Binnaz Abla

efsunu beğenmedin demek olabiliyor gerçekten birinin iyi dediğine biri kötü diyebiliyor biraz elektrik işi sanırım.bir de bazen aceleyle bakıyorlar özensiz oluyor.

efsunun dedikleri çıkmamasına rağmen bende çok ilginç şeyleri bilmişti.

ilkayın dedikleri çıkar inşallah.

Aynen canım kesinlikle elektirik ama dediğin gibi acele bakmış da olabilir falımı iki gün sonra göndermişti bana :) sağlık olsun

ben hem melıhe hem ılkaya hemde melege baktırdım bekledıgım durumla ılgılı ucude aynı seyı soyledı ancak melıhın verdıgı tarıh tutmadı ılkayın tarıhını beklıyorum melekte aynı seylerı soylemesıne ragmen falında sureklı puan ıstedıgı ıcın ben pek begenmedım malesef:34::34::34::34::34:

Ben Ocak ortasında baktirmistim. Bazı seyleri çok net ve doğru yorumladı. İşle ilgili olacağını söylediği seyler de oldu, ama diğer konularda bir gelişme olmadı.

İlkayın işle ilgili dedikleri tutuyor hatta erken çıktı diyebilirim
sitede melihi beğenenlerde çıkmış dediklerini yaşayanlar olmuş kısmet artıkk

Buradaki yorumları okuyunca, ben de İlkay hanıma baktırdım ama durumum ile ilgili çok ta isabetli yorum alamadım. Gelecekle ilgili ise zamanı var. Genellikle mevcut durumu iyi analiz edebiliyorlar, gelecekte yanılıyorlar ama benim o da olmadı...

İlkay a baktırdım en sonunda :) gelecekle ilgili yorumlarını çıkınca paylaşacağım kızlar , sürpriz şeyler var dedi görücez artık :) Bugünü ve içimde bulunduğum durumu bildi, enerjisini ben de sevdim. Sürpriz olaylar Mayısta olacak dedi, olurlarsa yazarım.

Bir de bana çok klasik olan bu adam sana gelecek ama sen istemiceksin dedi ,burda yanıldı bence. O adam bana gelse istemez miyim, bayılırım ben ona :)

Son düzenleme:
Hersey allahtan yok falmıs yok tarotmus hepsı sallama cay gıbı .fala bakanların kendılerıne hayrı yok ki 10 tl nın yolunu gozluyorlar :1:

ben de bugün binnazablayı keşfettim ve fal baktırdım. Markuza Yavuz'a kahve falı baktırdım. Beğendim. Pınar Gökçe'ye tarot baktırdım fakat geleceği bilmem ama şu an için dediği hiçbir şey tutmadı. Şİmdi Markuza hanımdan tarot yorumu bekliyorum.

Son düzenleme:
Uzun zaman önce bu siteye bunalımlı bir anımda üye olup, 2 gün sonra bunalımım geçince daha da girmemiştim. Ama şu an diyete başladıgım için benimle aynı duyguları yaşayan kişilerle olmak istedim. İlk mesajım da tabi ki fallara. Resmen bir dönem paralarım ki o dönem öğrenciydim falcılara vermekle geçti.

İnternetten bir çok kişiye baktırdım. Binnaz abladan Tornisha, inanılmaz nokta atışları var. Başta alakasız gelen fal dedikleri bir bir çıktıkça insanı şaşırtıyor. Elif Işık güzel bir enerjisi var fakat bende dedikleri çıkmadı. Sonradan falsepetine geçen İlkay hanım falımı 12 saat sonra özensiz olarak gönderdi. Aceleyle geçiştirmişti. Soruma da iki gün sonra tek cümleyle cevap verdi. :(
Melih Gün'ün enerjisini sevdim fakat bende falı tutmadı. Lidya Matriarki'ye baktırdım enerjisini çok sevdim. Her dediğini de tek tek yaşıyorum. Hala da mutlaka her hafta gönderirim. Gay bir arkadaşımın cinsel tercihini bile bilmişti. O kadar nokta atışıydı. Esra Karakuş'un falı çok özenliydi ama daha çok öğüt veriyordu. Efsun Aksoy'a resmen aşık olduk. Çok güzel bakmıştı. Ama nadiren açık oluyor. Benden bu kadar sizin de tavsiyelerinizi beklerim.

Hem fal baktıranlardan hem de diyet yapanlardan. Aranıza hoşgeldim :)

lidyanın hisleri ve enerjisi çok kuvvetli çok özenli bakıyor fallara ne derse de çıkıyor

ilkayıda ben begenmıyorum çok özensiz tam sallamasyon heleki son falı bende lidyayı tek gecerim karalama yapmışsın belliki

Ne karalama yapıcam fikrimi söyledim . Çocugun futbola alakası yok fanatik futbolcu diyor. Sorumdada belirttim zaten sevgilim dedim gelmiş nisanda çıkmaya baslıcaksınız diyor

Back
X