- 25 Temmuz 2012
- 489
- 583
keşke ben de tövbe diyebilsem, milleti gezip gezip bana gelir, arada ben biri ile görüşmüşsem dünyayı bana dar eder, allah kimseye böyle insanları sevdirmesin.1 kere kabul edince alışıyorlar bende yaptım o hatayı daha tövbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keşke ben de tövbe diyebilsem, milleti gezip gezip bana gelir, arada ben biri ile görüşmüşsem dünyayı bana dar eder, allah kimseye böyle insanları sevdirmesin.1 kere kabul edince alışıyorlar bende yaptım o hatayı daha tövbe
Bnde alabılmıiyim numarasını elifinnTelefonda bakan Elife baktırdım akşam hatun efso öyle böyle deği yani onlinedakiler bu hatuna kıyasla falcı bile değil. 100tl online vericeğime bu hatuna verdim 250mutluyum
Canım ben de 2018 in sonunda baktirmistim ona ve 1 puan verip iade atmıştım hatta,lâkin benim ex in o zamanlar birinin peşinde olduğunu ve onla evlenecegini sonrada çok pişman olacağını vs söylemişti,başkasıyla evlendiği doğru diğer kısımlar bilemiyorum zaten merak da etmiyorum artık ve ortak tanidiklarimiz in deyimine göre olabiliritesi yüksek diğer söylediklerininde23 mayısta ayısıgına baktırmıstım 1 puan verip iade istemiştim o an ağlatmıştı beni çünkü zaten terkedilmişssin olumsuzu bile tatlı duymaj isteyeceğin ruh halinin bozuk olduğu bir zaman dilimi şimdi eski fallarıma bakıyordum onu dinlemek istedim bakalım ne olmuş diye. Gerçekten dediği gibi olmuş bazı şeyleri tak tak Demiş acımadan ondan hazmedememişim haziran ayında benim hayatımda baskası olacağını vs demiş tam ilişki olmasa bile hoşlantı vs gerçekten öyle de oldu. Hakkını zaten yemişim kadının burdan yazayım bari deidm tekrar fal atıcam sisteme yazdım
400TL ne demek iyice abartmışYa arkadaşlar yargıç yıldıznameye 400 lira yazmış baktıran var mı? aşırı pahalı bu kadar para verilmez.
Ben kahve attim en uygunu oyduu bakalim ne diyecek400TL ne demek iyice abartmış
Kahveye üstünkörü bakıyor sanki. Yani hiç burda yazılan gibi nokta atışı falan yoktu. Pespembe bir fal baktı. Galiba benim şansım yok bu konuda.Ben kahve attim en uygunu oyduu bakalim ne diyecek
Ben Yargıcı kahvede çok beğendim. Ağzım açık kaldı. Tek vade vermiyor.Ben kahve attim en uygunu oyduu bakalim ne diyecek
İyide öyle ne bilimvalla canım insan bazen ona bile razı oluyor, yani kızdan ayrılıp dönse ben kabul ederdim mesela. etmişliğim de var daha önce
Vade vermedi ama çok belirgin şeyler söyledi pembeci mi bilmiyorum tabi ama karakter ve durum analizi çok başarılıydıKahveye üstünkörü bakıyor sanki. Yani hiç burda yazılan gibi nokta atışı falan yoktu. Pespembe bir fal baktı. Galiba benim şansım yok bu konuda.
Ben de biriyle birlikte olsa sonra dönse kabul etmem gibi düşünüyorum büyük konuşmayayım yine de aşk insana yapmam dediklerini yaptırır. Ben hazmedemem çok sevdiğimden aramızda sürekli problem olur o konu diye düşünüyorum. Ama bir de şu var illa birine gitti onunla denedi olmayınca döndü diye düşünmemek gerek, arkadaşın ilişkisini bilemiyoruz. Belki de tam tersi unutmak için hayatına başka birini aldı yani aslında onunla takılıyor ve unutamayacağını anlayınca geri dönüyor :) bu da söz konusu olabilir bazılarının ilişkisi için. Erkeklerin çoğu ayrılığın farkına kadınlardan daha geç varıyor beyinleri çok olgunlaşmadığı içinİyide öyle ne bilim
Sağlıklı olmaz ki o ilişki
Yani onla olmamış sana dönmüş
Sonuçta onu tercih etmiş sevse başka kızla çıkmaz ki
Yani ciddi olsa adam bunu yapmaz
Döndüyse bile takılmak için dönmüştür
Yine gider
Böyle tipler için üzmeyin kendinizi
Bana Yeşilde Serkanda patladı . Asıl konu daha sonuçlanmadı belki onu tutarlar , başka söyledikleri hiç birşey olmadıBir şey daha eklemek istiyorum. Yeşil çingeneye önceden haksızlık ettiğimi de farkettim. Aslında ne kadar doğru tespitler yaptığını ve fallarının aslında çıktığını sonradan farkettim. Eskiden tavsiye etmiyordum fakat şu an tavsiye ederim. Bence tellwede gidilebilecek tek falcı yeşil çingene
Kadıkoy'deki değil mi? Ara ara giderim. Bana dediği 4 şey çıktı. Ama bazen olmuyor sanki odaklanamıyor ve sürekli sen de nazar var deyip bir dua yaptırmamı söylüyor. Bu huyunu sevmiyorum. 80'e baktırıyordu en son sanırımBurada bir Zerrin hanım önerilmişti nasıl sizce arkadaşlar baktıranalr bir yorum yapabilir mi acaba baktırmak istiyorum da emin olamadım
Devamlı hoca öneriyormus. Yani ben de telefonda baktirmistim. Bir şeyler biliyor ama baglayamiyor. İsim söylüyor misal tamam tanıdığın biri ama niye söyledi şimdi bu ismi?? Bana da hoca önerdi dua yaptır dedi ısrarla. Çok karışık bir fal bakiyorKadıkoy'deki değil mi? Ara ara giderim. Bana dediği 4 şey çıktı. Ama bazen olmuyor sanki odaklanamıyor ve sürekli sen de nazar var deyip bir dua yaptırmamı söylüyor. Bu huyunu sevmiyorum. 80'e baktırıyordu en son sanırım
4 ay önce reddetti beni yeşil çingene farklı hesap açıp fal atsam tanır mı beniBir şey daha eklemek istiyorum. Yeşil çingeneye önceden haksızlık ettiğimi de farkettim. Aslında ne kadar doğru tespitler yaptığını ve fallarının aslında çıktığını sonradan farkettim. Eskiden tavsiye etmiyordum fakat şu an tavsiye ederim. Bence tellwede gidilebilecek tek falcı yeşil çingene
Bir kadını onu sevdiği halde bunu bilerek bırakıyorsa canım o sevginin kıymeti yok gözümdeBen de biriyle birlikte olsa sonra dönse kabul etmem gibi düşünüyorum büyük konuşmayayım yine de aşk insana yapmam dediklerini yaptırır. Ben hazmedemem çok sevdiğimden aramızda sürekli problem olur o konu diye düşünüyorum. Ama bir de şu var illa birine gitti onunla denedi olmayınca döndü diye düşünmemek gerek, arkadaşın ilişkisini bilemiyoruz. Belki de tam tersi unutmak için hayatına başka birini aldı yani aslında onunla takılıyor ve unutamayacağını anlayınca geri dönüyor :) bu da söz konusu olabilir bazılarının ilişkisi için. Erkeklerin çoğu ayrılığın farkına kadınlardan daha geç varıyor beyinleri çok olgunlaşmadığı için
Atmış tutmuş bence sana23 mayısta ayısıgına baktırmıstım 1 puan verip iade istemiştim o an ağlatmıştı beni çünkü zaten terkedilmişssin olumsuzu bile tatlı duymaj isteyeceğin ruh halinin bozuk olduğu bir zaman dilimi şimdi eski fallarıma bakıyordum onu dinlemek istedim bakalım ne olmuş diye. Gerçekten dediği gibi olmuş bazı şeyleri tak tak Demiş acımadan ondan hazmedememişim haziran ayında benim hayatımda baskası olacağını vs demiş tam ilişki olmasa bile hoşlantı vs gerçekten öyle de oldu. Hakkını zaten yemişim kadının burdan yazayım bari deidm tekrar fal atıcam sisteme yazdım