bilmem kaçıncı diyet deneyimim?? ama olacak yine

evettttt tatil bitti dün evime geldim.
sabah tartıldım 62.6 ile devam ediyorum. çok şükür sabit geldim. kazasız belasız kilosuz atlattım tatilimi.

Son kilo haftanın tarihi 2018 yazmışsın 2019 yerine
Veeee Vay canına,seni tebrik ediyorum harika kilo vermişsin. Yazılanları okumadım, hedefin kaç kiloya inmek?
Ben de 79 kiloyum ve yaza kadar 65 olmak istiyorum.nasıl yapacağım hakkında fikrim yok

saol.. dikkatin de gerçekten çok iyiymiş düzelttim.
hedefim 63 tü. belki yavaş yavaş 57 olur dedim de gerek yok yani. 14 kilo hedefin var demek. ben 3 ayda verdim 14 kiloyu.
az az sık sık beslendim. kendime uyan buydu. kimine karatay iyi geliyor kimine dukan falan.
bana eski usul az ve sık beslenmek kilo verdirdi.

Tebrik ederim ne kadar güzel istikrarlı yol almışsınız Maşallah nazar değmesin.
Başlık dikkatimi çekti bilmem kaçıncı diye umarım bu sonuncu olur ve hep dikkat ederek bir daha almazsınız.

Tebrik ediyorum süper bir iş çıkarmışsın. Günlük beslenmende lif ve proteine ağırlık vermeye devam edersen kilonu korumayı başarabilirsin. Lif yağ yaktırır proteinde kasları güçlendirerek vücudun yağ depolamasını önler.

Tebrik ederim ne kadar güzel istikrarlı yol almışsınız Maşallah nazar değmesin.
Başlık dikkatimi çekti bilmem kaçıncı diye umarım bu sonuncu olur ve hep dikkat ederek bir daha almazsınız.

teşekkür ederim. ve kaçıncıya oldu. şükür hedeflerime ulaştım ama koruyamadım. bu defa onu da halledeceğim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…