yazınız çok uzun ama o kadar içten o kadar akıcı ki nasıl okudum, nasıl bitirdim bilmiyorum. okurken bile çok etkilendim ve çok üzüldüm. Rabbim herkese taşıyacağı ağırlıkta yük verir derler; ama bu kadar yük bir insan evladı için çok değil mi?
Ama sizi gerçekten çok takdir ettim. hem sabrınızı, hem yaşattıklarına rağmen ailenize karşı olan tavrınızı değiştirmemenizi hayranlıkla karşıladım ve söyleyebilecek bir şey bulamadım. gerçekten o umarsız ebeveynlerden nasıl böyle hayırlı, düşünceli, sadık bir evlat yetişmiş aklım almadı. sizi çok tebrik ederim.
gerçekten çok küçük yaşta hayatın yükünü omuzlamışsınız ama bu sizi çok olgunlaştırmış. hayat herkese eşit şartlar sunmuyor ama siz bulunduğunuz şartlara bile şükredip sabretmeyi seçmişsiniz. evet, hayat zor ama ben şu yazdıklarınızdan sonra sizin isteyip de yapamayacak bir şeyiniz olduğunu düşünmüyorum.
yaşadıklarınıza rağmen hayata küsmeyip devam edin lütfen. geçmişinizi örnek alıp daha fazlasını da yapabileceğinizi düşünüp kendinizi cesaretlendirin. ben yapabileceğinize gönülden inanıyorum. Allah yolunuzu açık etsin.