• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biliyorum çok takıntılıyım ama yardım edin??

psikolojiniz belli ki bozuk takmışsınız bu konuya e kendiniz de bozuk diyorsunuz.tedavi olmuyor musunuz?

Bak simdi buyuk konusmadan kasit su aslinda, ben asla sunu bunu yapmam demek. Cumlede herhalde, yapamayabilirdim, aa nasi yapmis diyip hayret etmek vs. Bu kapsama girmiyor mantiken. Icin rahat olsun bu kadar ince dusunen insanin buyuk konustugunu sanmam. Kendini takintili hale getiriyorsun zorla.

Canım önceki konularına da baktım psikolojin bozuk senin takıntılı düşüncelerini kontrol edemiyorsun muhtemelen obsesyon bozukluğun var lütfen acilen doktora git !!! Kendine işkence etme

Milyar milyor dolarlarım, 3 teknem, 40 dairem, 5 fabrikam ve kendime ait dünya çapında büyük ve ünlü bir markam da olsa ben asla ama asla zerre görgüsüzlük yapacak insan değilim, mesela asla teknemden yatımdan filan, sosyal medyalarda poz paylaşıp caka satmam.

Aha büyük konuştum. Başıma gelirse çekerim gari.
:D

arkadaşı kınamak için yazmıyorum ama bu tip, sıkıntısı zaten belli olan ve bunu ancak terapi, psikolog, psikiyatrist ile çözebilecek arkadaşlar neden ısrarla aynı konularda başlık açıp buradan akıl danışıyorlar ben anlayamıyorum.
tamam burada da bu işin uzmanı kişiler vardır da, işin uzmanı da ancak fikir verir, gene de tedavi olunması gerekir.
üst üste aynı konularda başlık açmak bile bi takıntı bence.
ve bu söylendiği zaman da söyleyen kişiler suçlu oluyor nedense.

arkadaşım bak benzer bir sürü konu açmışsın. zamanını burada öldürmektense acilen iyi bir uzman bulup tedaviye başlasan senin için daha faydalı olur.
kendini toparlayınca inşallah düzeldiğini anlatan bir başlık açarsın.

İçinden konusmussun başına gelmez bu vesveselerden kurtul istersen sana kitap önerebilirim ..seni psikolojik olarak rahatlatır ve vesveselerle nasıl basedecegini görürsün

ben büyük konuştum,kınadım 1 sene içinde başıma geldi :D hayatım mahvoldu
şimdi bırak konuşmayı düşünmüyorum bile

geçenlerde de b tarz bi konu vardı anlaşılamamıştı.

siz o musunuz bilemedm ama takıntılısınız kesin.

Ya kusura bakmayın ama sizin adınızı görünce artık istemsizce iç sesim şöyle diyor: “Deli konuşuyor, konuş deli.”

Merhaba ben durmadan acaba büyük konuştum mu diye düşünürken içimden büyük konuşuyorum başıma gelir mi??

Öyle bir şey yok :) Bir olayın zaten senin başına geleceği vardır. Sen o olay başıma geldiğinde a bak büyük konuştum ondan dersin genelde.. Yani bunlar biraz bence batıl inanç gibi..

İnsanın içinden herşey geçer. Önemli olan söylediklerimiz vs yaptıklarımız. Siz rahat olun Allah bize bizden yakın içimizi bilir sizin kötü niyetli olmadığınızı bilir

Sen ne istersen o olur kötü istersen kötü iyi istersen iyi kuruntulu olanlar da genelde kötü düşür kuruntundan kurtul bence

Milyar milyor dolarlarım, 3 teknem, 40 dairem, 5 fabrikam ve kendime ait dünya çapında büyük ve ünlü bir markam da olsa ben asla ama asla zerre görgüsüzlük yapacak insan değilim, mesela asla teknemden yatımdan filan, sosyal medyalarda poz paylaşıp caka satmam.

Aha büyük konuştum. Başıma gelirse çekerim gari.
sdasdasd amin keşke herkesin başına böyle şeyler gelse :P:P

Back