Bim'deki ürünler hakkında..

Chef maxx kahve makinesi geliyor bu hafta. Bir de hascevher minik çelik tencere çeşitleri..
Kullanan var mi? Kahve makinesinden iki tane almayi düşünüyorum anneme ve kayinvalideme. Hediye olacagi için hemen bozulma durumundan korkuyorum

Böyle ağda olmaz olsun ya saatlerdir boş yere elektrik yanıyor. Blenior sir ağda almıştım ve benim sir ağda makinam prof bi makina 5 dk da ısırıt bu yarım saat oldu hala taş gibi attım direk çöpe. Yarın sesu falan alcam.

casilda tek kişilik nevresim takımı almıştım bir iki ay kadar oldu sanırım.
henüz kullanmadım misafir için çeyizime koymuştum çeşit olsun diye.
%100 pamuk ürün. ince falanda değil baya beğendik annemle.
bu hafta yine geliyor bir tane daha almayı düşünüyorum.
saklama kabıda gelecekmiş o nasıl bilmiyorum kızlar

Benim babam BİM'den her yerde 600 TL'ye satılan telefonu 500 TL'ye aldı. Casper Via V3. Ha bana bedava verseler Casper almam ben olsam ama babamın telefonu bozulmuştu, işini görecek bişey arıyordu. O bakmaz öyle markaya falan. E şimdi herkeste akıllı telefon var adam video izlemek istiyor, fotoğraf çekmek istiyor, film izlemek istiyor, internete girmek istiyor falan. Görmüş ilanı, ilanda stoklara ertesi gün gireceği yazıyormuş. Ertesi sabah erkenden kalkmış gitmiş, mağazaya da sadece 2 tane getirmişler, birini babam almış. Bugüne kadar tek başına aldığı teknolojik ürünlerde hep kazıklanan babacığım bu defa uygun fiyata işini görebilecek bir şey aldı. Çok şaşırdım bunu nasıl becerdi. Telefonun ekranı, kamerası mükemmel. Güzel fırsatları takip etmek lazım.

bu haftada saklama kabı aldım çeyizime oldukça uygundu
cam ürün boy boy 5 adet ve kapaklı 6,50 tl di.

Böyle ağda olmaz olsun ya saatlerdir boş yere elektrik yanıyor. Blenior sir ağda almıştım ve benim sir ağda makinam prof bi makina 5 dk da ısırıt bu yarım saat oldu hala taş gibi attım direk çöpe. Yarın sesu falan alcam.

a101deki ona özel ürün var mağazanın ismi ile, o güzel çok hafif ısıt ele de geliyor.

Biz yıllardır bim ekmek alırız çok memnunum ısparta ekmek, birkaç gün yetiyor dilim dilim çünkü, hem de tam buğday sağlıklı.

simbat yer fıstığı da çok seviyorum, kabuklu bademi de iyi, badem şekerleri de çok uygun bir de turşusu, bimi seviyorum :oops:

Sinbat markalı soslu cips ve çerezleri Hindistan cevizi ve kuş üzümü sirke ve turşular piyasadan daha uygun bimden alıyorum devamlı iç çamaşırları gayet uygun nuts fındıklı çikolatasıda devamlı aldıklarından birde çığ köftesi var dürüme sarılmış vakumlu o güzel ama peynir ve süt ürünlerini kullanmıyorum birde yoğurdunu

Screenshot_2015-09-19-01-50-46-1-1.png
Yumurcak ben de özellikle dost beyaz peynir ve yoğurt alıyorum ayran da aldığım oluyor bir de tahinli bazlama var o da süper. Simbatin soslu cipsi falan mi var hiç görmedim. Hindistan cevizi de çok güzel doğal.

İşilgun evet simbat soslu Mısır ve cipsi var gayet de uygun taze akşam çayın yanına çok güzel gidiyor ama aynı şeyi çekirdeği için söyleyemem çekirdekte tadım marka tercih ediyorum oda bimde yok

BİM'in kendine özel ürettirdiği çoğu şeyi beğeniyorum. Yoğurt, süt, mantı, yağ, ağda bandı, tuvalet kağıdı, slip külot..

Evin genel alışverişini Migrostan yaptığımda 200-300 TL tutuyor, aynı ihtiyaçları BİM'den alınca 150'den fazla vermiyorum. Temel ihtiyaçlara çok iyi cevap veriyor, onun dışında kalanlar için Migrosa gidiyorum. (çeşitli et ve sakatat ürünleri, değişik abur cubur vb)

X