Bim'deki ürünler hakkında..

Aynen deterjani cok guzel kokuyor ve tertemiz yapiyor yumusaticisinida aliyoruz biz mis gibii :)

Cogu kisi le colayi sevmiyor ama bende seviyorum gonul rahatligiyla iciyorum hem fiyati uygun kola zaten zararli niye gidip 4 lira vereyim ki aynisina :) Cipsleri enfess agzina kadar dolu ay vallahi canim cekti ya :)))
Evet sok market teki crown gazoz ve cipsleri de tavsiye ederim onlar da hem uygun hem lezzetli

Bimdeki baharatli yesil zeytin "zeytino" ya bayıldık
Ailecek hele oglum pek sevdi
Pedi ve gunluk pedi guzel
Mantisi guzel(buzlukdaki)
Tereyagi pervindi galiba o bile guzel.
Kremsanti,cikolatalisos,mikrofiber 5li bezleri güzel
Dost suzme peyniri
Hellimi
Ucgen peyniri
Köy ekmegi
bazlaması
Bulut mavi yumusaticisi
Baklavalik yufkasi
Telli peyniri
Hepsini aliyorum guzel

Bimdeki chescakeyi soruyodum burdan gittim aldım yok boyle bir rezalet
Chescakenin "c"si yok
Midem agzima geldi direk cope attim

Olan 10tl oldu
Berbat ötesi nettede arastirmistim bi de
Yok ozsutdeki yok madodaki halt etmis yazanlar vardi
Bu millet ne tuhaf

Bimin cipsini almıştım bir kere
Yağı çok kötü kokuyordu
Ketçaplı cipsinin üstüne şeker tanecikleri vardı bildiğin
Saatlerce midem bulanmıştı, ay aklıma geldi kötü oldum yine

BİM'in mantısını çok kalın bulduk biz yiyemedik
BİM'in lahmacunu da beğenmedik içi sulu sulu hamuru kızarmamış
Ama tiramisuyu beğenmiştik
Yumuşatıcısı da güzel pedleri de kaşıntı yapmıyor

Pastaymis,tatliymis,boregiymis vs o tarz hic bisi almam daha ordan
Hala o igrenc tat damagimda
Hayir chescakeyi cok seven biri olarak sogudum

bimin kendı yumurtası var bili bili
gonul rahatlıgıyla tuketebılırsınız bilken yumurtaya yaptırıyor yanı dayımın ogluna
cıftlıkte dogal ortamda yetısıyor bu bili bililer :) bılhassa ayda bır kahvaltı toplantısında gezıp goruyorum bızzat guvenebılırsınız...

Yumuşatıcısının kokusu kalıcı mi ?
Bir de 12 li tuvalet kağıdının fiyatını bilen var mi hanımlar?

bimin kendı yumurtası var bili bili
gonul rahatlıgıyla tuketebılırsınız bilken yumurtaya yaptırıyor yanı dayımın ogluna
cıftlıkte dogal ortamda yetısıyor bu bili bililer :) bılhassa ayda bır kahvaltı toplantısında gezıp goruyorum bızzat guvenebılırsınız...

Himm yumurtası çok güzel zaten

bim de geçen 1 tane tester parfüm denedik adı aklıma gelmiyo şu an kendi üretimi olan parfümlerden di sanırım.sıktığımız zaman bişey anlamamıştık öyle geçti gittik.ertesi gün üstüne parfüm sıktığım o hırka nasıl güzel kokuyor anlatam yok böyle bişey.Bayıldım tekrar gidince bi bakıcam

bim de geçen 1 tane tester parfüm denedik adı aklıma gelmiyo şu an kendi üretimi olan parfümlerden di sanırım.sıktığımız zaman bişey anlamamıştık öyle geçti gittik.ertesi gün üstüne parfüm sıktığım o hırka nasıl güzel kokuyor anlatam yok böyle bişey.Bayıldım tekrar gidince bi bakıcam
Merak ettim :)

X