Kız İsteme Bilmiyorum ki istiyor muyum ?

_sinem_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
3
0
36
Almanya
Merhabal Arkadaslar

Benim bir mevzum var yardim ederseniz sevinirim.
Bir iklimde kaldim, artik kendimin ne istediginde bilmez oldum. Sizden fikir almak istiyorum o yüzden.

Ben Almanyada yasiyorum burda okuyorum, 2012 Masterimi bitircem, ve azaci diplomami alcam insallah. Türkiyede bir cocuk var, Aile dostumuzun oglu. her sene Türkiyeye gideriz yazlari ve her sene görüüsürüz onlarla Türkiyede ayni semteyiz.
Bu sene ben yaz tatiline sadece babmlar gittim, sinavlardan dolayi, ve aile dostalimiz dedigim aileyle cok vakit gecirdim. 10 Gün boyu her gün onlarlaydim.

Tatilden geri döndügümde beni cocuk istemis, yani babamla konusmus babasi.
Ben duydumda sok oldum önce.Cocuk bende 1.5 yada 2 yas diyelim kücük ve ben orda okadar rahat davrandimki, yani saten sinavlarin stresi bitmis, ben öyle rahat davarndim, hic cocuga da o gözle bakmadim. Yani aa bay yakiskli olmus diye gecti icimden isin gercegi ama hani sevgili tarzinda, birakar evlenmeyi aklimin ucundan gecirmedim.

Simdi bastan hayir olmaz dedim, oda ben beklerim demis, belki fikrini degistiri demis.
Simdi bilmiyorum kafam karistit. Harika vakit gecirdim onla beraber, cok güldüm, cok mutluydum huzurluydum. Ama o yazdan önce kötü bir dönem gecirmisdim, belki ondan bana bu o kadar ii gelmisde olabilir. Onun icin de hemen hayir dedim. Cünkü genellikle kötü bir dönem geciren insan böyle seylere evet derki evden uzaklasmak icin. Ondan korktum birde.

Ya asil evlenmek nasip kismet isi, hani fazla düsünmekte ii degil gibime geliyor. Am ben öyle bir insanim ki emin olmadan, tartmadan böyle hayati bir kararda almak istemiyorum. ama düsündükce batiyorum sanki, dahada cikmaza giriyorum.

Simdi size bu evlilik hakkinda düsündüklerimi söylemek istiyorum, sonra siz objektif olarak söyliyin ben seviyormuyum sevmiyormuyum Dedigim gibi ben artik ne hissettigimi, anlayamiyorum, biraz mantig insaniyim galiba

Sorun ettiklerim, beni düsündürenler sunlar, 2 yas kücük olmasi, benim Almanya onunda türkiyede olmasi, hani uzakdan bir iliski yürütmek zor gibime geliyor, hayat tarzlarimiz bilmiyorumki ne kadar uyusuyor, biraz baskin karakterim, hani beni kaldira bilecekmi (yasida kücük ya)

Hosuma gittikleri seyler, harika bir gülümsemesi var, eglendik beraber, güzel vakit gecirdik, ailesi harika bir aile, hani hele bu yaz 5 gün onlarla beraberdim tanidim, hani ben birde türkiyeye dönmek istiyorum seviyorum türkiyeyi, böylece bir vesile olur.

Bilmiyorum, bir gün evet kesin istiyorum diyorum, sabah kalkinca vazgeciyorum. Bilmiyorum iste.
Babam dediki kizim istiyorsan bir konus dedi, ama söyle bir problem var cocuk saten benden uzun zamandir hoslaniyormus, birda hani konusma basliyinca umutlanmasini istemiyorum. Kirmak istemiyorum, üzülemsini istemiyorum. Ben onu cidden seviyorum. yani istedigini bilmeden önce kendi kendime demistim ki harika her sene onla zaman geciriiz demistim. Cidden seviyorum, am öylemi asik seklindemi seviyorum bilmiyorum.

YArdimci olun, su anlatiklarimdan ne anliyorsunuz, ne yapim, yada ne bilim.....

cocuk calisio mu para kazanio mu? bu onemli, eger iyi bi isi varsa bence konus derim. o da heralde yarin evlenelim demiyodur, konus anlasirsaniz evlenirsiniz.

ha isi yoksa hic konusma bence. mantik insaniysan ne demek istedigimi anlamissindir:)

oda okuyor, aksamda babasini yaninda calisiyor...
Ya problem de isde biraz oo, kousma baslarsam, o olayi baya ciddiye alcak. onun icin biraz cekingen davraniyorum. :44:

buna sadece sen karar verebilirsin.mantığın ve duyguların eşit derecede ağır basmalı. umarım en doğru kararı verirsin.iyi şanslar.

darilmaca gücenmece yok. sen okuyorsun, o okuyor. sen sadece tatillerde görmüssün bu kisiyi. yanlis anlasilmasin, benim sevgilim de türkiyede. ama bir yurt ici- yurt disi iliskisinin iyi gidebilmesi icin ciftlerin ortak noktada bulusmasi gereken bir dünya görüslerinin olmasi gerektigine inaniyorum.
Istersen her yil haftalarca vakit gecir , fakat karsinda ki kisi ile ciddi anlamda birseyler paylasmadikca sevgi-ask-evlilik gibi üc mühim konu söz dahi edilemez.

Bu cocuk belli ki senden hoslanmis. Sen kendin söylüyorsun, daha önce böyle birsey düsünmedigini. O halde simdi neden kafanin karismasina izin veriyorsun? Sende biseyler hissetmis olsan zaten hissederdin ve icin kipir kipir olurdu. Suan o cocugun senin kafani mesgul etmesinde ki sebep senin 'ilgi ve alaka' arayisi icinde olmana bagliyorum. Allah askina egri oturup dogru konusalim: Kim birisinin onu begenmesinden hoslanmaz ki? Hafif bir gögüs kabarma durumu olusur...Sende ben bunu sezdim. Ortada sana hayran birinin olmasi elbette kalp oksayici bir olay.
Fakat bundan fazlasini düsünebilmen icin ASK gerekir. Buuuuuum! eder ! Birden buuum etmeli anliyor musun. O 'buuum' yoksa ne kadar düsünürsen düsün, ugrasirsan ugras bir iliski baslayamaz.

Önünde masterin oldugunu söylüyorsun.NE güzel iste. Okuma gibi bir sansin, bir lüksün var. Egitimini tamamla ve gercekten 'buuum'u hissedebilecegin, asik olabilecegin kisi ile evlenme hayalleri kur.

Saygilar
Tanya

sagolasin
valla simdi sen diyince anladim, asil dogru hosuma gitti belki onun icin öyle birden aklim ona kaydi.

ne zaman dogru insan karsina cikacak, ne zaman iste bu demek icin oo buum lazim diyorsun yani....
Sagol deiklerini söyle birdaha kafamdan gecircem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…