Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.278
15.673
Hani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim

Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.

Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyor Lütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum

Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum

Ben bazilarinin akillanmayacagini dusunuyorum ve bosuna verilen aklin israf oldugunu dusunuyorum. Eski esiniz bilmem kac evlilik yapmis ve cocugu varmis siz bile bile lades demissiniz. Simdi ise evli biri cikmis ve cok duygusalsiniz insallah iradeli olabilirim diyorsunuz hala. Umarim sakasinizdir.

Evli birisinin size ilgi göstermesinin tek sebebi bosanma asamasinda olmaniz. Maalesef erkekler bosanmis kadinlari kolay elde edebilecegini düşünüyor. O adamin gozunde bosanma asamasinda, hem duygusal hem fiziksel ihtiyaclari olan bir kadinsiniz. Cocugunuz da varken adamin pesine dusemezsiniz yani sıkıldığı zaman kenara atacagi bir oyuncak gibi görüyor.

O adamin hayatinda sadakat sozu verdigi bir kadin oldugunu unutmayin. Kadinla ayni durumda olmak ister miydiniz?

Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyor Lütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum

Adama karşı tavırlarınızı değiştirirseniz, bu açılma da asla olmaz.

Bosluktada olsaniz terslemeniz gerekir. Birde boslugun arkasinda saklanmayin. Adam serefsiz..bir serefsizden kurtulmadan digeri ile muhatap olmanin anlami yok. Önce bir maheme bitsin, iyilesin. Bu acele niye. Üstelik cocuk var
Çok haklısın acele etmek değil kendi halimde biriyim ya demek insan sacmaliyormus bazen

Nick falan mı değiştirdi acaba? Anımsıyorum biraz ama üyelik adı tanıdık da gelmedi.
Adamın her bir kadından başka başka çocukları vardı, o üye mi?

Bu yaşıma kadar hiç büyük bir hata yapmadım yapmam da büyük ihtimalle

Kesinlikle çok haklısınız birebir aynı şeyleri düşündüğüm için konuşacaklarim da bunlar zaten.Evet bir kadina zaten kıyamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…