- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
Ankara bi başka ama Piyale de ona en yakin makarna bence. Bir paket alıp deneyebilirsin 80 kuruş.Valla bende ankara makarnasından başka almıyorum. Alışkanlık olmuş bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankara bi başka ama Piyale de ona en yakin makarna bence. Bir paket alıp deneyebilirsin 80 kuruş.Valla bende ankara makarnasından başka almıyorum. Alışkanlık olmuş bende
Deneyelim bakalim. Fiyat önemli değil dediğim gibi alışkanlık markete gidince diğer alternatiflere bakmıyorum bileAnkara bi başka ama Piyale de ona en yakin makarna bence. Bir paket alıp deneyebilirsin 80 kuruş.
Deneyelim bakalim. Fiyat önemli değil dediğim gibi alışkanlık markete gidince diğer alternatiflere bakmıyorum bile
Ankara bi başka ama Piyale de ona en yakin makarna bence. Bir paket alıp deneyebilirsin 80 kuruş.
Onu görmedim sanırım gorursem deneyeyim :)Piyale candır :) Hele yumurtalısı oluyor mm harika bir tat.
Deterjanlarida güzel hatta sıvı yağları bile güzel kez yumuşatıcı da güzel deterjanı yağı falan hep bimden alıyoruz ve diğer ürünleri. Ara sıra cips alıyorum oda çok güzel. Kolasi. Sarısı vs oda güzel bütün ürünlerinden memnunuz biz.Bim'in et ve tavuklarını Banvit üretiyor kızlar ve biz denedik gerçekten çok güzel güvenerek alıyoruz.
Profiterol,supangle,kazandibi ve sütlacınıda Mado ve Özsüt üretiyor.Bu ürünlerde çok güzel.
Jucy meyvesuyu ve teatonelarıda Tamek ya da Dimes üretiyor şuan tam hatırlayamadım bu ürünlerde çok güzel ama benim size tavsiyem vişne ya da elma suyundan başka almayın her markada.Çünkü kayısı,şeftali özellikle karma meyvesuyularında çürükleri bile atıyorlar içine.
Bim'in epi ılık ağdasıda çok güzel gerçekten.
Ben bimin bütün ürünlerini çok beğeniyorum nerdeyse.Bakliyatlarıda çok güzel fiyatları uygun ürünler kesinlikle kalitesiz değil.
Carrefoura ya da migrosa girdiğimizde 100 150den aşağı çıkılmıyor onda da bir sürü eksiğimiz kalıyor.Ama bimde 50 60 tlye çok rahat gıda alınıyor.
Bulaşık makinesi için olan toz deterjanda gayet güzel hem ucuz ayrıca çamaşır deterjanida çok güzel.Bende epi agdayi beğeniyorum kuru fasulyesi guzel domestosa benzeyen camasir suyu gayet guzel krem temizleyiciside oyle
Onlari denemedim yumusaticisini kullandim güzeldi onlarida deneyeyim zaten camasir deterjanım az kalmıştı Sağol bulcaBulaşık makinesi için olan toz deterjanda gayet güzel hem ucuz ayrıca çamaşır deterjanida çok güzel.
ayy evett bir arkadaşım demişti .. güzel değil diye kullanmıyordum. denemek maksatlı aldım o kadar güzelki şimdide o pahalı deterjanlara para verdiğim için kendime kızıyorumm..Bulaşık makinesi için olan toz deterjanda gayet güzel hem ucuz ayrıca çamaşır deterjanida çok güzel.
Bende parlatıcısı var. Deterjanıda alacağım bu gidişle sende iyi diyorsan :)♡♡ayy evett bir arkadaşım demişti .. güzel değil diye kullanmıyordum. denemek maksatlı aldım o kadar güzelki şimdide o pahalı deterjanlara para verdiğim için kendime kızıyorumm..
kesin al kuzumm hak vereceksin bana ben çok beğendim.. valla acıdım o diğer deterjanlara verdiğim paraya..arkadaşım haklı çıktı..Bende parlatıcısı var. Deterjanıda alacağım bu gidişle sende iyi diyorsan :)♡♡
Aynen pahali deterjanlara verilen paraya yazık dedim kullandıktan sonra. Gayet güzel yıkıyor bulasiklari keza camasir deterjanida gayet güzel.ayy evett bir arkadaşım demişti .. güzel değil diye kullanmıyordum. denemek maksatlı aldım o kadar güzelki şimdide o pahalı deterjanlara para verdiğim için kendime kızıyorumm..
Cikolatalarida gayet güzel tavsiye ederim. Gofret vs aynı şekilde. peynirleri kahvaltıda da kullanabilirsiniz. Özellikle süzme peynirini çok beğeniyorum. Labnesi falan da güzel.bir tek gofretlerini ve çikolatalarını kullanmıyorum peynirini börek için alıyorum.. yoğurdunu,, sütünü ,makarnalarını biber salçasını, hemen ,hemen bir çok ürününü kullanıyorum..
süzme peynirini vede labnesini kullanıyorum çikolatalarınıda bir deneyeyim ..deterjanlırınıda tüketiyorum ama çamaşır deterjanını hiç denememiştim onuda deneyeyim..Cikolatalarida gayet güzel tavsiye ederim. Gofret vs aynı şekilde. peynirleri kahvaltıda da kullanabilirsiniz. Özellikle süzme peynirini çok beğeniyorum. Labnesi falan da güzel.
Aynen pahali deterjanlara verilen paraya yazık dedim kullandıktan sonra. Gayet güzel yıkıyor bulasiklari keza camasir deterjanida gayet güzel.
Deterjanlarida güzel hatta sıvı yağları bile güzel kez yumuşatıcı da güzel deterjanı yağı falan hep bimden alıyoruz ve diğer ürünleri. Ara sıra cips alıyorum oda çok güzel. Kolasi. Sarısı vs oda güzel bütün ürünlerinden memnunuz biz.