Bim'deki ürünler hakkında..

kahvesinden çok memnun kaldım çünkü
piyasada orta kavrulmuş bulamıyordum
2 lı kahve paketide memnun verici
yeşil biberde pazardan ucuz peynirden memnun değilim yağını çalıyorlar tam yağlı
dedikleri gibi değil

1-her zaman severek tükettiğimiz tost ekmeği bu sefer son kullanma tarihi de geçmemiş olmasına rağmen paketin lastiğini açmam ile birlikte iğrenç bir plastik kimyevi madde kokusuyla burnumu genzimi acıttı.buraya yazarken bile o koku hala burnumun dibinde.uzun zaman almam yahut artık hiç tost ekmeği alamam içine ne katıyorlarsa.yine de sorgusuz sualsiz geri aldı para ödememi yaptı.
2-bim bulaşık süngeri 4lu vaya 5li paket bilmiyorum kaçlı ama 2 - 3 güne sarı sünger ile yeşil olan sert yüzey birbirinden ayrıldı hafta dolmadan 2 tane kullandım ikisi de öyle oldu tencere temizlerken o yeşil sert yüzey çok gerekli oluyor gerekli randımanı alamadım bir türlü .kalanları banyo lavabosuna kullanıp yenisini vileda ya da scotch brıte alacağım.

Kuruyemislerini begeniyorum
Cikolatalı pastası, mozaik pastası ve trileçesi güzel dondurucada olmayan.
Ayranını begeniyoruz
Pirinçlerini almıyorum ama onu da övüyorlar
Çigköftesi lagash marka olanı güzeldi ama artık satılmıyor sanırım...

Ben de Buono nun bademli çikolatasına bayılıyorum. Kuruyemişlerinden pek memnun değilim ama eşim sürekli alıyor :)
yoğurdunu seviyoruz. Yumuşatıcısı koku olarak kalıcı ama havlularım sertleşti bıraktım kullanmayı. Konserve mısırı güzel. Frambuazlı cheesecake i harika.

Meyveli pasta aldık güzel değildi. Bulaşık makinesi parlatıcısını da denedim beğenmedim. Pirinci(baldo),yoğurdu ve fasulyesi gayet iyi. Bazlama satılıyor ilk kez denedim gayet lezzetli.

güldal porçöz hem ucuz hek etkili fazla para harcamak aptallık bence diğer marka ürünler etkisiz yapıyorlar ki 2 şişe alın diye tükediciyi aptal yerine koyuyorlar
abdullah efendi kahvesini beğeniyorum orta kavrulmuş çok sert değil tadı
birde ekmeklerin içinde şeker yok
hafif olması iyi

güldal porçöz hem ucuz hek etkili fazla para harcamak aptallık bence diğer marka ürünler etkisiz yapıyorlar ki 2 şişe alın diye tükediciyi aptal yerine koyuyorlar

çikolatadaki kakao oranı çok düşük lezzetli bulmadım epey malzeme çalmışlar ucuz olsun diye

Bimin dus jelini yeni denedim ve bayildim sonra kisisel bakim urunlerine bi goz atayim dedim ve parfumlerine bayildim cok hos kokulari var ve baya ucuz diger urunlerinide arastiriyorum kisisel urunlerini kullanip memnun olan var mi arkadaslar

Yüzey temizleyicisi (pembe olanı) hem uygun hem çok iyi temizliyor.
Ayran aldım acı bi tadı vardı artık almıyorum yoğurt olarakta çok katkı maddesi var belli almam.
Le cola alıyorum iyi bence, yumurtası lezzetli değil.
Kasar peynirleri iyi değil bi kaç sefer aldım artık almam.
Ice teasi güzel içilebilir.Sebzeler de bazen uygun onu da alırım, pembe paket pamuk ped güzel tavsiye ederim.
Ikisi bir arada kahvesi güzel.
Makarnası hamur gibi oluyor piştiğinde lezzet yok.
Temizlik malzemeleri iyi bence.

Valla bim bir numara tava ygurdu mavi sisede yag coz var harika otesi kopuk sabn yumusatcidi gayet gzel snra parfmleri kalici ve cok gzel kokuyor yufkalar cok gzel salamda gayet gzel en ckda jellybomları seviyrm abur cbur kısmınıda yagli gevrek sahane ıslak mendiller var rengi mavi kalın ve gayt gzel dha varda var

Valla bim bir numara tava ygurdu mavi sisede yag coz var harika otesi kopuk sabn yumusatcidi gayet gzel snra parfmleri kalici ve cok gzel kokuyor yufkalar cok gzel salamda gayet gzel en ckda jellybomları seviyrm abur cbur kısmınıda yagli gevrek sahane ıslak mendiller var rengi mavi kalın ve gayt gzel dha varda var
Ben beyaz olan yumusaticisini aldim cok guzel kokusu var bana gore kalici bill matigini denedim leke cikarmiyor agda bantlari guzel bence pahalilardan bir farki yok sampuanini ve sac kremini denicem ama 2 farkli sampuan var hangisi konusunda kafam karisti bir a plus digerinin adini hatirlamiyorum

Ben beyaz olan yumusaticisini aldim cok guzel kokusu var bana gore kalici bill matigini denedim leke cikarmiyor agda bantlari guzel bence pahalilardan bir farki yok sampuanini ve sac kremini denicem ama 2 farkli sampuan var hangisi konusunda kafam karisti bir a plus digerinin adini hatirlamiyorum
Turuncu renkli sampuani diyrsnz bnde kullandm normal sampuan

Ben çamaşır
yumuşatıcı alıyorum kokusu uçup gitmiyor Birde gerçekten yumuşatıyor
Lavanta olanını çocukları küçük olan lara
Tavsiye etmiyorum erge nliği erkene alıyormuş ergenlik hormonları erken devreye giriyormuş.çok tehlikeli!
Bilimsel olarak tasdiklenmiş

Ben çamaşır
yumuşatıcı alıyorum kokusu uçup gitmiyor Birde gerçekten yumuşatıyor
Lavanta olanını çocukları küçük olan lara
Tavsiye etmiyorum erge nliği erkene alıyormuş ergenlik hormonları erken devreye giriyormuş.çok tehlikeli!
Bilimsel olarak tasdiklenmiş
Ne alakaymış ki:KK57:

BİM’in lavantalı yumuşatıcısına bu ergenlik konusunda deney mi yapılmış:110:

X