Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kişiden aldığım hasarın telafisini yapacak birini istiyorum belkide.Birisi beni aşağılayip kovarken bir diğeri saygıyla yaklaşıyor, belkide bu çekti ya da belki sadece üstüme alınıp ukalalik ediyorum,alay ederken incittiklerini anlamıyor bazıları

Evli iş arkadaşınızla mesajlaşıyorsunuz yani. E bu aşamaya geldiyse siz zaten evli adamla flört ediyorsunuz yani. O yüzü vermişsiniz
İş arkadaşım değil aynı ilde de değiliz ifşa etmek istemiyorum

Yok o cnm saygı deil kendine çekmek için yem

O biriyle geçirir ama sizi öğrenirse bide evli bir adamla size yapmadığını bırakmaz erkekler böyledir
O kişiyle ilişki seviyesine gelmesi mümkün değil zaten ki ex kendine baksın

Bende diyorum ki bu kadar olanlar hakkında farkındalığınız varken nasıl gelişti bunca şey?
Bütün söylenen değer yargılarını evet doğru biliyorum diye karşılıyorsunuz kandırmayalım bunun böyle olmasına siz izin verdiniz ve yine bitirecek olan da sizsiniz.
Sanki olaylar oluyor da üçüncü kişi gibi bir köşe de şaşkın izliyormuş gibi davranmayı bırakın..

Tamam ben akilli akilli örnek olcam kardeş kardeş oynicaz teyzem

O kadar da ergen olacağını sanmıyorum

Gördüğüm biri degil eski sevgilim ne diyin şimdi size burada değil işte niye atayım

23 Aralık 2022 konunuzdan

Yapmadım yapmayacağım da zaten sadece kendime sorduğum soruları buraya açtım sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdi

Oğlunuzun babasının yılbaşını başka biriyle geçirip geçirmediğini bilmiyorsunuz. Ortamda bir kadın olmasa da 4 yaşında bir çocuğun bulunabileceği bir ortam yokmuş demek ki.

Açtığınız konuda kendinizi haklı çıkarmak için, ayrılık aşamasındaki eşinizin boş durmadığını, dün geceyi biriyle geçirdiğini iddia ediyorsunuz.

Diyelim ki adam hakikaten birisiyleydi. Bu sizin davranışınıza bahane mi ?

Eşinizle ilgili çocuk sahibi olmadan önce forumda konu açmışsınız; insanlar sizi uyarmış, çocuk yapmayın demiş. Yanıtlarınızı önceki konunuzda R Rosalind Franklin paylaşmıştı. Üyeye verdiğiniz yanıt ve eski mesajlarınız:

25 Aralık 2022
Hayır yanlış yorum.Cocugu bir hırs ugruna yapmadım,eski eşten çocuğuyla da eşit şartlarda olmasını hiç düşünmedim.Evlendim aile olmak istedim hepsi bu.

17 Ağustos 2017

Bunlar metreslerden aşina olduğumuz cümleler, az geride de büyük konuşmayın gibi bi şeyler dediniz, yavaş yavaş yükleniyor.
İleri gitmeyin bence o kadar da,ilişkim yok kimseyle o kadarı da ayıp yani

Yaşatmadim yaşatmaya niyetim de yok

Bu da artık baydı. Onu kınama, bunu kınama. Oldu, plaket verelim. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmez diye bir de korku salmaya çalışıyorlar. Çok akıllılar ya.
Buradi kınama platformumu beğenmiyorsan cvp yazma yerden yere vurmak ne demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…