Bim'deki ürünler hakkında..

Hiç et tüketemeyen ben, kıymasına bayılıyorum. Hiç o ağır et kokusu yok. Emin marka. Banvit firması üretiyor diye hatırlıyorum.
Yumurta olarak da bili bili favorimdir.

Bim'in vahim chescakesinden sonra
Daha tatli/pasta almam sozumu yiyip supanglesini denedim

Risk aldim :)

Sevdim tatli krizlerini bi nebze azaltabilir.

ben özellikle bimin bebek bezinden çok memnunum. markası jenny willy. kızım 1.5 aylık olduktan sonra hep bu bezi kullandım. şu an 8.5 aylık ve hiç pişik problemi yaşamadık. kremli zaten bez ve evyap üretiyor. Evyap arko'nun üreticisi biliyorsunuz. Türk malı da daha ne olsun.
Jenny Willy'nin ıslak mendillerini de kullanıyorum. özellikle yenidoğan'ı süper. ama artık bulamıyorum hiç bir yerde. ben de sensitive kullanıyorum, bundan da memnunum.

Garnitür ve salatalık turşusunu seviyorum.

beyaz peyniri süper :)

güldal'ın yağçözünü, çamaşır suyunu ve aspirini bimden alıyorum.

petibör bisküviyi bimden alıyorum.

abur cuburu da burdan alıyorduk, beğeniyordum. ama 2 aydır abur cuburu bıraktım.

çerez alıyorum ve beğeniyorum, özellikle antep fıstığı güzel.

yağlı kağıt ve buzdolabı poşetim bimden.

yumuşatıcısını ve bulaşık deterjanlarını (elde ve makinede) denemek istiyorum.

Kuru mayasindan cok memnunum ben.
Ama kucuk kucuk paketli degil yarim kavanozu dolduracak sekilde olan tek pakette satiliyor.
Efsane markasi da.
Hamurlarim her seferinde iki katından fazlasina cikacak kadar mayalaniyor.
Yas maya kullanmayi beceremeyen ben icin cok ideal.

Tablet bulasik deterjanindan memnun kalmadim. Catallarimda pas yapti. Normal deterjanindan memnunum ama, olan paslar bile gitti. Anlamadim o tablet isini almiyorum artik.

Karamelli bi wafflei var. Waffle da degil de daha biskuvimsi. Tost makinesinde isitip ustune dondurma ekleyince cilgin bie sey oluyor. Cok kilo aldiriyor yemeyin :KK43: saka saka gomun bayiliyoruz ona.

Yumusaticisindan memnundum. Abcnin yeni yumusaticisini deneyene kadar. Abc koku konusunda ucmus gitmis. Bimde var mi bilmiyorum.

Sutlerinden memnunum. Yogurt yaparken kutu sut kullaniyorum ben. Mis ve birsah sute gore daha guzel yogurt oluyor. Ama yarım yagli sutunden yaptigim yogurtta kaymak nasil oluyor bilmiyorum.

Yeni urunu çok güzel mutlaka deneyin... Camlar aynalar uzun süre temiz kalıyor...

WP_20160301_023.jpg

Barbunyasi fasulyesi baldo pirincinden memnunum peynir cesitleride guzel ayrıca pulbiberini yeni kullanmaya başladım onu da beğendim

Güldal yağ çözücüsü
Yeni çıkanmavi sulu ürün çok başarılı toz alırken gerçekten parlatıyor
Cheddar peyniri en uygun burda o yüzdenalıyorum
Çeçil peyniri
Yogurt
Baharatları gerçekten başarılı
Markasını unuttum ama zeytini baya iyi
Buzdolabı poşeti
Kokulu çöp poşeti
Diş fırçası dil temizlemeli
Islak mendili
Yeni çıkan lagash marka çiğköftesi çok çok iyi
Aburcubur kısmı gelişebilir bence yetersiz kalıyor çeşit açısından

kazandibi favorim, fırın sütlaç da gayet başarılı. ekleri de cazip :) geriye kalan tatlılarını pek sevmiyorum.
günova chedar peynirini sık tüketiyoruz. bi de çok seviyordum artık getirmiyorlar sırma narlı maden suyu :KK43: bak yine üzüldüm

bu arada binvezir kaşardan çok memnundum. Şimdi ne zaman alsam yarısına gelmeden küfleniyor. Bir kaç sefer oldu bu. artık almıyorum.

Güldal yağ sökücü mükemmel ama kokusu yakiyor beni biraz o sıkıntı
Bir de supangleyi aldiklari firma mado'nun firmasiymis ne kadar dogru bilmiyorum.

X