Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Metres kelimesini örnek veriyor metres olmam için ev açılması ve ilişkimin olması gerekir değil mi

Ben sizi nezaman sürekli alıntıladım ben şok
Dini inancı olan birisiniz profile bakılırsa ama kınadığını yaşamadan ölmezsin sözüne gülüyorsunuz
Ah be güzelim en son senin için yazdığım yoruma bak senin bana dediğine bak hro boşluktan yoksa sen bu lafları edecek insanmısın canım

Ben kinadim mesela birilerini
Birini kınamanızla evli adamla aklınızın kayması arasında bir bağ yok. Rabbim akıl vermiş fikir vermiş, düşünüp "boşluktayım diye kafam karışmış ama adam evli. Haddini bildirmeliyim" deyip buraya soru bile açmadan aranıza sınırı çekmeniz gerekiyor. Diğer türlü insan olmanın bir anlamı yok düşüncelerinizi dizginleyemeyecekseniz.

Akli dengeyi kaybedince insanlar arası erkek kadın ayrımını yapıp hoşlanma duygusu yaşayacak kadar beyin kalmıyor diye bilinir ama yine de siz bilirsiniz..

Not: bu bir kınama değil beddua etmeyiniz
Aldatilip boşandıniz diye tepkilisiniz haklısınız evet,burada konu sahibi böyle şeylere sebep olmayacak

Kıyas çok saçma Biri çekişmeli boşanma davanızın olduğu eşiniz diğeri avına yaklaşan Arizona kertenkelesi, Tabiki saygılı olacak, yoksa nasıl olacak?

2 bekar aday( boşanmış- evlenmemiş hepsine bekar diyorum ) biri terbiyesiz kötü diğeri saygılı olsa ozaman kıyas yapabilirsiniz, kıyas benzer değerler arası olur

Metres kelimesini örnek veriyor metres olmam için ev açılması ve ilişkimin olması gerekir değil mi

Ekonomik krizde metreslere ev açan yok ev açana ‘kapatma’ deniliyor , evli biriyle yazıştığınız an metres oluyorsunuz, ayrıca bu başlangıç hiç bir metres hemen ilişkiye başlamıyor ki zamanla daha çok giriyorsun bu girdaba

‘cehennemin yolları iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir’ her günah önce ‘ne olacak canım’ ile başlar, yolun başındasın hemen dön

Öyle ileri boyutlu bir şey değil ne canlanıyor zihninizde bilmiyorum.

Şöyle düşün bugün eşi varken seninle konuşan biri yarın sen varken başka biriyle konuşacak..

Yok zaten yapabilecek biri değilim,kendimden eminim,biraz yazmak istedim sadece, sohbet edebileceğim pek kimse yok çevremde,yoksa ne yapmam yapmamam gerektiğini biliyorum hak veriyorum yorumlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…