- Konu Sahibi srdarmrve06
fazla kaprislisin bence.
halası senı aramak zorunda değil.
sen arayıp sordun mu acaba merak ettım şimdi.
ayrıca nişan ne zaman olcak diye de aramaları zaten saçma olurdu nişanı kız tarafı yapar siz müsait olduğunuz zamanı söylersiniz onlara da uygunsa olur biter. nişan için onun değil sizin aramanız lazım.
yatak odası almak kız tarafına ait kadın destek olmak için ben alayım demiş yine yaranamamış sana.
çocuk hemen yatak odası lafı duyunca atlamışmış atlar tabi bu devirde ev düzmek kolay sanıyosun heralde bir yükümüz aradan çıkar demiştir haksız da değil.
manevi destekten kastın ne bi derdin vardı da umursamadılar mı.
kandilde aramamış mecbur değil sen gelinsin sen arayıp kandilleştin mi bunu da merak ettim.
sen böyle davranarak sözlüne annesizliğini daha çok hissettiriyosun bence.
bu kadar bunaltırsan senden nefret etme durumuna gelir tabi.
ben bile okurken sinir bastı.
bu lafı da sen durmadan söyler çocuğa zindan etmeye devam edersin hayatı.
bence en iyisi ayrıl sen.
halası senı aramak zorunda değil.
sen arayıp sordun mu acaba merak ettım şimdi.
ayrıca nişan ne zaman olcak diye de aramaları zaten saçma olurdu nişanı kız tarafı yapar siz müsait olduğunuz zamanı söylersiniz onlara da uygunsa olur biter. nişan için onun değil sizin aramanız lazım.
yatak odası almak kız tarafına ait kadın destek olmak için ben alayım demiş yine yaranamamış sana.
çocuk hemen yatak odası lafı duyunca atlamışmış atlar tabi bu devirde ev düzmek kolay sanıyosun heralde bir yükümüz aradan çıkar demiştir haksız da değil.
manevi destekten kastın ne bi derdin vardı da umursamadılar mı.
kandilde aramamış mecbur değil sen gelinsin sen arayıp kandilleştin mi bunu da merak ettim.
sen böyle davranarak sözlüne annesizliğini daha çok hissettiriyosun bence.
bu kadar bunaltırsan senden nefret etme durumuna gelir tabi.
ben bile okurken sinir bastı.
bu lafı da sen durmadan söyler çocuğa zindan etmeye devam edersin hayatı.
bence en iyisi ayrıl sen.