İsntree markasının hyalüronik asitli aqua jel kremini kullanıyorum. Fiyatı 900 TL civarı, gratis uygulamasından indirimle 420 TL'ye aldım birkaç hafta önce, sürekli nemlendirici arıyordum, bir kere aldığım üründen tekrar aldığımı bilmem. Şuanlık herhangi bir sorunla karşılaşmadım, ablam da çok beğendi, bundan sonra bu kremden devam edeceğim. Cilt tipim karma, sizin kuru ise krem olanını tercih edin. Onlarca nemlendirici denedim, en sonunda bunu buldum. Deneme yanılma yoluyla bulacaksınız biraz da. Güneş kremi ise L'Oreal Paris revitalift clinical olanı kullanıyorum, ayriyeten evde Bioderma photoderm stop spf+50 olanı da bitmek üzere. İkisi arasından bir tercih yapacak olursam kesinlikle L'Oreal Paris'i seçerim, emili çok hızlı ve cildimde asla yağlı, yapış yapış his bırakmadı, parlama da yapmadı. Bioderma'nın biraz beyazlık bıraktı, yenilerken de cildimde ağırlık hissediyordum ve daha çok beyazlık kalıyordu. Kuru cilt iseniz Bioderma ile daha iyi anlaşırsınız. Parlama sevmiyorsanız L'Oreal iyi.