Boşanmak isteyen benim tabiki öyle bir şey değilBen burada durup gelecek linçleri okuyacağım müsaadenizle.
Bu arada niye boşandınız, sebep de ihanet miydi?
Hani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim
Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.
Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyorLütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum
Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum
Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyorLütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum
Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.
Çok haklısın acele etmek değil kendi halimde biriyim ya demek insan sacmaliyormus bazenBosluktada olsaniz terslemeniz gerekir. Birde boslugun arkasinda saklanmayin. Adam serefsiz..bir serefsizden kurtulmadan digeri ile muhatap olmanin anlami yok. Önce bir maheme bitsin, iyilesin. Bu acele niye. Üstelik cocuk var
İrade degil burada aklınız devreye girmeli.evli biri sizi sevemez bir kalbe iki kişi giremez.
Nick falan mı değiştirdi acaba? Anımsıyorum biraz ama üyelik adı tanıdık da gelmedi.Ben bazilarinin akillanmayacagini dusunuyorum ve bosuna verilen aklin israf oldugunu dusunuyorum. Eski esiniz bilmem kac evlilik yapmis ve cocugu varmis siz bile bile lades demissiniz. Simdi ise evli biri cikmis ve cok duygusalsiniz insallah iradeli olabilirim diyorsunuz hala. Umarim sakasinizdir.
Bu yaşıma kadar hiç büyük bir hata yapmadım yapmam da büyük ihtimalleBen bazilarinin akillanmayacagini dusunuyorum ve bosuna verilen aklin israf oldugunu dusunuyorum. Eski esiniz bilmem kac evlilik yapmis ve cocugu varmis siz bile bile lades demissiniz. Simdi ise evli biri cikmis ve cok duygusalsiniz insallah iradeli olabilirim diyorsunuz hala. Umarim sakasinizdir.
Aynen öyle düşünüyorum ve hiç bana göre bir eylem değil buİlgilenmiyor, iki sevişip gidecek o.
Kesinlikle çok haklısınız birebir aynı şeyleri düşündüğüm için konuşacaklarim da bunlar zaten.Evet bir kadina zaten kıyamamEvli birisinin size ilgi göstermesinin tek sebebi bosanma asamasinda olmaniz. Maalesef erkekler bosanmis kadinlari kolay elde edebilecegini düşünüyor. O adamin gozunde bosanma asamasinda, hem duygusal hem fiziksel ihtiyaclari olan bir kadinsiniz. Cocugunuz da varken adamin pesine dusemezsiniz yani sıkıldığı zaman kenara atacagi bir oyuncak gibi görüyor.
O adamin hayatinda sadakat sozu verdigi bir kadin oldugunu unutmayin. Kadinla ayni durumda olmak ister miydiniz?
Doğru aslında açılma cesaretini kırmam şartAdama karşı tavırlarınızı değiştirirseniz, bu açılma da asla olmaz.
Karısını boşayıp gelse ikna olacaksınız gibi geldi bana nedense, ergen genç kızlara dönmüşsünüz ayol, bi heyecan bi sevinç.Aynen öyle düşünüyorum ve hiç bana göre bir eylem değil bu
Tavır göstermek yerine, kapıyı açık bırakıp, neler söyleyeceğini planlamış. Çok romantikKarısını boşayıp gelse ikna olacaksınız gibi geldi bana nedense, ergen genç kızlara dönmüşsünüz ayol, bi heyecan bi sevinç.