• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biliyorum sıktı bu yengemin konusu ama...

yengem evine döndü, şimdilik sorun çözüldü. 3 gün annem yeğenime bakacak, kalan günler de annem dükkana gidecek o evde kalacak böylece anlaşma yolu buldular, artık yengem de çalışacak yani..Kredi kartları iptal edildi ve maaş konusunda anlaşmışlar, ayriyetten yengem de maaş alacak..son durum böyle arkadaşlar

yengem evine döndü, şimdilik sorun çözüldü. 3 gün annem yeğenime bakacak, kalan günler de annem dükkana gidecek o evde kalacak böylece anlaşma yolu buldular, artık yengem de çalışacak yani..Kredi kartları iptal edildi ve maaş konusunda anlaşmışlar, ayriyetten yengem de maaş alacak..son durum böyle arkadaşlar

Güzel çözüm olmuş. Herkes emeğini ortaya koyacak ve emeğinin karşılığını alacak.

Karşılıklı pazarlıklar sonucu devam eden bir evlilik, hadi bakalım herkese hayırlı uğurlu olsun.

haklı çıkmak için biraz daha çirkinleşin ne olur.. geçmişimi dile getirmeseniz olmaz değil mi, rahat edemezsiniz

Terbiyeni takın, ben düzgün bir şekilde yorumumu yapmışım. Çirkin gelen yaşadıklarınsa ya hiç yaşamayacaktın, ya da gelip anlatmayacaktın.

"Evde beleşe yatmak yok" ana fikirli bir çözüm. Gelin ve çocuğu için hayırlısı olur inşallah.

yengenizin niyeti hiç iyi değil,abinizin evini,arabasını almış babanız şimdi size almış daha size ev alması,düğününüz yapması gerekiyor!!!hani eşitlikse ve haksa çünkü abiniz gibi sizde o anne ve babanın evladısınız.ki babanız bunları düşündüğü için size bunlarıda yapacaktır ve yengeniz yine sorun çıkaracaktır.eğer babanız bu işi kurmasaydı abiniz bu imkanlara sahip olamıycaktı.ve şöyle bir gerçek var ki hayatta işveren olmak ile maaşlı çalışan olmak!!!yengeniz hep bana diyenlerden..taviz vermeyin taviz tavizi doğuracaktır..

yarın siz evlenmeye kalkınca da aynı sorunlar çıkıcak,belki eşinizin evi olmayacak babanız size ev alacak bu da sorun alacak..

not:babamın şirketi var,abim babamla birlikte çalışıyor.ben evliyim şehir dışındayım.abim evli.çok şükür ki abimin eşinin böyle huysuzlukları yok.ki ailem ve abim hala hayattaki en büyük destekçimdir.abimin eşini arayıp sonsuz sevgilerimi belirticem kendisine :) hoş babamda izin vermezdi zaten böyle bir davranışa bu konuda nettir.eşlermizin yanında hiç konuşulmaz bu konular :) ikiside bilir ama abim ve benden bilirler..

ayrıca allah geçinden versinde babanıza annenize birşey olsa,sonuçta o işyeri için sizin de imzanızı isteyecekler :)

Daha bir kaç yorum önce abinizin çok da kötü olmadığını yengenizin neden böyle gelecek kaygısına düştüğünden bahdesiyordunuz.

Neyse, sizin konularınız benim ciddi anlamda sinirlerimi bozuyor kendimi tutmaya çalışmaktan helak oluyorum..

Ayrıca sen derslerine çalış çocuğum abini de eşini de rahat bırak onlar karı koca şimdi küserler sonra barışırlar yeter ki dış kapının dış mandalları duracakları yeri bilsin.

Aylık harcamalar dışından para talep etmek, dükkanı eşinin üzerine istemek bunlar dış kapının dış mandallarından talep edilecek şeyler mi peki?
Gelecek garantisini hep o mandallar düşünmek zorundaydı zaten..

Terbiyeni takın, ben düzgün bir şekilde yorumumu yapmışım. Çirkin gelen yaşadıklarınsa ya hiç yaşamayacaktın, ya da gelip anlatmayacaktın.

bu tip cevaplarda sadece kötü içerik bildirimi yapıyorum artık, ne yazıkki sizin istediğiniz tarzda bir cevabı benden alamayacaksınız,
üzgünüm

bu tip cevaplarda sadece kötü içerik bildirimi yapıyorum artık, ne yazıkki sizin istediğiniz tarzda bir cevabı benden alamayacaksınız,
üzgünüm

Bilmukabele, hoşuna gitmeyen yorumlarda yorum sahiplerini "çirkinleşmekle" itham eden konu sahiplerini de ben kötü içerik yapıyorum, genelde yerini buluyor zaten.

yengenizin niyeti hiç iyi değil,abinizin evini,arabasını almış babanız şimdi size almış daha size ev alması,düğününüz yapması gerekiyor!!!hani eşitlikse ve haksa çünkü abiniz gibi sizde o anne ve babanın evladısınız.ki babanız bunları düşündüğü için size bunlarıda yapacaktır ve yengeniz yine sorun çıkaracaktır.eğer babanız bu işi kurmasaydı abiniz bu imkanlara sahip olamıycaktı.ve şöyle bir gerçek var ki hayatta işveren olmak ile maaşlı çalışan olmak!!!yengeniz hep bana diyenlerden..taviz vermeyin taviz tavizi doğuracaktır..

yarın siz evlenmeye kalkınca da aynı sorunlar çıkıcak,belki eşinizin evi olmayacak babanız size ev alacak bu da sorun alacak..

not:babamın şirketi var,abim babamla birlikte çalışıyor.ben evliyim şehir dışındayım.abim evli.çok şükür ki abimin eşinin böyle huysuzlukları yok.ki ailem ve abim hala hayattaki en büyük destekçimdir.abimin eşini arayıp sonsuz sevgilerimi belirticem kendisine :) hoş babamda izin vermezdi zaten böyle bir davranışa bu konuda nettir.eşlermizin yanında hiç konuşulmaz bu konular :) ikiside bilir ama abim ve benden bilirler..

ayrıca allah geçinden versinde babanıza annenize birşey olsa,sonuçta o işyeri için sizin de imzanızı isteyecekler :)

babam bana en büyük mirası verdi zaten, beni en güzel şekilde okuttu,maddi hiç sıkıntı çektirmedi, sayesinde bir diplomam olacak, çalışır evimi de alırım zamanla..ben babamın mirasında değilim, ilerde bana düşen bir pay olursa onu da ablama vermek istiyorum

yengem dilediği sorunu çıkartabilir, annemin babamın bana verdiği sevgi, maddi destek hep aynı, sorun çıkararak bunların önüne geçemez

Merhaba
Etik kuralları içinde yorumlara anlayışsızlık yapıyorsanız konunuzun açık kalmasının bir anlamı yok. Dozunda olan eleştirilere lütfen açık olun. İnsanlar sizin duymak istediklerinizi yazmak zorunda değil ! Tabi ki bunu yazarken etik davranmalı ama kötü bir üslup göremedik !

Back
X