Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya rezzan'a baktırmak için fincanın fotosunu çekene kadar sürem bitti. beş kişi olmuş gene. offf
Rezzan tek kelimeyle mukemmeldi...hatun yuregime dokundu resmen, gonul rahatligiyla herkese tavsiye ederim.
bende çok beğendim bide gerçekten güzel inceliyo fincanı demi tatlım bence hisleri gerçekten kuvvetli :)
Bana niye tutturamadi ya, bana yorumu neredeyse hic uymadi![]()
Ben fotolari cektim, yazacaklarimi da bir ms word dosyasina yazip hazir etmistimbaktim rezzan online, copy-paste le 1 dk da gonderivemistim
Iyice zivanadan ciktim, bilgisayarimin masaustunde fal diye bir klasor var, resimleri de yazilarini da onda tutuyorum. Allahtan Hanslar anlamadi ne oldugunu yoksa rezil olmustum
Rezillik dizboyu yani
![]()
çok güldüm yaben de resimleri çekip kahve falı diye bir klasör yapıyorum resimleri numaralandırıyorum falan başka konularda bu kadar düzenli değilimdir falı gönderdikten sonra da siliyorum.kimse görmesin diye
çünkü fal baktırma olayını mantıklı görmüyorum sonra birileri görür rezil olmıyım diye
![]()
Rezzan iksir kaç gibi giriyor siteye ..kaç gündür baktırmak istiyorum ama bir türlü rastlayamadım..Sabahtan beride bekliyorum ama yok :S
durrrr sakın gıtme sana sorularım var tellwede herraya baktırmışmıydın sen?
![]()
baktırmıştım baktırdığım kişiyle gel-gitler oldu ama birşey başlamadı mevcut durumu tuttrmuştu ama gelecek çıkmadı maalesef:/
rezzan bugün gelmeyecek mi acaba ya, dün geceden beri yorumlara yarın bakıcam yazıyor profilinde.
ben bu sabahtır diyordum ama yarın sabah mı acaba
Rezzan iksir kaç gibi giriyor siteye ..kaç gündür baktırmak istiyorum ama bir türlü rastlayamadım..Sabahtan beride bekliyorum ama yok :S