Biliyorum kötü bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her gün baskasiyla takilsiyosa, arada seksine hayir demeyen de cikar

Arada çıkar ama asla evlilikteki kadar kolay bulamıyor Ortadoğu da erkekler, evlenince her gün seks istiyor karılarından bu tarz erkekler libidosu baya yüksek oluyorlar , benim arkadaşı da eşi aldattı arkadaşımla da gün aşırı birlikte oluyormuş, en son arkadaşım demiş ki ‘madem beni aldatıyorsun neden benimle gün aşırı birlikte oldun?’ adam da demiş ki ‘ erkeğim ihtiyaçlarım var’ 😒

Arada çıkar ama asla evlilikteki kadar kolay bulamıyor Ortadoğu da erkekler, evlenince her gün seks istiyor karılarından bu tarz erkekler libidosu baya yüksek oluyorlar , benim arkadaşı da eşi aldattı arkadaşımla da gün aşırı birlikte oluyormuş, en son arkadaşım demiş ki ‘madem beni aldatıyorsun neden benimle gün aşırı birlikte oldun?’ adam da demiş ki ‘ erkeğim ihtiyaçlarım var’ 😒
O zaman kendisine yemeklerden sonra zıkkımın kökünü tavsiye ediyorum azgin tekeye

En basindan beri sizi kirmadan yorum yapmaya calisiyorum ama cevaplarınız evli adamla flort etmekten rahatsiz olmadığınızı düşündürüyor. Gittiginiz yol, yol değil. Birkere adiniz cikarsa omur boyu alninizdan o lekeyi silemezsiniz. Cocugunuz icin utanc kaynagi olur. Cocuk sahibi insanlarin bir adim atarken cocuklari icin 2 kez dusunmesi gerekir.
Flört ettiğimi nerede. Çıkardınız mesaja cevap yazmak flört mu

Burda yol göstermelik bir durum yok ki adamın ilgisini gördüğünüz anda deli midir üstüme iyilik sağlık diyip kapıları kapatacaksınız
Evrt öyle yapmalıydim geç de olsa zaten yine yapacağım bir engele bakıyor sonrası

Ahlik bir durum yok olmayacak da zaten,ben yerimi biliyorum

Empati kurun eşiniz sizin gibi ‘yerini bilen’ biriyle mesajlaşsa ne hissederdiniz?

Ama siz burnunuzun dikine giden birisiniz, eski konularınız da herkes cocuk yapma dediği halde cocuk yapmışsınız ( bir üye hatırlatmıştı)

biz ne desek de konuşacaksınız evli abazanla, umarım gözünüz bu sefer açılır, şuan çok iğrenç bir konumdasınız cünkü, umarım farkına varırsınız hafifletmezsiniz böyle olayı, çok üzüldüm cidden ☹️

Böyle Bir şeyi yazmak dile getirmek bile utanma sebebi olmalıyken konu sahibi maşallah çekinmek yerine Cat Cat cevap veriyor millete. Valla eski konularınizi bilip size üzülen insanlar eminim şimdi pişman oluyorlardir.

Size yazdığını hissettiğiniz an mesafe koymalıydinislz. Neyse inşallah adam yazmaktan bı şekilde inşallah vazgeçer de sizin eğlenceniz de başlamadan bitmiş olur 🌝

Hayatta hiçbir şey için evladının üzerine yemin etme. Doğru ya da yanlış en masuma neden fatura kesilsin ki
Yani o kadar ki doğru söylüyorum,sonuçta bura anonim bir yer yapsam yaptım derim geçerim

Ay kimse zaten ben alemin namlısıyım deyip girmiyor bu işlere.
10 yıldır kkdayım. Metresler genelde benlik iş değil ama çok seviyoeum diye açıyoe konuyu

Hala mesajlarka eğleniyorum vs diyorsunuz. Sizin gidişat iyi değil.
Adamın mesajlarıyla buradaki mesajlarla değil bunu da mı başka yere çektiler çektiniz

Yapmayın bunu kendinize.Kimsenin metresi olmayın.Bir kadının ahını asla almayin.
Konularınızi biliyorum.Siz de benimki ni yorumlamistiniz diye hatırlıyorum.
Dilerim bu hatadan dönersiniz.Basiniza farkli belalar açmadan
Ben yerimi bilen biriyim,boşlukta belki her kelimesinden bir şey çıkarıyorum bu da olabilir, değilse bile aileme laf getirtemem zaten Allah korusun

İlk mesajınızla sonraki mesajlarınız arasında dağlar kadar fark var.

Utanan maymunlarla bezeli paragrafta ilginin hoşunuza gittiğini ve bu yüzden terslemediğinizi yazmışsınız.

Sonra da yok din yok zina deyip dalga geçiyorum mesajlarla diyorsunuz. İkisinden birinde kafanız mı dumanlıydı?
Utanç verici mesajlarım hissettiğim ama yanlış olduğunu bildiğim şeyler orada bir fark yok,dahasi olmaz çünkü zina yaoamam diyorum burada tezat yok

Arkadaşlar hepimiz kadınız Allah sınamasın bazen insan boşluğa düşüyor lutfen yardimci olun diye konu açmış kınayın diye deil oda farketti yanlis olduğunu akilli akilli ornek olun ayrıca gerçekten insan kınadığını yasamadan ölmüyor ciddiyim cok gordum sakin olun

Kesinlikle çok haklısınız birebir aynı şeyleri düşündüğüm için konuşacaklarim da bunlar zaten.Evet bir kadina zaten kıyamam
Sadece kadına kıymayacaksınız ki. Kadın zurnanın zırt dediği yer. İnsanlar yaptıklarından dolayı önce kendilerine mesuldür. Kendi şeref ve haysiyetinize kıyacaksınız. Bunu yapanlar yok boşanacağım dedi, yok eşiyle ev arkadaşı gibilermiş, yok beni kandırdı deseler de kendi içlerinde ne yaptıklarını gayet iyi bilirler. Ben sanmıyorum ki evli bir erkekle ya da kadınla birlikte olup da vicdanıyla baş başa kaldığında kendisiyle gurur duyan, kendisini değerli hisseden bir insan var olsun.

Sizlik değil madem neden romantik komedi tarzı yaklaşıyor hayaller kuruyorsunuz. Boşanmış ve çocuklu bir kadınsınuz. Evlilik nedir biliyorsunuz. Başkasını in kocası üzerinde hayaller kurmaya utanmıyor musunuz?
Hayaller kurmuyorum,neyse anlatamadım bir türlü

K Kazen Mune Mune konumu kapatır misiniz rica etsem

Bakacak kadar yakın olduğumuzu nereden çıkardınız ayrıntı vermedim ki ben
E o zaman silin engelleyin. Reel hayatta yüz yüze bakma zorunluluğu yoksa ne muhabbeti o zaman?
Tüm tantana sanal olay için miydi?
Ayrıca anlattığım arkadaşlarım sanal siteler önerdi demiştiniz şimdi bu da sanala döndü. Hangisi doğru? Biraz çevir kazı durumu oldu salak değil buradakilerde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X