Valla senaryo yazmış bile olabilirim face'de ekledi yazdı bu yani buraya da dökemem şimdi o kadar,sadece bir hisBu utanan maymunsen daha iyi bilirsin anlamını
Seni kurtarıyoruz aslında
Daha bosanma olmamis seni yakalasa adamın karısı o kiyamadigun kadın seni rezil eder okuldan attırır eski kocan da cocugu alıp anasına buyutturur . Sana yapılmış sen yapmak uzereydin flortleşmesen açılacağını nerden bileceksin .
Bunlar metreslerden aşina olduğumuz cümleler, az geride de büyük konuşmayın gibi bi şeyler dediniz, yavaş yavaş yükleniyor.Ya terapilik bir durumum.yok, maşallah burda da herkes puri pak,kimse aklından kötü şeyler geçirmemiş
Bunlar metreslerden aşina olduğumuz cümleler, az geride de büyük konuşmayın gibi bi şeyler dediniz, yavaş yavaş yükleniyor.
Evrt aynı kişiyiz.Konuyu açan kadınla, bu yorumu yazan aynı kadın mı ?
Boyle adamin karisi olsan ne olmasan ne, konu sahibi ile olmaz baskasiyla olur o adam, doğru adresi bulana kadar ugrasir. Ay boyle adamlar ne b.k yemeye evlenir ki, kal bekar, her gün baskasiyla takil, donunu da anana yikat, niye elin kizini yakarsinİlgilenmiyor, iki sevişip gidecek o.
İnsanları mutsuz edip mutlu olmayı mı planlıyorsunuz ? Sinirden okuyamadım bile hepsiniHani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim
Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.
Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyorLütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum
Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum
Facebook'ta zaten dayılar millete yürüyüp duruyor bu ne ya . Neden evli bir adamla yazışıyorsunuz ne anlıyorsunuz mesajlasmaktan yapmayın yahu yapmayın o acıyı yasamissiniz neden başka bir kadına yasatiyorsunizValla senaryo yazmış bile olabilirim face'de ekledi yazdı bu yani buraya da dökemem şimdi o kadar,sadece bir his
Boyle adamin karisi olsan ne olmasan ne, konu sahibi ile olmaz baskasiyla olur o adam, doğru adresi bulana kadar ugrasir. Ay boyle adamlar ne b.k yemeye evlenir ki, kal bekar, her gün baskasiyla takil, donunu da anana yikat, niye elin kizini yakarsin
Aman ya muhabbet fln o kadar da değilAnladim ne olursa olsun hayata tutunma sebebi, evim yok arabam yok diyor oğlu var dava bitmemis evli adamla muhabbet kurmakta neyin nesi? Hersey halloldu bi o eksik kalmış sanki
Bence yanlış uzerıne extra yanlış eklemeyın. Benı dınleyınHani hep derler ya buraya böyle konu açacağım aklıma gelmezdi diye,ben de şu an öyleyim ,hem de hiç sevmediğiniz konuyla geldim
Boşanma kararı gelmiş fakat istinaf büyük olasılıkla da Yargıtay aşamalarını bekleyen 4 yaş çocuk annesi biriyim,konularimi ezberleyenler de var artık yine de özet geçtim.
Uzatmak istemem evli biri benimle epeydir ilgileniyorLütfen kızmayın ama boşluktan sanırım terslemiyorum ,ne yalan söyleyeyim bekar olsaydı keşke diyorum
Yakında açılacak biliyorum,söyleyeceklerimi hazırladım,onunla konuşacağım,böyle bir ilişki kesinlikle bana göre değil ve bir kadının düşmanı olmak da istemem asla.Duygusal biriyim yasak göçek bir ilişki zaten bana göre değil depresyona girer çıkamam.Dayanamadim reelden bir arkadasima anlattım net sitesine fln üye ol boşluktan çıkıp o kişiden uzaklaşmani sağlar dedi,evet mantıklı ama o kadar itici geliyor ki orası da.. Nasıl olacak inşallah iradeli olup da söyleyeceklerimi söyleyebilirim...Bosluktan büyük hatalar yapmak istemiyorum
Açılmasını şu sebeple bekliyorum,yanlış yorumluyorsam hayırdır ya ne diyorsun deme ihtimali var,açılırsa ortalık netleşecek dedim ama mesafeyi şimdi koyup o şekilde cevap vermeliyimYapmayın lütfen. Konunuzda yazdınız ya boşluktan terslemiyorum açılmasını bekliyorum diye. İzleme falan yok. Hoşunuza gitmiş durum. Bir yanınızda rahatsız olmuş Allah'tan. Sabah olup görünce fikriniz değişmez umarim da gerekli mesafeyi koyarsınız.
Aman ya muhabbet fln o kadar da değil
Ahlik bir durum yok olmayacak da zaten,ben yerimi biliyorumSiz ne dediğinizin farkindamisiniz?
Vallahi o kadının ahı peşinizi bırakmaz
Yazıklar olsun birde burada yazıyor
Her gün baskasiyla takilsiyosa, arada seksine hayir demeyen de cikar, elin gunahsizini yakmaktan iyidirE seks?
Size de mesaj begendiremiyoruz her şeye de beğenmedim atmak nedirOrtada bir şey yok olmaz da zaten ,bu kadar oflenmenize gerek yok
Kendi kendine mi konusuyon annemSize de mesaj begendiremiyoruz her şeye de beğenmedim atmak nedir
Valla Allah herkesin aklını korusun,hatalar bizler için, önemli olan bilincinde olup zihinden öteye geçirmemek ya da hatadan dönmek.Benim boşadığım salak basılmıştı da ordan biliyorum konu sahibi için demedim kesinlikle.
Evet aşırı zor şeyler yaşadı, başka yanlışla daha da dibe çöker konu sahibi. Hele de başka bir kadının çocuğun ahı Allah korusun
Konuyu açan kadınla, bu yorumu yazan aynı kadın mı ?
Evrt aynı kişiyiz.
O zaman neden keşke bekar olsaydıAman ya muhabbet fln o kadar da değil
Çok komikti çok güldüm.Katil de çıkabilir onun içinNettekiler neden itici geliyrlar ki bekar oldukları için mi?