Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu da artık baydı. Onu kınama, bunu kınama. Oldu, plaket verelim. İnsan kınamadığını yaşamadan ölmez diye bir de korku salmaya çalışıyorlar. Çok akıllılar ya.
İnsanın iradesi dışında gelişen şeyler için tamam kabul edeceğim. Ama evli adamlardan uzak duramayacak kadar kınanacak şey nasıl başa geliyor, başa gelmesi için benim üzerinde söz sahibi olmamam gerekmez mi acaba. Her bu söz söylendiğinde düşünürüm 🤔 Siz açıklar mısınız litfeeen K Kavimlergocu

İnsanın iradesi dışında gelişen şeyler için tamam kabul edeceğim. Ama evli adamlardan uzak duramayacak kadar kınanacak şey nasıl başa geliyor, başa gelmesi için benim üzerinde söz sahibi olmamam gerekmez mi acaba. Her bu söz söylendiğinde düşünürüm 🤔 Siz açıklar mısınız litfeeen K Kavimlergocu
Belki ileride akli dengeni kaybedeceksin iradeni bunun garantisini verebilirmisin? Emin misin buna

Aynen öyle. Yani biri işini batırır, parasını çaldırır, dolandırılır, kaza yapar, boşanır vs vs. Kınanmaması gereken şeyler bunlar. Bunlar herkesin başına gelebilir. Ama sen git evli adama gönül koy, hatta iletişimde ol ve daha da ileri git. Sonra da kınamayın de. Oldu canım.

İleri gitmeyin bence o kadar da,ilişkim yok kimseyle o kadarı da ayıp yani

Öyle bir şey yapmayacağım tarzındaki yorumlarıma da beğenmedim atanlara ithafen söyledim

Tamam da ne bekliyorsun ki? Siz diyordunuz ki ‘Evli abazan bana ilgi gösteriyor’ , e ne diyelim ‘oleyyy çok sevindik, umarım çok mutlu olursunuz’ mu ? Asıl bu tepkiyi versek sizin iyiliğinizi hiç ama hiç düşünüyor oluruz. Buna neden alındınız ki ?

Belki ileride akli dengeni kaybedeceksin iradeni bunun garantisini verebilirmisin? Emin misin buna
Akli dengeyi kaybedince insanlar arası erkek kadın ayrımını yapıp hoşlanma duygusu yaşayacak kadar beyin kalmıyor diye bilinir ama yine de siz bilirsiniz..

Not: bu bir kınama değil beddua etmeyiniz 😅

Aynen öyle. Yani biri işini batırır, parasını çaldırır, dolandırılır, kaza yapar, boşanır vs vs. Kınanmaması gereken şeyler bunlar. Bunlar herkesin başına gelebilir. Ama sen git evli adama gönül koy, hatta iletişimde ol ve daha da ileri git. Sonra da kınamayın de. Oldu canım.
Açıkladı ablamız, akli dengemizi kaybedebilirmişiz. Aydınlandım 💡

Empati kurun eşiniz sizin gibi ‘yerini bilen’ biriyle mesajlaşsa ne hissederdiniz?

Ama siz burnunuzun dikine giden birisiniz, eski konularınız da herkes cocuk yapma dediği halde cocuk yapmışsınız ( bir üye hatırlatmıştı)

biz ne desek de konuşacaksınız evli abazanla, umarım gözünüz bu sefer açılır, şuan çok iğrenç bir konumdasınız cünkü, umarım farkına varırsınız hafifletmezsiniz böyle olayı, çok üzüldüm cidden ☹️
Yok gerçekten kararlıyım,böyle bir şeyin içinde olmak asla istemem,tamamlayıcı biri olamam,ilişkim olacaksa da bir kere özgür olmam lazim saklı gizli değil

İradesi dışında demiş zaten arkadaşımız. Bu nasıl bir anlam yamultması arkadaşım? Siz neden bu kadar savunuyorsunuz gerçekten anlamıyorum. Bir şey ima ederek sormuyorum, samimiyetle soruyorum size. Eşiniz böyle bir şey yapsa kınamamak lazım deyip geçebilir misiniz gerçekten?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X