Binnaz Abla

23 mayısta ayısıgına baktırmıstım 1 puan verip iade istemiştim o an ağlatmıştı beni çünkü zaten terkedilmişssin olumsuzu bile tatlı duymaj isteyeceğin ruh halinin bozuk olduğu bir zaman dilimi şimdi eski fallarıma bakıyordum onu dinlemek istedim bakalım ne olmuş diye. Gerçekten dediği gibi olmuş bazı şeyleri tak tak Demiş acımadan ondan hazmedememişim😃😃 haziran ayında benim hayatımda baskası olacağını vs demiş tam ilişki olmasa bile hoşlantı vs gerçekten öyle de oldu. Hakkını zaten yemişim kadının burdan yazayım bari deidm 🙈 tekrar fal atıcam sisteme yazdım
Canım ben de 2018 in sonunda baktirmistim ona ve 1 puan verip iade atmıştım hatta,lâkin benim ex in o zamanlar birinin peşinde olduğunu ve onla evlenecegini sonrada çok pişman olacağını vs söylemişti,başkasıyla evlendiği doğru diğer kısımlar bilemiyorum zaten merak da etmiyorum artık ve ortak tanidiklarimiz in deyimine göre olabiliritesi yüksek diğer söylediklerininde

valla canım insan bazen ona bile razı oluyor, yani kızdan ayrılıp dönse ben kabul ederdim mesela. etmişliğim de var daha önce :KK43:
İyide öyle ne bilim
Sağlıklı olmaz ki o ilişki
Yani onla olmamış sana dönmüş
Sonuçta onu tercih etmiş sevse başka kızla çıkmaz ki
Yani ciddi olsa adam bunu yapmaz
Döndüyse bile takılmak için dönmüştür
Yine gider
Böyle tipler için üzmeyin kendinizi

Burada bir Zerrin hanım önerilmişti nasıl sizce arkadaşlar baktıranalr bir yorum yapabilir mi acaba baktırmak istiyorum da emin olamadım

Kızlar. Uzun süredir fal baktırıyorum. Fal Sepeti Binnaz tellwe; tüm denediğim falcıları düşündüğümde tavsiye edebileceğim ilk isim Serkan batu kılıç olur. Bence herkes mutlaka gitmeli Serkan batuya. Bende çoğu şeyi biliyor, söylemememe rağmen. Ayrıca kafasına göre zam da yapmıyor, bu bence iyi niyettir. Ve de uzun fal atıyor. Özenli bakıyor. Ayrıca tekrar söylüyorum bende çoğu şeyi biliyor, belki enerji meselesi bilemem ama...

İyide öyle ne bilim
Sağlıklı olmaz ki o ilişki
Yani onla olmamış sana dönmüş
Sonuçta onu tercih etmiş sevse başka kızla çıkmaz ki
Yani ciddi olsa adam bunu yapmaz
Döndüyse bile takılmak için dönmüştür
Yine gider
Böyle tipler için üzmeyin kendinizi
Ben de biriyle birlikte olsa sonra dönse kabul etmem gibi düşünüyorum büyük konuşmayayım yine de aşk insana yapmam dediklerini yaptırır. Ben hazmedemem çok sevdiğimden aramızda sürekli problem olur o konu diye düşünüyorum. Ama bir de şu var illa birine gitti onunla denedi olmayınca döndü diye düşünmemek gerek, arkadaşın ilişkisini bilemiyoruz. Belki de tam tersi unutmak için hayatına başka birini aldı yani aslında onunla takılıyor ve unutamayacağını anlayınca geri dönüyor :) bu da söz konusu olabilir bazılarının ilişkisi için. Erkeklerin çoğu ayrılığın farkına kadınlardan daha geç varıyor beyinleri çok olgunlaşmadığı için 😂

Bir şey daha eklemek istiyorum. Yeşil çingeneye önceden haksızlık ettiğimi de farkettim. Aslında ne kadar doğru tespitler yaptığını ve fallarının aslında çıktığını sonradan farkettim. Eskiden tavsiye etmiyordum fakat şu an tavsiye ederim. Bence tellwede gidilebilecek tek falcı yeşil çingene

Bir şey daha eklemek istiyorum. Yeşil çingeneye önceden haksızlık ettiğimi de farkettim. Aslında ne kadar doğru tespitler yaptığını ve fallarının aslında çıktığını sonradan farkettim. Eskiden tavsiye etmiyordum fakat şu an tavsiye ederim. Bence tellwede gidilebilecek tek falcı yeşil çingene
Bana Yeşilde Serkanda patladı . Asıl konu daha sonuçlanmadı belki onu tutarlar , başka söyledikleri hiç birşey olmadı 🤔

Burada bir Zerrin hanım önerilmişti nasıl sizce arkadaşlar baktıranalr bir yorum yapabilir mi acaba baktırmak istiyorum da emin olamadım
Kadıkoy'deki değil mi? Ara ara giderim. Bana dediği 4 şey çıktı. Ama bazen olmuyor sanki odaklanamıyor ve sürekli sen de nazar var deyip bir dua yaptırmamı söylüyor. Bu huyunu sevmiyorum. 80'e baktırıyordu en son sanırım

Kadıkoy'deki değil mi? Ara ara giderim. Bana dediği 4 şey çıktı. Ama bazen olmuyor sanki odaklanamıyor ve sürekli sen de nazar var deyip bir dua yaptırmamı söylüyor. Bu huyunu sevmiyorum. 80'e baktırıyordu en son sanırım
Devamlı hoca öneriyormus. Yani ben de telefonda baktirmistim. Bir şeyler biliyor ama baglayamiyor. İsim söylüyor misal tamam tanıdığın biri ama niye söyledi şimdi bu ismi?? Bana da hoca önerdi dua yaptır dedi ısrarla. Çok karışık bir fal bakiyor

4 ay önce reddetti beni yeşil çingene farklı hesap açıp fal atsam tanır mı beni😂

Ben de biriyle birlikte olsa sonra dönse kabul etmem gibi düşünüyorum büyük konuşmayayım yine de aşk insana yapmam dediklerini yaptırır. Ben hazmedemem çok sevdiğimden aramızda sürekli problem olur o konu diye düşünüyorum. Ama bir de şu var illa birine gitti onunla denedi olmayınca döndü diye düşünmemek gerek, arkadaşın ilişkisini bilemiyoruz. Belki de tam tersi unutmak için hayatına başka birini aldı yani aslında onunla takılıyor ve unutamayacağını anlayınca geri dönüyor :) bu da söz konusu olabilir bazılarının ilişkisi için. Erkeklerin çoğu ayrılığın farkına kadınlardan daha geç varıyor beyinleri çok olgunlaşmadığı için 😂
Bir kadını onu sevdiği halde bunu bilerek bırakıyorsa canım o sevginin kıymeti yok gözümde
Yani senin canını yakıyor o hayatına devam ediyor olmuyor geri dönüyor böyle şey olmaz
Herkes yaptığının bedelini ödemeli bu hayatta
Max 1-2 aya kadar dönmemişse çok zor o ilişki
Helede başkaları girmişse daha da zor
Ben güvenemem yine gider
Bir insan için bu kadar uğraşmam yani adam mu yok
Burda fal baktırıyor insanlar üzülüyor ki baktırıyor o adam orda ohh sevgilisiyle geziyor eğleniyor pişman olsa ki olsunlar tabi bedelini ödemeli
İnsan hayatı önemli gir çık olmadı yine git pardon da ne münasebet

23 mayısta ayısıgına baktırmıstım 1 puan verip iade istemiştim o an ağlatmıştı beni çünkü zaten terkedilmişssin olumsuzu bile tatlı duymaj isteyeceğin ruh halinin bozuk olduğu bir zaman dilimi şimdi eski fallarıma bakıyordum onu dinlemek istedim bakalım ne olmuş diye. Gerçekten dediği gibi olmuş bazı şeyleri tak tak Demiş acımadan ondan hazmedememişim😃😃 haziran ayında benim hayatımda baskası olacağını vs demiş tam ilişki olmasa bile hoşlantı vs gerçekten öyle de oldu. Hakkını zaten yemişim kadının burdan yazayım bari deidm 🙈 tekrar fal atıcam sisteme yazdım
Atmış tutmuş bence sana
Olaydan yürümüştür
Ay ışığı çok atan bir falcı
Benim ex ex sevgilim için bu adam evliymiş senden saklamış dedi
Öyle birşey yok
Hatta dedim ne evlisi saçmalama
Çocuğu da var dedi
Adam hala bekar bu arada
Bana o kadar emin olma diyor ya
Sanki tanımadığım adam
Ortak arkadaşlarımız var
Ben hiç beğenmedim