Bir kişiden aldığım hasarın telafisini yapacak birini istiyorum belkide.Birisi beni aşağılayip kovarken bir diğeri saygıyla yaklaşıyor, belkide bu çekti ya da belki sadece üstüme alınıp ukalalik ediyorum,alay ederken incittiklerini anlamıyor bazılarıEvli erkekler karşısındakini elde etmek için inanılmaz ilgili ve nazik davranıyorlar. Bekar bir erkek doğal davrandığı için onların gerisinde kalıyor. Bu sahte davranışlar da zaten yaralı bir kadını iki katı kendine çekiyor. Aslında durup bir baksanız siz de onu ve öyle bir ilişkiyi istemeyeceksiniz. Yarabandına ihtiyacınız ypk. Dik durup toparlanın çok yıpratmış belli ki boşanma. İlgi ihtiyacınız normal. Ama bunu yanlış kişilerde aramayın üzülen yine siz olursunuz
İş arkadaşım değil aynı ilde de değiliz ifşa etmek istemiyorumEvli iş arkadaşınızla mesajlaşıyorsunuz yani. E bu aşamaya geldiyse siz zaten evli adamla flört ediyorsunuz yani. O yüzü vermişsiniz
Bağlantı nerden ?İş arkadaşım değil aynı ilde de değiliz ifşa etmek istemiyorum
EvetNe demek istediniz burada tam olarak?
Adamin mesajlarıyla mı eğleniyorsunuz?
Öğrencinizin babası o zaman.İş arkadaşım değil aynı ilde de değiliz ifşa etmek istemiyorum
Yok o cnm saygı deil kendine çekmek için yemBir kişiden aldığım hasarın telafisini yapacak birini istiyorum belkide.Birisi beni aşağılayip kovarken bir diğeri saygıyla yaklaşıyor, belkide bu çekti ya da belki sadece üstüme alınıp ukalalik ediyorum,alay ederken incittiklerini anlamıyor bazıları
Yalan söylemeyi beceremiyorsunuz üzgünüm.İş arkadaşım değil aynı ilde de değiliz ifşa etmek istemiyorum
O kişiyle ilişki seviyesine gelmesi mümkün değil zaten ki ex kendine baksınO biriyle geçirir ama sizi öğrenirse bide evli bir adamla size yapmadığını bırakmaz erkekler böyledir
Bende diyorum ki bu kadar olanlar hakkında farkındalığınız varken nasıl gelişti bunca şey?İnan ki en baştan yapılanın çirkinliğinin ve tepkisizligimin yanlışlığınn farkındayım bugun burada birşey değişmedi,olması gereken olacak elbette,bir kere güven her şeyin başı bende bekar da olsa,buradan tutmuyor bir kere ve zina bu,dini yönüm de izin vermez buna
Tamam ben akilli akilli örnek olcamArkadaşlar hepimiz kadınız Allah sınamasın bazen insan boşluğa düşüyor lutfen yardimci olun diye konu açmış kınayın diye deil oda farketti yanlis olduğunu akilli akilli ornek olun ayrıca gerçekten insan kınadığını yasamadan ölmüyor ciddiyim cok gordum sakin olun
O kadar da ergen olacağını sanmıyorumBu hikayede eğlenilen sen oluyorsun yalnızArkadaşın da kocası aldattı, aldattığı kadınları erkek wp gruplarında ‘yeni oyuncağım’ diye paylaşıyormuş kocası. Senin foton da geziyordur emin ol erkek wp grubunda.
DoğrudurEğlence anlayışınız biraz bayağıymış.
Beni gınayan benim köynemi geysin möge ablaaaTamam ben akilli akilli örnek olcamkardeş kardeş oynicaz teyzem
Gördüğüm biri degil eski sevgilim ne diyin şimdi size burada değil işte niye atayımAynı ilde olmadığınız birinin size açılmasını bekliyorsunuz öyle mi?
Mesaj kısmını da o yüzden mi yazdınız?
Aynı okulda değil, uzakta olan biri diye konuyu başka noktaya çekmeye çalışıyorsunuz ama yemezler.
Her gün gördüğünüz, gelip açılmasını beklediğiniz birinden bahsettiniz gayet.
Az önce de bu hafta sonu çocuk evde olacak haftaya gitsin yazdım.Haftaya yıl başıymış çocuksuz planı varmış (Evden çıkan biri değildir)yarın alsa daha iyi olurmuş ama duruma göre belki alırmış.Tmm dedim sen duruma bak gerekli yerlerden izinlerini al,yeni yıla çocukla girmende bir sıkıntı olur muymuş sor öğren sıkıntı olmazsa biz buradayız dedim, cevap yok.
Arkadaşı yok, alkol de alan biri değil.Yil başı evde geçer normalde onun,başka bir ilde birine gitmeyecekse ya da biri gelmeyecekse.Hem çocuğun önüne birini geçiriyor hem nafakadan kaçıyor sorsanız muhteşem baba diye anlatır kendini.
Artık ben de etik metik dinlemicem zaten de bir denk gelse fırsatı kaçırmaz zina davası fln da açar
Yapmadım yapmayacağım da zaten sadece kendime sorduğum soruları buraya açtım sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdi
Hayır yanlış yorum.Cocugu bir hırs ugruna yapmadım,eski eşten çocuğuyla da eşit şartlarda olmasını hiç düşünmedim.Evlendim aile olmak istedim hepsi bu.
Arkadaşlar öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yorumlarınız için.Eşimle konuştuk ,dün siteden çıkıp makbuz sordum tartışmaya başladık,daha doğrusu o başladı ben sakindim.Tartışmayla arada kaynamasını istemedim bi de bu ara zaten Sıklıkla geriliyoruz çeşitli sebeplerden.Sonuç itibariyle konuyu açtığıma pişman oldum ben senin arkandan işler çevirmiyorum tek derdim sana verdiğim süre içerisinde borcu bitirmek ve kendi ailemizin geleceği için adımlar atmak.Oğluma para yatırmak derken şu an öyle bir durumum yok keşke olsa da yapsam dedi,olsa Yaparım bunu da söyleyim dedi.Bişey demiyorum sadece bana da söylemelisin herhangi bir Planın olduğunda dedim.konu kapansın,evliliğimiz yıpranmasın diye Devamını getirmedim ama onun yaptığı kadarını ben de aileme Yaparım bu şartla istediği fedakarlığı göstersin oğluna.Sevgili anneler hep çocuğu tutuyor ama benim de ailem bana Kıymetli madem.Ara ara tabiki destek olacdk ama tutup bi 10 bin ve üstü yatırım yapmaya kalkarsa kopar kıyametler.Çocuk yapma diyenlere de şunu Söyleyeyim,çocuk yapacağım ki iki çocuğa da ayni yatırımlar yapılsın içim rahat etsin.
Bu konuda söz Hakkı'na sahibim çünkü ben olmadan büyük büyük yatırımlar yapamaz gücü yeter mi o kadar.Benim ds hakkım geçiyorsa söz sahibiyim
Ama biz eşimin borcu bitince ev araba plsnları da yapıyoruz,daha doğrusu ben diyorum alalım ilerde bişeyler.Bunları Alınca benim ds param geçecek ve oğlu da buna varis olacak.Söz sahibiyim !ha Allah'ın izniyle benim de olursa benimkine abi olur o zaman herşeyimix onlar olur.şu an 2 ye tekken istediğini yapmamalı
İleri gitmeyin bence o kadar da,ilişkim yok kimseyle o kadarı da ayıp yaniBunlar metreslerden aşina olduğumuz cümleler, az geride de büyük konuşmayın gibi bi şeyler dediniz, yavaş yavaş yükleniyor.
Bu da artık baydı. Onu kınama, bunu kınama. Oldu, plaket verelim. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmez diye bir de korku salmaya çalışıyorlar. Çok akıllılar ya.Tamam ben akilli akilli örnek olcamkardeş kardeş oynicaz teyzem
Teyzem sizsiniz bu ne labalulilikTamam ben akilli akilli örnek olcamkardeş kardeş oynicaz teyzem
Yaşatmadim yaşatmaya niyetim de yokFacebook'ta zaten dayılar millete yürüyüp duruyor bu ne ya . Neden evli bir adamla yazışıyorsunuz ne anlıyorsunuz mesajlasmaktan yapmayın yahu yapmayın o acıyı yasamissiniz neden başka bir kadına yasatiyorsuniz
Buradi kınama platformumu beğenmiyorsan cvp yazma yerden yere vurmak ne demekBu da artık baydı. Onu kınama, bunu kınama. Oldu, plaket verelim. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmez diye bir de korku salmaya çalışıyorlar. Çok akıllılar ya.