Bim'deki ürünler hakkında..

Güldal yağ sökücü mükemmel ama kokusu yakiyor beni biraz o sıkıntı
Bir de supangleyi aldiklari firma mado'nun firmasiymis ne kadar dogru bilmiyorum.

Bu yazınızı okyunca hemen cevap yazmak istedim zira nette kimse böyle bir paylaşımda bulunmamış.Alerjik bir bünyem var ondan mıdır bilemiyorum Güldal yağ çözücünün performansındna çok memnundum ancak son zamanşarda farkettim ki sıktıgım an cigerlerime kadar degişik birşey oluyor yanma gibi nefesimi tuttum falan etkilenmiyim diye ama yok olmuyor artık almıcam bu ürünü muhtemelen çok etkili o yüzden sizlerde dikkat edin arkadaşlar malum geçenlerde yağ çözücüden ölen olmuştu...

Bu yazınızı okyunca hemen cevap yazmak istedim zira nette kimse böyle bir paylaşımda bulunmamış.Alerjik bir bünyem var ondan mıdır bilemiyorum Güldal yağ çözücünün performansındna çok memnundum ancak son zamanşarda farkettim ki sıktıgım an cigerlerime kadar degişik birşey oluyor yanma gibi nefesimi tuttum falan etkilenmiyim diye ama yok olmuyor artık almıcam bu ürünü muhtemelen çok etkili o yüzden sizlerde dikkat edin arkadaşlar malum geçenlerde yağ çözücüden ölen olmuştu...
Evet benim de aklima kullanirken gelmedi degil bu. Bende normalde parfum dahil koku kaldiramam ki dusun bu ne kadar agir geldi bana. Bir daha almayabilirim belki her ne kadar temizligi iyi yapsa da :-/

Evet benim de aklima kullanirken gelmedi degil bu. Bende normalde parfum dahil koku kaldiramam ki dusun bu ne kadar agir geldi bana. Bir daha almayabilirim belki her ne kadar temizligi iyi yapsa da :-/
evet canım bu yağ çözlerden o yüzden nefret ettim ben bildiğin yakıyor ciğerlere kadar

aynen katılıyorum canım

Son 1 bucuk aydir her aldigim yogurt eksi cikiyor. Artik almamaya karar verdim. Eski lezzetini bozdular. Siz de farkettiniz mi bunu hanimlar?

Bimden akşam dondurulmuş balık aldık. Akşam fırında yapıcam deneyen arkadaşlar var mı nasıl?

arkadaşlar ben bu bımdeki tuvalet kağıdını ne zaman kullansam kaşıntı yapıyoro_O famılıa kullanıyorum sorun olmuyor .mecburıyetten aldığım tuvalet kağıdı yine kaşıntı yaptı vallahi bilmiyorum sanırım bakanlığa şikayet etmek zorunda kalıcam eğer hassassa sizinde rahim bölgeniz almayın.maalesef şuan hap içiyorum oda uyku ve aptal gıbı yapıyor benı:kızgın:

aynes lokum kıvamında beyaz peynir. efsane baldo pirinç, blume tuvalet kağıdı, bulut lavanta konsantre yumuşatıcı ve karamelli waffle. ilk aklıma gelenler.

Bulut pembe konsantre yumusatici , buono badem şekeri , karayel incir kolonyasi, simbat çerezleri çok güzel

Kizlar hic bimin tepsi boregini denediniz mi?
Ispanakli olan?
Ya dun annem komsusuna gitmis o da bundan ikram etmis annem bayilmis.mutlaka dene diyor.
Canım cok cekiyor ispanakli börek almak istiyorum ama dondurulmus urunlere karşıyım . olursa ilk bu olacak kacamak olarak: )
Donuk tadi geliyor mu yoksa gayet ev yapimi gibi mi?

Kizlar hic bimin tepsi boregini denediniz mi?
Ispanakli olan?
Ya dun annem komsusuna gitmis o da bundan ikram etmis annem bayilmis.mutlaka dene diyor.
Canım cok cekiyor ispanakli börek almak istiyorum ama dondurulmus urunlere karşıyım . olursa ilk bu olacak kacamak olarak: )
Donuk tadi geliyor mu yoksa gayet ev yapimi gibi mi?
Bilmiyorum canım ama benim de dikkatimi çekiyor alıp da buzlukta hazır da dursun diye ama bi alamadım gitti.neyse yorumlar gelsin de bende takipteyim .

Bind bulaşık makine tabletini aldım kullandım memnun kaldım guzel yıkadı. Pudra şekerini de aldım şişe içinde çok güzel kullanışlı. Mısırıda guzel patlıyo memnunum. Sabunları da guzel ve uygun.:KK69:

X