Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla senaryo yazmış bile olabilirim face'de ekledi yazdı bu yani buraya da dökemem şimdi o kadar,sadece bir his

Ya terapilik bir durumum.yok, maşallah burda da herkes puri pak,kimse aklından kötü şeyler geçirmemiş
Bunlar metreslerden aşina olduğumuz cümleler, az geride de büyük konuşmayın gibi bi şeyler dediniz, yavaş yavaş yükleniyor.

Bunlar metreslerden aşina olduğumuz cümleler, az geride de büyük konuşmayın gibi bi şeyler dediniz, yavaş yavaş yükleniyor.

Ayol başkası ile olan adam için niye birsey hissedeyim ztn
Evli iken tek bir kişi ile doluyum
Bekarken başkasına ait birine mi kaldım nasıl laflar bunlar

İnsanları mutsuz edip mutlu olmayı mı planlıyorsunuz ? Sinirden okuyamadım bile hepsini

Valla senaryo yazmış bile olabilirim face'de ekledi yazdı bu yani buraya da dökemem şimdi o kadar,sadece bir his
Facebook'ta zaten dayılar millete yürüyüp duruyor bu ne ya . Neden evli bir adamla yazışıyorsunuz ne anlıyorsunuz mesajlasmaktan yapmayın yahu yapmayın o acıyı yasamissiniz neden başka bir kadına yasatiyorsuniz

E seks?

Anladim ne olursa olsun hayata tutunma sebebi, evim yok arabam yok diyor oğlu var dava bitmemis evli adamla muhabbet kurmakta neyin nesi? Hersey halloldu bi o eksik kalmış sanki
Aman ya muhabbet fln o kadar da değil

Bence yanlış uzerıne extra yanlış eklemeyın. Benı dınleyın

Açılmasını şu sebeple bekliyorum,yanlış yorumluyorsam hayırdır ya ne diyorsun deme ihtimali var,açılırsa ortalık netleşecek dedim ama mesafeyi şimdi koyup o şekilde cevap vermeliyim

Valla Allah herkesin aklını korusun,hatalar bizler için, önemli olan bilincinde olup zihinden öteye geçirmemek ya da hatadan dönmek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…