- 23 Haziran 2014
- 5.069
- 10.827
-
- Konu Sahibi sonundaoldu
cnm tebrik ederim çok iyi vermişsin hamilelik düşünüyorsan bi 3 kılo daha ver rahat edersin hemen hamile kalırsan kılo yerleşmeden geri gelebilirhala salmadımama biraz artırdım yeme işini reglde gelecek ama bakalım pazartesi tartım ne diyecek
cnm tebrik ederim çok iyi vermişsin hamilelik düşünüyorsan bi 3 kılo daha ver rahat edersin hemen hamile kalırsan kılo yerleşmeden geri gelebilir
3 ayda 14 kilo. Süper vermişsin canım tebrik ederim
Vallaha aferin kiz..tebrik ederim uc ayda 15 kiloyu silkeleyip atmissin..dariai bana insallah..listelerimiz hemen hemen benziyor..insallah benimde sonum boyle eksi 15 li filan olur ben de 20 kilo vermek istiyorum.75 im 55 super oluyo bude spor yapinca zaten 52 53 gibi duruyo o bende..insallah bakalim guzel motivasyon oldu senin oykunde.keske resimde koysaydin daha cok gaza gelirdimneyse tebrikler tekrardan...günaydın günlükçüm. sağlığım iyi değildi ama toparladım şükürler olsun iyiyim. ve hemen iştahım düzeldi artılara geçtim
yalnız ilk defa artı bildirim yapacağım haftalık olanda.
geçen hafta:63.2
bu hafta:63.3
100 gram yani. bu koruma işi çok zorlayacak beni belli.
Vallaha aferin kiz..tebrik ederim uc ayda 15 kiloyu silkeleyip atmissin..dariai bana insallah..listelerimiz hemen hemen benziyor..insallah benimde sonum boyle eksi 15 li filan olur ben de 20 kilo vermek istiyorum.75 im 55 super oluyo bude spor yapinca zaten 52 53 gibi duruyo o bende..insallah bakalim guzel motivasyon oldu senin oykunde.keske resimde koysaydin daha cok gaza gelirdimneyse tebrikler tekrardan...