BİN DERDİM VAR

Sonuçta yoğun çalışma ve dışarı hayatı olan birinin 4 yıl evde oturması onu bunaltır

Bırakın dışardakiler ne derse desin ya alsın Çekirdeğini çitlesin ona göre farklısın ne var burda

Mahalle kavgasında da kocan ne yapsın kavga edeceksen et etmeyeceksen boşver Allah a havale et

Bunalmışsın zor hayat yaşanılsın ama kabuğunu kırmazsan hayat daha zorlaşıyor hemen halk eğitim belediye falan bir kurs bul çocuk gelişimi olur dikiş olur ne olursa

Dışarıda hayat kur yorgunluğun bıkkınlığın da azalır

Öncelikle sizi Yürekten kutlarım bu kadar ağır imtihanlardan geçip sabrımızı koruduğunuz dik durduğunuz için Rabbim tez günde mükâfatınızı versin inşallah.
Şu anda size çalışmak iyi gelir lütfen az çok demeyin bir işe başlayın kendinize hedef koyun yalnız ve huzurlu bir hayat için ve bunun için çabalayın. Rabbim yar ve yardımcınız olsun çok ama çok mutlu olun inşallah.

umarım herseyı gogusleyecek gucu ve dırayetı kendımde bulabılırım degerlı yorumlarınız ıcın sıze de tesekkur ederım

amin..dualarınızda olmak dileğiyle..İnşallah güzel günler göreceğim ve bunu da paylaşacağım zamanlar gelecek.teşekkür ederim

farkındayım ve bu farkındalığım yüzünden de iyi değilim biraz da..
ama inanın bu 4 yılı aynı sizin bakış açınızla geçirdim ben..ne manyaklar var daha kötüsü var gibisinden düşünerek yani.
Teşekkür ederim okuduğunuz ve yorumladığınız için.

şu konuyu uzun bulanlar üff bu konu cok uzun diyeceklerine okumadan cıksınlar ok?
konu sahıbının canı zaten yeterince sıkkın bi de siz öfff bo kono cok ozon diyerek can sıkıyosunuz.
konu sahıbı yazdıklarının hepsını sonuna kadar okudum kendını ifade edişinle bile ne kadar güçlü bir bayan oldugun belli oluyor bu adamdan boşanıp bir işe girip yeniden sevip mutlu olmayı düşünmez misin?evet bu adam seni üzmüş değer vermemiş olabilir ama inanki dışarısı seni sevebilecek senin gibi güçlü bi hatunu el üstünde tutacak erkek dolu

Öncelikle tebrik ederim bunnca zorluğa bu kadar dimdik ayakta kaldığınız için. Ve tavsiyem profesyonel bir yardım alma inkanınız varsa bir dakika bile beklemeyin. Bir uzman yardımı size çok iyi gelecektir. Oturduğunuz muhiti bilmiyorum ama inanın artık insanlar her yerde saygısız ve kaba bu yüzden komşularınızı görmemezden gelmeye çalışın, biliyorum zor ama..

En kısa sürede iyi olmanız dileğimle.

Rabbim güc versin .Birini sevmek için bile insanın yaralarını sarıp sağlıklı olması lazım herşeyden önce..Umarım ki bana çizilen ömürde , kaderimde mutlu olmak mutlu etmek yardım etmek de vardır.
Bin kez teşekkürler size ve herkese.
dualarınızda varolmak dileğiyle hassasiyetiniz için yeniden teşekkür ederim.

Amin.Pazartesi günü erkenden doktorda olacağım inşallah sağlığıma kavuşup hem kendime hem başkalarına elimi uzatabilecek güce sahip olacağım..
teşekkürler güzel dilekleriniz ve yorumunuz için..

Kesinlikle cocuk yapmayin!!!
Yarinin ne getirecegi bilinmez!!!
Insallah daha guzel huzurlu sabahlara uyanirsiniz yalniz olun hic onemli degil yeterki kafaniz rahat olsun..

çok içten dua ettim size, inşallah bundan sonra üzüntü kapınızı hiç çalmaz. çok kötü şeyler yaşamışsınız, inşallah geçmiş gitmiştir hepsi, gelecek günler yüzünüzü güldürür.

Kesinlikle cocuk yapmayin!!!
Yarinin ne getirecegi bilinmez!!!
Insallah daha guzel huzurlu sabahlara uyanirsiniz yalniz olun hic onemli degil yeterki kafaniz rahat olsun..
Cok haklisiniz belkide Rabbim bu yuzden cocuk vermedi ,bilinmezz.destekleriniz icin tesekkur ederim

Gerçekten hem çok etkilendim hem de takdir ettim , cok güçlü bir kadınsın sen, sana yol gõsteremem, yerinde olsam ne yapabilirdim bilemiyorum simdi ama dilerim ki bundan sonra hep güzel şeyler olsun hayatında...

Amin
Gerçekten hem çok etkilendim hem de takdir ettim , cok güçlü bir kadınsın sen, sana yol gõsteremem, yerinde olsam ne yapabilirdim bilemiyorum simdi ama dilerim ki bundan sonra hep güzel şeyler olsun hayatında...
Amin canim..dilerimki yerimde kimse olmasin ve yasadiklarimi kimse yasamasin...hepinize tesekkur ederim .Guzellikler hepimizle olsun

Ne zor bır hayat gecırmışşın ve gecırıyırsun be canım.. Sen onca zorluğun içinde neler basarmışsın. Kendı canın kanından hayır gormemişsin esın için vazgecme mucadelecı ruhundan. Anlattıklarına bakarak ben senın her zorluğun ustesınden gelecegıne ınandım . Yenı bır baslangıc yap mutlu olacagın artık kımseyi sırtında tasıma. Allah dagına gore kar verırmış canım cocuk vermıyorsa bunu bır fırsat olarak gör. Ezıyet olan evlılıgını gozden gecır. Sen bırsuru erkegı cebınden cıkartırsın ev gecındırmış bır kadınsın sen. Hıcbırsey için gec degıl yarın yenı bır gun guzel kararlar al ve uygula . Kendıne yönel kendını unutmuşşun hatırla sen onca sıkıntının üstesınden gelmış kadınsın.

Rabbim zorda kalanlara güç versin inş.en çok da,size..sevmediğiniz ve sevilmediğinizi hissediyorsanız denilenler gibi boşanın..bir psikoloğa gidinin ilk önce kendiniz için..işe girip o muhitten ayrılın.. hayata sıfırdan başlayın.bunları kendiniz için yapın artık.lütfen.Allah hepimize yardım etsin..

Okudukca boğazın düğümlendi. Allah güç kuvvet , bu gunleri asma gücü versin.siz ne kadar güçlü bir kadinsiniz.sizden değerli kimse yok bu hayatta. biraz da kendiniz için yasayin.destek alıp bir ise girerek ilk adımı atın. Millete de aldırış etmeyin .insanlar her zaman söyleyecek bir şey bulurlar.bu kadar cefanın ardından Rabbim size çok mutlu bir hayat nasip etsin inşallah canım. Çok dua ettim.eşinizi de sevmiyorsanız, sadece minnet borcunuz olduğunu düşünüyorsanız devam etmeyin.zaten kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayansiniz.

Okudum sonuna kadar ki uzun yazilari severim....

Cok yorucu bir hayat gecirmissin. Uzun uzun yorum yapmicam. Okumus bi kadin olarak, kocani niye cekiyorsun hala.

Sevmiyorsun belli, esinden de sevgi saygi gormuyorsun. Bosansan is bulsan, belki aşık da olursun. Daha gencecik kadinsin. Bu mezar maneviyatindan kurtulmalisin.

Allah yolunu acik etsin cnm. Okurken cok uzuldum sana.

Çok üzüldüm ya..

Evli olduğum için işe alınmadım demişsin ya, boşansan o adamdan. Gitsen şöyle uzak ufak bi yere. Sinopa, rizeye, ne bileyim mersine, denizliye fln. Hem ucuzdur bu şehirler, hem de değiştirirsin her şeyini kimse ulaşamasın sana.

Bi iş bul önce biraz birikim yap ve kaç git cidden ya,çok üzüldüm inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…