- 14 Ağustos 2018
- 19.661
- 2
- 73.877
- 598
- Konu Sahibi Beyza66selam
-
Psikolojinizin bozuk olduğunu biliyorsunuz madem doktora gidin ve tedavi olun bence burda sürekli bu konuyu açiyorsunuz elinize ne geçiyor sankiEvet psikolojim bozuk
Milyar milyor dolarlarım, 3 teknem, 40 dairem, 5 fabrikam ve kendime ait dünya çapında büyük ve ünlü bir markam da olsa ben asla ama asla zerre görgüsüzlük yapacak insan değilim, mesela asla teknemden yatımdan filan, sosyal medyalarda poz paylaşıp caka satmam.
Aha büyük konuştum. Başıma gelirse çekerim gari.
Hey Allahım başka derdin yok sanırım.bu sözü sevmiyorum ama ciddem bir psikiyatriste anlat bunları.kırdıysam özür dilerim ama gitmelisin bencehani içimden büyük konuşuyorum düşünürken başıma gelir mi??
Büyük konuşunca başa geliyor.Ama bunun bilincindeysen ve isteyerek söylemiyorsan Allah bilir.Sen yine de konuşmaMerhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??
Canım kaç yaşındasın?neden böyle düşünüyorsun?içinden ne diyorsun?Merhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??
Merhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??
sdasdasd amin keşke herkesin başına böyle şeyler gelseMilyar milyor dolarlarım, 3 teknem, 40 dairem, 5 fabrikam ve kendime ait dünya çapında büyük ve ünlü bir markam da olsa ben asla ama asla zerre görgüsüzlük yapacak insan değilim, mesela asla teknemden yatımdan filan, sosyal medyalarda poz paylaşıp caka satmam.
Aha büyük konuştum. Başıma gelirse çekerim gari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?