- 9 Ocak 2012
- 14.814
- 28.358
-
- Konu Sahibi sonundaoldu
Ay maşallah baya güzel kilo vermişsin
Bide baya baya yiyosun yaniteşekkür ederim. çok şükür 11 kilodan kurtuldum
Bide baya baya yiyosun yani
Baktımda menülerine
Ben suan Hollywood diyetini yapıyorum ama regl oldugum icin 2kg da kaldım
Umarım regl bitince tartıda oynama görürüm
İşte benim 4kg oldugu icin böyle diyetleri yapıyorum bide zor veriyorum kalori hesabı bana göre olmuyorben o tür diyetlere karşıyım. çünkü kendimde uzun vadede olmuyor. eve gidip yemek yapmak zorundayım. eşimle çocuğumla sofraya oturuyorum o yüzden evime göre bir diyet seçtim. zaten bana az az sık sık yemek yarıyor.
toplam 1000 kalori gibi alıyorum. akşam erken yiyorum. mesela 17.30 gibi.
sabah da 9 gibi yiyorum. arada 16 saat bir şey yememiş oluyorum. o da farklı bir diyet şekli zaten.
canım ne isterse de tadına bakıyorum.
vereceğim 2-3 kilo olsaydı detoks yapardım. ama 15 kilo olunca en az onlar olmaz bana
İşte benim 4kg oldugu icin böyle diyetleri yapıyorum bide zor veriyorum kalori hesabı bana göre olmuyor
Aksam bende eşimle yemek yapıyorum ama ona ayrı bana ayrı cıkartıyoruz ve yememiz 8-8.30u buluyor malesef zaten eve gidisim 7.30
Ama cok iyi gidiyosunuz maşallah
O şekersiz 21 gün değil bir hafta yapsam veririm zatenoo çok iyi 4 kilo gayet az. bence klasik şeyler yapsan maksimum bir ayda verirsin. bol su sıfır şeker (bak hatta şekersiz 21 gün de yapabilirsin hem faydalı) ve yemek işini sen işte halledip akşam eşinle de çay içsen tamamdır.
O şekersiz 21 gün değil bir hafta yapsam veririm zaten
Dayanamıyorum meyveye veya cikolata vs ye :)
Bu hafta su Hollywood bitsin haftaya olmadı dedigin gibi işyerinde 5 gibi yiyip evde hic bişey yemeyecegim
Zaten bunu bile birebir uygulayamıyorum cok cok az yediriyor aksam mutlaka eşim kestane yapınca bikaç tane kacırıyorum kendime veya ona yaptıgımızın tadına bakıyorum veya meyve cikolata azda olsa atıyorum agzıma :)
Takipteyim seni :)hehe zor yani diyet haklısın. meyve yasak değil sanırım o 21 günde. ama çikolata falan yasak tabi. bir de kestane kilo yapar. sen hakkını sabaha ayırsan daha iyi olurhadi bakalım kolay gele..