- 12 Temmuz 2022
- 23.055
- 84.584
İnsanın iradesi dışında gelişen şeyler için tamam kabul edeceğim. Ama evli adamlardan uzak duramayacak kadar kınanacak şey nasıl başa geliyor, başa gelmesi için benim üzerinde söz sahibi olmamam gerekmez mi acaba. Her bu söz söylendiğinde düşünürümBu da artık baydı. Onu kınama, bunu kınama. Oldu, plaket verelim. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmez diye bir de korku salmaya çalışıyorlar. Çok akıllılar ya.
Peki. Elendim konunuzdan.Gördüğüm biri degil eski sevgilim ne diyin şimdi size burada değil işte niye atayım
Ben gitmiyorum zaten ileriye, siz ilerliyorsunuz yavaş yavaş onu diyorum.İleri gitmeyin bence o kadar da,ilişkim yok kimseyle o kadarı da ayıp yani
Belki ileride akli dengeni kaybedeceksin iradeni bunun garantisini verebilirmisin? Emin misin bunaİnsanın iradesi dışında gelişen şeyler için tamam kabul edeceğim. Ama evli adamlardan uzak duramayacak kadar kınanacak şey nasıl başa geliyor, başa gelmesi için benim üzerinde söz sahibi olmamam gerekmez mi acaba. Her bu söz söylendiğinde düşünürümSiz açıklar mısınız litfeeen K Kavimlergocu
Öyle bir şey yapmayacağım tarzındaki yorumlarıma da beğenmedim atanlara ithafen söyledimKendi kendine mi konusuyon annem
Hm soru sahibi akli dengesini kaybettiği için mi evli adamlarla yarışıyor, değişik bir bakış açısıBelki ileride akli dengeni kaybedeceksin iradeni bunun garantisini verebilirmisin? Emin misin buna
Akli dengemizi kaybedince direkt evli adamlarla mı yazışıyoruz ?Belki ileride akli dengeni kaybedeceksin iradeni bunun garantisini verebilirmisin? Emin misin buna
Evli olduğunu zaten biliyorum muhabbete gerek olmadanO zaman neden keşke bekar olsaydı
Yazdiniz
Ne güzel yazışıyorduk, ne oldu şimdi birden?Mune polemik var
Polemiiikk polleemmiiik seküritiiiiiAkli dengemizi kaybedince direkt evli adamlarla mı yazışıyoruz ?
Aynen öyle. Yani biri işini batırır, parasını çaldırır, dolandırılır, kaza yapar, boşanır vs vs. Kınanmaması gereken şeyler bunlar. Bunlar herkesin başına gelebilir. Ama sen git evli adama gönül koy, hatta iletişimde ol ve daha da ileri git. Sonra da kınamayın de. Oldu canım.İnsanın iradesi dışında gelişen şeyler için tamam kabul edeceğim. Ama evli adamlardan uzak duramayacak kadar kınanacak şey nasıl başa geliyor, başa gelmesi için benim üzerinde söz sahibi olmamam gerekmez mi acaba. Her bu söz söylendiğinde düşünürümSiz açıklar mısınız litfeeen K Kavimlergocu
İleri gitmeyin bence o kadar da,ilişkim yok kimseyle o kadarı da ayıp yani
Öyle bir şey yapmayacağım tarzındaki yorumlarıma da beğenmedim atanlara ithafen söyledim
Ozelden yaz cvbini alırsın amacınız nedir? Tmm en namuslu sensinNe güzel yazışıyorduk, ne oldu şimdi birden?
Akli dengeyi kaybedince insanlar arası erkek kadın ayrımını yapıp hoşlanma duygusu yaşayacak kadar beyin kalmıyor diye bilinir ama yine de siz bilirsiniz..Belki ileride akli dengeni kaybedeceksin iradeni bunun garantisini verebilirmisin? Emin misin buna
Özelden neden yazayım size? Ayrıca tebrik ederim, bildiniz.Ozelden yaz cvbini alırsın amacınız nedir? Tmm en namuslu sensin
Açıkladı ablamız, akli dengemizi kaybedebilirmişiz. AydınlandımAynen öyle. Yani biri işini batırır, parasını çaldırır, dolandırılır, kaza yapar, boşanır vs vs. Kınanmaması gereken şeyler bunlar. Bunlar herkesin başına gelebilir. Ama sen git evli adama gönül koy, hatta iletişimde ol ve daha da ileri git. Sonra da kınamayın de. Oldu canım.
Yok gerçekten kararlıyım,böyle bir şeyin içinde olmak asla istemem,tamamlayıcı biri olamam,ilişkim olacaksa da bir kere özgür olmam lazim saklı gizli değilEmpati kurun eşiniz sizin gibi ‘yerini bilen’ biriyle mesajlaşsa ne hissederdiniz?
Ama siz burnunuzun dikine giden birisiniz, eski konularınız da herkes cocuk yapma dediği halde cocuk yapmışsınız ( bir üye hatırlatmıştı)
biz ne desek de konuşacaksınız evli abazanla, umarım gözünüz bu sefer açılır, şuan çok iğrenç bir konumdasınız cünkü, umarım farkına varırsınız hafifletmezsiniz böyle olayı, çok üzüldüm cidden
İradesi dışında demiş zaten arkadaşımız. Bu nasıl bir anlam yamultması arkadaşım? Siz neden bu kadar savunuyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Bir şey ima ederek sormuyorum, samimiyetle soruyorum size. Eşiniz böyle bir şey yapsa kınamamak lazım deyip geçebilir misiniz gerçekten?Belki ileride akli dengeni kaybedeceksin iradeni bunun garantisini verebilirmisin? Emin misin buna