırım 😂

Serkan Batu'yu bi türlü yakalayamadım. Zişan'a ve Nil Güneş'e baktırdım olumlu konuştular ayrıca Elif Hanzade de olumlu konuştu. Bi de Melek Yıldız'a iki defa baktırdım o kadının enerjisi çok çekti beni, o da ikisinde de olumlu konuştu. Çingene hayatında biri var dedi ama diğerler başka bir kadın enerjisi yok kendi hayatıyla ilgili sorunları var dediler. Yargıç da mesela çok olumlu konuştu sana karşı bir ileri iki geri şu anda tam karar veremiyor Eylül ikinci haftası karar netleşecek dedi. Tüm fallar Eylül - Ekim ayını işaret etti bende, çingene vade vermedi. Tüm fallarda karşı tarafın benden çok etkilendiği çıktı (çingene de dahil). Bu ay neler olacak heyecanla beklemedeyim bakalım. Ayrıca Kızılay'da bi fal cafede Aşkın diye birine baktırdım onda da aynı şeyler çıktı, olumlu gelecek vs gibi. Baktırdığım isimler:

Binnaz: Nil Güneş, Melek Yıldız, Elif Hanzade, Zişan Işık, Haleh Çetiner, Pınar Gökçe, Neslihan Keleş, Sedef Çelik, Sezgi Ulusoy, Bircan Aslan
Fal sepeti: Eftelya Esen, Alev Seçkin, Fulya Nas, Ece Katre
Telwe: Yeşilçingene, Elifsucan, Falcımedyume, Mistikabla, Enderun
Biryolunvar: Yargıç

Paralel yorum yapanlar: Yeşilçingene ve elifsucan hariç hepsi. Elifsucan hiç bilemedi; maddi sorunlar falan dedi ama adamın maddi sorun yaşamadığına çok eminim çok iyi durumu.

Bunlardan daha önce baktırıp da çıkanlar var mı aranızda?
Seni asla yanlış yönlendirmek istemem ama sordun diye söylüyorum. Bu isimlerin hepsine baktırdım,baktıranda tanıdım. İçlerinden sadece '' bence '' Yeşilçingene ve Yargıç'ı ciddiye al :) Serkan Batu'ya da baktırmaya çalış yakalayıp belki sana tutar hisleri

Seni asla yanlış yönlendirmek istemem ama sordun diye söylüyorum. Bu isimlerin hepsine baktırdım,baktıranda tanıdım. İçlerinden sadece '' bence '' Yeşilçingene ve Yargıç'ı ciddiye al :) Serkan Batu'ya da baktırmaya çalış yakalayıp belki sana tutar hisleri

Yeşilçingene ve Yargıç'ın söyledikleri de birbirini tutmuyo ki ya, biri olumsuz konuştu diğeri olumlu konuştu hangisini ciddiye alacağımı bilmiyorum şu an. Serkan'ı yakalamaya çalışıyorum şimdi.

Yeşilçingene ve Yargıç'ın söyledikleri de birbirini tutmuyo ki ya, biri olumsuz konuştu diğeri olumlu konuştu hangisini ciddiye alacağımı bilmiyorum şu an. Serkan'ı yakalamaya çalışıyorum şimdi.
Bana da aynı ; Yargıc haklı çıkıp çıkmadığı haftaya kesin belli olacak ama bence pembeci ve çıkmayacağından eminim. Anlıkta Efsane ama anlığı bilmek için mi para veriyoruz onları zaten biliyoruz; karşı taraf seni düşünüyor diyor herkese anladığım kadarıyla bence çokta ciddiye almamak lazım . Falın ne kadar boş işler olduğunu anladım artık . Umarım hepimiz mutlu oluruz ♥️

Bana da aynı ; Yargıc haklı çıkıp çıkmadığı haftaya kesin belli olacak ama bence pembeci ve çıkmayacağından eminim. Anlıkta Efsane ama anlığı bilmek için mi para veriyoruz onları zaten biliyoruz; karşı taraf seni düşünüyor diyor herkese anladığım kadarıyla bence çokta ciddiye almamak lazım . Falın ne kadar boş işler olduğunu anladım artık . Umarım hepimiz mutlu oluruz ♥
Yaa senin olumluydu seninde mi kötü gitti sonu benim gibi😔Güzel şeyler beklenmedik zamanlarda olurlarmış sanırım biz böyle beklentiye girdikçe bozuluyor bende baktırmıyorum artık yeşilçingene baksa onu denemk istiyorum sadece oda bakmadı zaten

Yaa senin olumluydu seninde mi kötü gitti sonu benim gibi😔Güzel şeyler beklenmedik zamanlarda olurlarmış sanırım biz böyle beklentiye girdikçe bozuluyor bende baktırmıyorum artık yeşilçingene baksa onu denemk istiyorum sadece oda bakmadı zaten
Evet söylediği gibi olumlu gidiyordu ama olumsuz bir şeyler oldu ve açıkcası asıl konu için verdiği vade çıkmayacağından emin oldum. Yine çıkarsa yazarım ama şimdilik mümkün değil gibi gözüküyor ve ben artık fal baktırmayı bırakıyorum .

Ya bu falevindeki jale açıkgöze baktıran var mı acaba ? Yani yorumları ne zaman açsam “şunu dedin yaşadım bunu dedin yaşadım”tarzı yorumları görüyorum yani öyle az da değil baya çıktığını söyleyen yorumlar oluyo. Çok pahalı olduğu için bastıramıyorum yani kıyamadım o paraya. Yakın zamanda Baktıran varsa bir söyleyebilir mi acaba nasıl diye
Bende baktırmıştım ama dedikler banada çıkmamıştı

Ah üzerimden şoku atıp tekrar okuyunca farkettim. Bir köşeye yazıp sıkıştırmış zaten '' Dönse bile diğer kişiyi kıskandırmak veya kendi kafasını dağıtmak için döner kısa süreli olarak sana '' diye. Şimdi diğer dönecek diyenlerin dediği gibi olsa dahi devamı yine böyle olabilir :) Yahu içimde bir gram umut varsa bile silip süpürüyor yeşilçingene :KK70: Ama kıyamam birde sonda eklemiş amacım seni üzmek değil gördüğümü söylüyorum diye :)
Ben aynı adam için gittim bi süre. Son gittiğimde dedim ki şartlı gönderme, olumsuza açığım. Şey demiş zaten sadece güzel şeyler duymak isteseydin bana gelmezdin, gerçekleri duymak için buradasın biliyorum 😃😃😃

Yeşilçingene banada ilk falimda hoşlanma aşk uyumu var evlilik yok demişti :KK70: ama eleştirmiyorum çünkü ne dediyse olumsuz anlamda tamamen yaşadım. Benim son durumum şöyle:

Yeşilçingene: Hayırlı olmaz. Dönse bile seni kullanır. Sana umut veremem bir beklentin olmasın dedi.
Serkan Batu, Yargıç, Yağız Okur, Alex: Olumlu görüp dönecek dediler.

Serkan batu vademi ilerletiyor hep, yargıç vade vermedi, yağız okur dönem geçiriyor dedi, Alex pişman olup döner dedi.
Onun dediği aşk uyumu var evlilik yok ebced hesabı. Yani bi hesapla bakıyor onu söylüyor. Bana da söyledi. Arkadaşımda bu hesapta yanılmıştı ama ben falını beğeniyorum onun. Yani adamı net okuyor. Hani iç sesimin bana dediği ama benim ve diğer falcıların yok yok öyle biri değil diye düşündüğümüz şeyleri çingene bana söylüyor. İlk kabullenmek istemedim ama şimdi diyorum evet bu adam çingenenin dediği gibi biri sende farkındasın uyan artık 😄😄

Kızlar bugün sonunda Yargıç'a su falı baktırdım, oldukça olumlu ve güzel çıktı. Aynı zamanda Zişan'a da 3-4 gün önce baktırmıştım onunla paralel şeyler söyledi. Ama yeşilçingene olumsuz konuşmuştu. Yargıç'a baktırıp çıkan var mı aranızda? Zişan'a falan da baktıran varsa ay kafayı yedik artık hep birlikte.
Zişan bende aslında bilmiş ama atarken farketmiyor insan ben 4-5 aydır pahalı fal atmıyorum. Ona da gitmedim. Zaman geçince dediklerinin çıktığını farkediyorsun. Sadece vadeler sıkıntılı

Onun dediği aşk uyumu var evlilik yok ebced hesabı. Yani bi hesapla bakıyor onu söylüyor. Bana da söyledi. Arkadaşımda bu hesapta yanılmıştı ama ben falını beğeniyorum onun. Yani adamı net okuyor. Hani iç sesimin bana dediği ama benim ve diğer falcıların yok yok öyle biri değil diye düşündüğümüz şeyleri çingene bana söylüyor. İlk kabullenmek istemedim ama şimdi diyorum evet bu adam çingenenin dediği gibi biri sende farkındasın uyan artık 😄😄
Yeşil çigene nerden fal bakıyor hangi site

X